- 7 Ekim 2019
- 1.078
- 4.914
- 133
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.761
Anladım, geç olsun güç olmasın, haftaya girerim ben deLenochka cnm yeni uyelerde cuma bildirim sarti varmis o yuzdn seni listeye alamadim haftsys insallah alcm listeye bu haftaki kilondan ekside olursan
7 senedir ozeldeyim biz hep kaliyoruz9-5 mi?normal zamanlarda bile o kadar uzun süre okulda kalmıyoruz ki
Biz canlı dersleri evden yapıyoruz. Okula gitmek için de her branşa bir gün belirlediler, sadece o gün o branşın öğretmenleri gidiyor.
Zaten hepimiz okulda canlı ders yapmaya kalksak bizim okulun interneti kaldırmaz.
Bende spor listesi yapalim diye geldimKızlar spor puanları 1. sayfa da yer alıyor liste karışmasın diye dün yapmadım pc egeçince liste paylaşacam sporlarımızı yapmayı unutmayalım
Tatlı tuzlu canm hiç bişey istemiyor kekik çayı mi iyi geliyorCokkk dikkat et kendine tatlidan uzak dur doktorlardan duymustm virüs riski olan uzak dursun diyodu bide kek cayi oneriyolar
Evet kekik cayi bide corek otu duymustum benTatlı tuzlu canm hiç bişey istemiyor kekik çayı mi iyi geliyor
Bugün 20 dk leslie yaptım. Benim için büyük başarıKızlar spor puanları 1. sayfa da yer alıyor liste karışmasın diye dün yapmadım pc egeçince liste paylaşacam sporlarımızı yapmayı unutmayalım
BENLE aynı takımda olan çok şanslıBende spor listesi yapalim diye geldimonceki gün yaptigim spordan sonra dünü boş gectim (hala heryerim agriyor ) ama bugun agrimda olsa yapicam, bugünden itibaren basliyoruz o zaman
AhahahaahBENLE aynı takımda olan çok şanslıbenim açığımı kapatmak için daha çok spor yapma isteği hissedecek
Canım şimdi nasıl oldun?Yaptırdim ama erken yaptırmıştım 3. Günde negatif çıktı sonra ateş eklem ağrısı baş ağrıları oldu o gün 4 koronali lyla oturmusuz meğer hep pozitif çıktılar bende işe gitmiyorum karantinadayim
Canım evden niye anlatmıyorsun?Ben okulda 5 saattir online dersle durmadan anlatiyorum. Son derse giricem insallahsen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?