- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.921
O zaman hepimiz ayniyiz kilo bizim kaderimizPancarrr hosgeldin canim nerelerdesin? Biz aynen biraktigin gibi bi aliyoruz bi veriyoruz
Merhaba canimmmm seni hatirlayamadim yaaa ben cok koptum buralardan
Nick değişik canım tanimaman normal bir garip benMerhaba canimmmm seni hatirlayamadim yaaa ben cok koptum buralardanKilo alip dönmeyeydim iyiydi
Oda uğramıyor çoktan
Bende harika sporlar yaptim biraz ara verdim ama bende donucem geri bi kac gun diyete adapte oluyumdaYine cok spor yaptim ama hic yazasim yokspor yapan 3 kişiyiz sadece küstüm yazmıyorum
Evet simdi oldu isteNick değişik canım tanimaman normal bir garip benayy sorma sorma lanet kilolar
Bi kopukluk olunca geri donmesi zor oluyor kilo alip gelmez benim gibi insallahOda uğramıyor çoktan
Sorma bende iki sene saldım saldım 64 e kadar çıktım Şubat'ta basladim hazirana kadar 52 ye düştüm ve izne ayrıldım ama şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama almisimdir baya bı yerden başlamak lazım ama adapte olamıyorumEvet simdi oldu istenasilsin canim kac kilosun ben valla kac senedir cok iyi koruyodum kilomu bu sene nasil aldigimi anlamadim kiloyu ya cok moralim bozukkkkkk
YeeaaasssAyy yerim ben onuu havucum benimhosbuldum bebis basliyoruz o zamannnnnn
O hesabini dondurdu kuzum esiyle kavustular sonunda baska sehre tayinleri cikti mutlu mesut ve sisko yasiyo
Neee mutlu mesut sisko mu ahahahhahahYeeaaasss
O hesabini dondurdu kuzum esiyle kavustular sonunda baska sehre tayinleri cikti mutlu mesut ve sisko yasiyo
Ayy 52 benim ugurlu kilom ahahhahaSorma bende iki sene saldım saldım 64 e kadar çıktım Şubat'ta basladim hazirana kadar 52 ye düştüm ve izne ayrıldım ama şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama almisimdir baya bı yerden başlamak lazım ama adapte olamıyorum
Gorusurukkk bn yarin paslarim menu paylasmaya bugün fenaydiNeee mutlu mesut sisko mu ahahahhahahmutlu mesut ve zayif olaydi keske ya konusursan cok slm soyle ayy menu paylasmayi ozledim vallah Ben gidiyom simdi esim gelcek isten yarin annemlerde olcam ama gelirim hele menu kesin paylaşırım
Bende yedim bugun canim diyet oncesi yemeden baslanmaz bilmen mi senGorusurukkk bn yarin paslarim menu paylasmaya bugün fenaydi
Ben spor işinde bi rutin tutturabilsem keşke korurum kiloyuda işte spor işi sıkıntıAyy 52 benim ugurlu kilom ahahhahakiz 2 sene korudum ben 52 yi sonra bi gitti benden bi daha ugramadi 55 olcam bende 5 kilom var tartil sende hemen yarin tartilmayinca iyice saliyo insan
Oralari karistirmaArtik kac kiloysan
Kulagima soyleOralari karistirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?