- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.781
Maasallah canım nazar değmesin baya kışa hazırlık yaptın.Kuzum ben haftaya tamamim ufuk gidince salca yapcam sonra hic bi isim kalmiyo
Canım çok iyi gidiyordun bence hep bırakmaktansa yedek listede kal.P Pinarbartu canım ben yapamıyorum uyanıyorum girip yazamıyorum sizinde yüzdenizi dusuruyoru m çıkabilir miyim ben
Sakın bırakma, sen çok iyi gidiyordun, yavaşlama ve wc problemi herkeste oluyor arada, sporda filan çok iyisin bence, o kadar emek boşa gitmesin lütfenGunaydinlar kizlar, ben cumadan beri kendimi biraz biraktimwc problemim var bu ara ve kilo vermem yavasladigi icin moralim bozuldu motivasyona ihtiyacim var
Spor felanda yapmadim neyse bu aksamdan baslayip devam edicem insallah
Gunaydin canım bende öyle hızlı kilo veremediğim için bazen bırakıyorum ama nasıl hızlı geri alıyorum anlatamam.Gunaydinlar kizlar, ben cumadan beri kendimi biraz biraktimwc problemim var bu ara ve kilo vermem yavasladigi icin moralim bozuldu motivasyona ihtiyacim var
Yani hani daha aktif olunsa çok güzel olur, genelde pek uğrayan olmuyor.Gunaydin canım bende öyle hızlı kilo veremediğim için bazen bırakıyorum ama nasıl hızlı geri alıyorum anlatamam.
Biraz daha sabırlı olmamız gerek devam edince eninde sonunda oluyor.
Bizim grubumuza eli sopalı biri gerek.
Bunları nasıl bir günde yapabiliyorsunKizlar sporumu yaziyorum
Tek ben de yapsam her gün yazacagim
30 dk eliptik : 120 puan
200 ip atlama : 40 puan
10 dk pilates : 20 puan
10 dk abs : 30 puan
1 dk plank : 20 puan
100 jumping juck : 25 puan
100 squat : 40 puan
TOPLAM: 295 PUAN
Valla canim can sıkıntısı ve acil zayiflama istegimden yapiyorum
Bunları nasıl bir günde yapabiliyorsunmaşaallah diyeyim.
Ben bugün 30 dk leslie yapayım dedim, ruhum bedenimden ayrılacaktı20 dk yapabildim.
Bu arada senle kilolarimiz cok yakin
Bunları nasıl bir günde yapabiliyorsunmaşaallah diyeyim.
Ben bugün 30 dk leslie yapayım dedim, ruhum bedenimden ayrılacaktı20 dk yapabildim.
Sende bu spor azmi olunca gözüm korktuBu arada senle kilolarimiz cok yakinseni gözüme kestirdim kapışırız istersen
leslie ile baslamısın her gün 2-3 dk artırarak devam et bi bakmısın 45 dk yı yapabiliyorsun, birde yaparken bunu bitirebilirsem incecik olacam diye şartla kendini mecbur bitiriyosun ole oluncaSende bu spor azmi olunca gözüm korktu
Ben aslında daha çok spor yapmayı istiyorum da cidden zorlanıyorum
Evet biliyorum öğretmen olanlar bana çok kızacak ama ne kıskanıyorum 9-5 çalışanlara ah zamanında keşke öğretmenlik yazsaydim. Çok yakın bir arkadaşım matamatik öğretmeni okul evinin tam karşısında 3. Çocuğu yaptı eside öğretmen birimiz sabahçı birimiz öğlenci öyle öyle bakacağız dedi ben ikinciyi yapamıyorum. Doğum yaptım 3 gün sonra aradılar ne zaman geliyosun proje yarım kaldı diye ya ben şartlarda ben nasıl düşüneyim ikinciyi yaa7 senedir ozeldeyim biz hep kaliyoruzBir Kac hoca haricinde okuldayiz. Ya var ya sadece okulun olsa iyi hic bir internet iyi degilbu aralar ya evdede ayni. Hadi gunduz uzaktan egitim var yavas ama aksamlarinda ayni
3 gündür 20 dakikayı yapıp bitiriyorum, dün bir de fazladan yürüyüş de yapabilmiştim ama bugün çıkamadım. Evet dediğin gibi yapayım her gün biraz biraz artırayım. İnşaallah 45 dakikayı yapabildiğim günleri görürüm.leslie ile baslamısın her gün 2-3 dk artırarak devam et bi bakmısın 45 dk yı yapabiliyorsun, birde yaparken bunu bitirebilirsem incecik olacam diye şartla kendini mecbur bitiriyosun ole olunca
bende mesela eliptik yaparken cok sıkılıyordum şimdi netflix acıyorum onunla bile anca yarım saat yapabiliyorumkeske 45dk yapabilsem (sana soylediğimi kendim yapıp her gün bi kac sayı artırmam lazım)
12 lere yuzyuze egitim başladı ozellerde 1 e kadar. sonra da okul da devam ediyorum ogleden sonraki derslere. Yetismem icin kostura kostura gitmem lazim o yuzden okulda isimi bitirip oyle geciyorum eveCanım evden niye anlatmıyorsun?
Benim bunyemde oyle cok yavas veriyorum hala oyle mesela.Diyetisyeni o yuzden biraktim hedefime ilerleyene kadar ne para gitcekGunaydinlar kizlar, ben cumadan beri kendimi biraz biraktimwc problemim var bu ara ve kilo vermem yavasladigi icin moralim bozuldu motivasyona ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?