• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pancarrr hosgeldin canim nerelerdesin? Biz aynen biraktigin gibi bi aliyoruz bi veriyoruz 🙈🤦‍♀️
O zaman hepimiz ayniyiz kilo bizim kaderimiz🤣 birakmiyo yakamızı 😂 yine en ince ben olup hava atmam lazim bu kiloyla yapamam😂😂😂😂 sen kac kilosun kiz😣 ben kac senedir 60 li kilolari gormemistim😒 60 kusurum sanirim yarin sabah tartilcam bugun tok karnina 61.3 üm
Bu arada hosbuldum canim çalışıyom ben makyaj yapiyom😬😬😬💗 pandemiden kalmadi makyaj yaptiran artik 🤓😶😶

Nick değişik canım tanimaman normal bir garip ben 😂 ayy sorma sorma lanet kilolar 🤦
Evet simdi oldu iste 😬 nasilsin canim kac kilosun🤫ben valla kac senedir cok iyi koruyodum kilomu bu sene nasil aldigimi anlamadim kiloyu ya 😣 cok moralim bozukkkkkk😶

Evet simdi oldu iste 😬 nasilsin canim kac kilosun🤫ben valla kac senedir cok iyi koruyodum kilomu bu sene nasil aldigimi anlamadim kiloyu ya 😣 cok moralim bozukkkkkk😶
Sorma bende iki sene saldım saldım 64 e kadar çıktım Şubat'ta basladim hazirana kadar 52 ye düştüm ve izne ayrıldım ama şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama almisimdir baya bı yerden başlamak lazım ama adapte olamıyorum 😏

Yeeaaasss

O hesabini dondurdu kuzum esiyle kavustular sonunda baska sehre tayinleri cikti mutlu mesut ve sisko yasiyo😂
Neee mutlu mesut sisko mu ahahahhahah😂 mutlu mesut ve zayif olaydi keske ya 🤣konusursan cok slm soyle😗ayy menu paylasmayi ozledim vallah💃🏻 Ben gidiyom simdi esim gelcek isten yarin annemlerde olcam ama gelirim hele menu kesin paylaşırım 💃🏻💃🏻💃🏻

Sorma bende iki sene saldım saldım 64 e kadar çıktım Şubat'ta basladim hazirana kadar 52 ye düştüm ve izne ayrıldım ama şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama almisimdir baya bı yerden başlamak lazım ama adapte olamıyorum 😏
Ayy 52 benim ugurlu kilom ahahhaha🤣 kiz 2 sene korudum ben 52 yi sonra bi gitti benden bi daha ugramadi 55 olcam bende 5 kilom var 😶 tartil sende hemen yarin tartilmayinca iyice saliyo insan🤕

Neee mutlu mesut sisko mu ahahahhahah😂 mutlu mesut ve zayif olaydi keske ya 🤣konusursan cok slm soyle😗ayy menu paylasmayi ozledim vallah💃🏻 Ben gidiyom simdi esim gelcek isten yarin annemlerde olcam ama gelirim hele menu kesin paylaşırım 💃🏻💃🏻💃🏻
Gorusurukkk bn yarin paslarim menu paylasmaya bugün fenaydi😂

Ayy 52 benim ugurlu kilom ahahhaha🤣 kiz 2 sene korudum ben 52 yi sonra bi gitti benden bi daha ugramadi 55 olcam bende 5 kilom var 😶 tartil sende hemen yarin tartilmayinca iyice saliyo insan🤕
Ben spor işinde bi rutin tutturabilsem keşke korurum kiloyuda işte spor işi sıkıntı 🤦
Yarın evrak işlerim var erkenden cikicaz evden ama en kısa zamanda bı dur demem lazım olmuyor böyle

Ben de dün için menümü paylaşayım:

Sabah: Peynir(1 kb), zeytin (10 tane küçük), 1 yumurta, 1 dilim tb ekmek, ufak bir parça ekmeğe tereyağı ve reçel
Öğlen: 1 kase zeytinyağlı fasülye, 3 kaşık pilav, 1.5 dilim tb ekmek
Ara: Şekersiz Türk kahvesi
Akşam: 5-6 kaşık kıymalı makarna, salata
Ara: 1 şeftali

Su:2 lt
Spor: 7500 adım.

Tekrar aralıklı oruç deneyeceğim galiba. 1 hafta akşam 8.00 den ertesi gün 12.00 ye kadar bir şey yemeyeceğim.
Biraz motivasyon gerek ama, işteki arkadaşlarım da bunu uyguluyorlar. Ben de onlarla devam edeceğim.
Benim karnım yeterince guruldamadan kilo vermem mümkün olmuyor. Aç kalmadan zayıflamak işini çok denedim.

Back