- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.901
Kuzum senin tarihe gore haftaya giriyosun
C. Tesi günü: 1 saat tempolu yürüyüş : 150
Pazar : 14000 adım: 210
350 tane ip ile ip atlama: 70
Toplam: 430
SPOR LİSTESİ ***
PATATESLER
almora34 = 135 + 175 + 237.5 + 127.5+187.5+210+157.5
Mirjam = 240+70+90
Schonerduft =
FASULYELER
caroline84 =
tgb1907 = 220 + 295 + 195 + 225 + 270 + 430
nurdeva = 110 + 60 + 122 + 60 + 60 + 120
Kizlarrrrrrrr**14.TAKİM 671.ETAP*** ALTINCI
SchonerDuft ( 63,30///%) izine ayrılmak istiyor
pınar etap burda
Ayyyy bende basliyorum yarinnnn diyeteeeeGunaydinnn
Ben ayni bin parcaya bolundum okul nakış kurabiye tam gazzz devammmbir yandan diyete dikkat etmek en sıkıntılı bu
kuzuuuumm hosgeldinnnnn nerelerdesin niye hic ugramiyosnnMerhaba kızlar eskilerden kimler var ben geldimmm
Ayni kilodwyizKimse yok muuuu ben kilo aldim yaaktif mi buralar motivasyona ihtiyacım var hatta listeye falan girmek isterim 60-61 falanim suan 55 olmak istiyorum
Yatili miaafir zor oluyo bnmde vardı bugün gitti anca kendime gelebildm 1 haftadr hergn ayri bi işim vardi ne zorlandim yaa artk tam gaz diyetGünaydın kızlar
Benim de cumartesiye kadar yatılı misafirlerim var ama elimden geldiğince dikkat edeceğim bakalım. Spor da pek yapamam herhalde. Ayrıca regl olmak üzereyim onun da sıkıntısı var.
Ben bi koptum bi daha gelemedim ya kiz baya guzel kilo koruyodum valla is guc cocuk derkene gelemedim hic en son 53 55 arasi gidip geliyodum 2 gun içinde 59 oldum şok gecirdim veremedim de o kiloyu sonra ramazan geldi ben spor diyet yaptim 59 dan 61 e çıktım hala anlam veremedim nasil kilo aldigima sonra kadin doguma gittim hormon bozukluğu olabilir dedi virus falan derken bi daha gitmedim dryeAyyyy bende basliyorum yarinnnn diyeteeee
kuzuuuumm hosgeldinnnnn nerelerdesin niye hic ugramiyosnn
Ayni kilodwyiz
Bizde seni andik buralarda hep nerelerde acabaa diyeBen bi koptum bi daha gelemedim ya kiz baya guzel kilo koruyodum valla is guc cocuk derkene gelemedim hic en son 53 55 arasi gidip geliyodum 2 gun içinde 59 oldum şok gecirdim veremedim de o kiloyu sonra ramazan geldi ben spor diyet yaptim 59 dan 61 e çıktım hala anlam veremedim nasil kilo aldigima sonra kadin doguma gittim hormon bozukluğu olabilir dedi virus falan derken bi daha gitmedim dryebaya guzel sporlar yaptim ama simdi tekrar vermek istiyorum ama motivasyon yok beraber yapak yaa sen napiyosun kuzum senin bebisin mi var yooosaaammmmm
Ayyy soktayimBizde seni andik buralarda hep nerelerde acabaa diye ❤ oo bebis denmez ona 2 yasina girdibende evdeyim eşim yurt disina gitti calismaya 1 ay sonra elti aliyorum düğün var acil kilo vermem lazim
Yeeaahh oglusum bartu turuncu kafamAyyy soktayim2 yasinda miii oglun var demi bartu onun adi mi benimde hep aklima geldi ama bi kopukluk olunca ha geldim ha gelicem diye kaldim oyle ahınız tuttu ellamm aha kilolu geldim ahahhah benimde kardeşimin dugunu olacak yaza heralde tam belli degil koronadan dolayi bi 55 olsam super olacak eskisi kadar zayif olmak istemiyorum 52 53 falan degilde 55 56 yeterli
Ay dur ben 10gundur fln bakamiyorm takima islerm vardiP Pinarbartu beni adaylara alsana kizyarindan baslayim menu paylaşmaya cok fazla aktif olamiyorum ama yine vakit oldukca ugriiicam sösss
Turuncu ve kıvırcık mi yooksaYeeaahh oglusum bartu turuncu kafambrnde 55 olmaya zorlicm 1 aya sonra hedefm 53 yine
Ay dur ben 10gundur fln bakamiyorm takima islerm vardiSchonerDuft le paslaşalm listeleri fln alayim ekleriz onu da bu hafta listeye eklicektm salca yaparkn karisikliga gitti
Atarim fotosunuTuruncu ve kıvırcık mi yooksahadi 55 olak o zaman
Pancarrr hosgeldin canim nerelerdesin? Biz aynen biraktigin gibi bi aliyoruz bi veriyoruzKizlarrrrrrrrnabersinizzzz
Valla kaptin eline sopani al spor yapmayana, kacamak yapmayana vur kirbaci60.5le diyete baslamis bulunmaktayim
Evde su an beyaz ekmek var ysrin kahvaltida onu yerim sonra tam bugdaya baslarim pazar isini de hallettm mi tamamim spora da katilicm kizlar aktiflesiyoruuzzzzzz kaptan geri döndüüü
Spor listesi ilk sayfadskine gore mi hesaplaniyo bende basliyaym bu aksamdanYine cok spor yaptim ama hic yazasim yokspor yapan 3 kişiyiz sadece küstüm yazmıyorum
Aynen canim ilk sayfaya göre hesapliyoruz, ben spor yapmadan yatamiyorum artik, 6.30 da uyanip yuruyuse cikiyorum kafayi sıyırmak üzereyimSpor listesi ilk sayfadskine gore mi hesaplaniyo bende basliyaym bu aksamdanspor run run runnn gencleeerrrrr zayiflamam lazımmış bnm yeni farkettm
Artik kac kiloysanAynen canim ilk sayfaya göre hesapliyoruz, ben spor yapmadan yatamiyorum artik, 6.30 da uyanip yuruyuse cikiyorum kafayi sıyırmak üzereyim
Ayy yerim ben onuu havucum benimAtarim fotosunue hadi o zmn bnde yarin basliyorum tam olarak hosgledn tekrarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?