- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #338.921
SekerPancarii ooo kimler gelmiş kimler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hepimiz ayniyiz kilo bizim kaderimiz birakmiyo yakamızı yine en ince ben olup hava atmam lazim bu kiloyla yapamam sen kac kilosun kiz ben kac senedir 60 li kilolari gormemistim 60 kusurum sanirim yarin sabah tartilcam bugun tok karnina 61.3 ümPancarrr hosgeldin canim nerelerdesin? Biz aynen biraktigin gibi bi aliyoruz bi veriyoruz
Merhaba canimmmm seni hatirlayamadim yaaa ben cok koptum buralardan Kilo alip dönmeyeydim iyiydiSekerPancarii ooo kimler gelmiş kimler
Nick değişik canım tanimaman normal bir garip ben ayy sorma sorma lanet kilolarMerhaba canimmmm seni hatirlayamadim yaaa ben cok koptum buralardan Kilo alip dönmeyeydim iyiydi
Oda uğramıyor çoktanP Pinarbartu poncikbirgelincigimiz nerelerde
Bende harika sporlar yaptim biraz ara verdim ama bende donucem geri bi kac gun diyete adapte oluyumdaYine cok spor yaptim ama hic yazasim yok spor yapan 3 kişiyiz sadece küstüm yazmıyorum
Evet simdi oldu iste nasilsin canim kac kilosunben valla kac senedir cok iyi koruyodum kilomu bu sene nasil aldigimi anlamadim kiloyu ya cok moralim bozukkkkkkNick değişik canım tanimaman normal bir garip ben ayy sorma sorma lanet kilolar
Bi kopukluk olunca geri donmesi zor oluyor kilo alip gelmez benim gibi insallahOda uğramıyor çoktan
Sorma bende iki sene saldım saldım 64 e kadar çıktım Şubat'ta basladim hazirana kadar 52 ye düştüm ve izne ayrıldım ama şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama almisimdir baya bı yerden başlamak lazım ama adapte olamıyorumEvet simdi oldu iste nasilsin canim kac kilosunben valla kac senedir cok iyi koruyodum kilomu bu sene nasil aldigimi anlamadim kiloyu ya cok moralim bozukkkkkk
YeeaaasssAyy yerim ben onuu havucum benim hosbuldum bebis basliyoruz o zamannnnnn
O hesabini dondurdu kuzum esiyle kavustular sonunda baska sehre tayinleri cikti mutlu mesut ve sisko yasiyoP Pinarbartu poncikbirgelincigimiz nerelerde
Neee mutlu mesut sisko mu ahahahhahah mutlu mesut ve zayif olaydi keske ya konusursan cok slm soyleayy menu paylasmayi ozledim vallah Ben gidiyom simdi esim gelcek isten yarin annemlerde olcam ama gelirim hele menu kesin paylaşırımYeeaaasss
O hesabini dondurdu kuzum esiyle kavustular sonunda baska sehre tayinleri cikti mutlu mesut ve sisko yasiyo
Ayy 52 benim ugurlu kilom ahahhaha kiz 2 sene korudum ben 52 yi sonra bi gitti benden bi daha ugramadi 55 olcam bende 5 kilom var tartil sende hemen yarin tartilmayinca iyice saliyo insanSorma bende iki sene saldım saldım 64 e kadar çıktım Şubat'ta basladim hazirana kadar 52 ye düştüm ve izne ayrıldım ama şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama almisimdir baya bı yerden başlamak lazım ama adapte olamıyorum
Gorusurukkk bn yarin paslarim menu paylasmaya bugün fenaydiNeee mutlu mesut sisko mu ahahahhahah mutlu mesut ve zayif olaydi keske ya konusursan cok slm soyleayy menu paylasmayi ozledim vallah Ben gidiyom simdi esim gelcek isten yarin annemlerde olcam ama gelirim hele menu kesin paylaşırım
Bende yedim bugun canim diyet oncesi yemeden baslanmaz bilmen mi sen yarin basliyoz ama havuc kafami öp yarin görüşürüz kizlarrrrrrGorusurukkk bn yarin paslarim menu paylasmaya bugün fenaydi
Ben spor işinde bi rutin tutturabilsem keşke korurum kiloyuda işte spor işi sıkıntıAyy 52 benim ugurlu kilom ahahhaha kiz 2 sene korudum ben 52 yi sonra bi gitti benden bi daha ugramadi 55 olcam bende 5 kilom var tartil sende hemen yarin tartilmayinca iyice saliyo insan
Oralari karistirmaArtik kac kiloysan
Kulagima soyle yalniz herkes kilo almis herkessssOralari karistirma