Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ADAY LİSTESİ

Kafesteki Kartal ( 102,80///%) b.tarihi : 12.08.2020 başlangıç k:104 hedef k:

SchonerDuft ( 67,10 /68,20//%) b.tarihi : 21.08.2020

caroline84 ( 92/92.2 /%) b.tarihi : 14.08.2020 b. kilo : 94 hedef k :

nurdeva ( 71,00/69,60/0,40/%) b.tarihi: 01.09.2020 b.kilosu:71,00 hedef k :

***SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 =

Mirjam =

Schonerduft =

FASULYELER

caroline84 =

tgb1907 =

nurdeva =

Canım ellerine sağlık geçen hafta sıcak havadanmı neyse çok kötüydüm kustum durdum.
Cuma da okuldaydım grup grup gidiyoruz sınıfım degişmiş bütün velirlerle görüşüp yeniden WhatsApp grubu kurdum.

Dün görümcemin yeni gelini tatilden dönmüş az kilo aldım diye diyetisyene gitti valla utandım ne yalan söyleyeyim.
Pazar kahvaltısını hazırladım kendim yürüyorum.
Benim biraz dışarıdan desteklenmem gerek.

Gunaydinlar kizlar, ben cumadan beri kendimi biraz biraktim wc problemim var bu ara ve kilo vermem yavasladigi icin moralim bozuldu motivasyona ihtiyacim var
Spor felanda yapmadim neyse bu aksamdan baslayip devam edicem insallah

Gunaydinlar kizlar, ben cumadan beri kendimi biraz biraktim wc problemim var bu ara ve kilo vermem yavasladigi icin moralim bozuldu motivasyona ihtiyacim var
Sakın bırakma, sen çok iyi gidiyordun, yavaşlama ve wc problemi herkeste oluyor arada, sporda filan çok iyisin bence, o kadar emek boşa gitmesin lütfen

Gunaydin canım bende öyle hızlı kilo veremediğim için bazen bırakıyorum ama nasıl hızlı geri alıyorum anlatamam.
Biraz daha sabırlı olmamız gerek devam edince eninde sonunda oluyor.
Bizim grubumuza eli sopalı biri gerek.

Yani hani daha aktif olunsa çok güzel olur, genelde pek uğrayan olmuyor.

Kizlar hepimizin derdi buranin aktif olmamasi ise burda hepimize iş düsüyor
Bugünden sonra hepimiz aktif olalim, spor listesi yapildi az da olsa sporumuzu yapalim, günlük menülerimizi yazalim en önemlisi arkadaslarimizin menüsünü yorumlayalim
Hepimiz burda oldugumuza göre hem kilo vermek istiyoruz hemde bunlari yapacak zamanimiz var
Kaptanimiz yogun yoksa siz eli sopaliyi görürsünüz

Kizlar sporumu yaziyorum
Tek ben de yapsam her gün yazacagim

30 dk eliptik : 120 puan
200 ip atlama : 40 puan
10 dk pilates : 20 puan
10 dk abs : 30 puan
1 dk plank : 20 puan
100 jumping juck : 25 puan
100 squat : 40 puan
TOPLAM: 295 PUAN

***SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 = 135

Mirjam =

Schonerduft =

FASULYELER

caroline84 =

tgb1907 = 220 +295

nurdeva = 110+

Kizlar sporumu yaziyorum
Tek ben de yapsam her gün yazacagim

30 dk eliptik : 120 puan
200 ip atlama : 40 puan
10 dk pilates : 20 puan
10 dk abs : 30 puan
1 dk plank : 20 puan
100 jumping juck : 25 puan
100 squat : 40 puan
TOPLAM: 295 PUAN
Bunları nasıl bir günde yapabiliyorsun maşaallah diyeyim.
Ben bugün 30 dk leslie yapayım dedim, ruhum bedenimden ayrılacaktı 20 dk yapabildim.

Bunları nasıl bir günde yapabiliyorsun maşaallah diyeyim.
Ben bugün 30 dk leslie yapayım dedim, ruhum bedenimden ayrılacaktı 20 dk yapabildim.
Valla canim can sıkıntısı ve acil zayiflama istegimden yapiyorum . Yoksa bende kesinlikle spor insani degildim kıçımı kaldirmaya üsenirdim ama sporsuz bir yere kadar oluyor, kacamaksiz ve sporsuz her gün tartida eksi görmek çok güzel

Sende bu spor azmi olunca gözüm korktu
Ben aslında daha çok spor yapmayı istiyorum da cidden zorlanıyorum
leslie ile baslamısın her gün 2-3 dk artırarak devam et bi bakmısın 45 dk yı yapabiliyorsun, birde yaparken bunu bitirebilirsem incecik olacam diye şartla kendini mecbur bitiriyosun ole olunca
bende mesela eliptik yaparken cok sıkılıyordum şimdi netflix acıyorum onunla bile anca yarım saat yapabiliyorum keske 45dk yapabilsem (sana soylediğimi kendim yapıp her gün bi kac sayı artırmam lazım)

7 senedir ozeldeyim biz hep kaliyoruz Bir Kac hoca haricinde okuldayiz. Ya var ya sadece okulun olsa iyi hic bir internet iyi degilbu aralar ya evdede ayni. Hadi gunduz uzaktan egitim var yavas ama aksamlarinda ayni
Evet biliyorum öğretmen olanlar bana çok kızacak ama ne kıskanıyorum 9-5 çalışanlara ah zamanında keşke öğretmenlik yazsaydim. Çok yakın bir arkadaşım matamatik öğretmeni okul evinin tam karşısında 3. Çocuğu yaptı eside öğretmen birimiz sabahçı birimiz öğlenci öyle öyle bakacağız dedi ben ikinciyi yapamıyorum. Doğum yaptım 3 gün sonra aradılar ne zaman geliyosun proje yarım kaldı diye ya ben şartlarda ben nasıl düşüneyim ikinciyi yaa

3 gündür 20 dakikayı yapıp bitiriyorum, dün bir de fazladan yürüyüş de yapabilmiştim ama bugün çıkamadım. Evet dediğin gibi yapayım her gün biraz biraz artırayım. İnşaallah 45 dakikayı yapabildiğim günleri görürüm.

Ben bugünkü menümü de yazıvereyim

Sabah
1 büyük bardak kefir (kahvaltıdan biraz önce)
Domates-salatalık
Yeşil zeytin
Çiğ ayçekirdeği

Akşam
1 kase tarhana çorbası
Fırında sebze yemeği (patatessiz)
Sarımsaklı yoğurt
Biber turşusu
Yemekten sonra 1 bardak kefir

Spor: 20 dk Leslie: 60 puan

Su: 1.5 litre ödem suyu
1 litreden fazla normal su
1 şişe maden suyu

Canım evden niye anlatmıyorsun?
12 lere yuzyuze egitim başladı ozellerde 1 e kadar. sonra da okul da devam ediyorum ogleden sonraki derslere. Yetismem icin kostura kostura gitmem lazim o yuzden okulda isimi bitirip oyle geciyorum eve
Benim bunyemde oyle cok yavas veriyorum hala oyle mesela.Diyetisyeni o yuzden biraktim hedefime ilerleyene kadar ne para gitcek pes etmek yok cnm. Yavas olsun ama sonu guzel olsun. O kadar yaptin ugrastin bir anda niye alasin tekrar emegini hice sayasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…