• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm

Sabah
1 bardak meyveli kefir (bir daha içmeyeceğim meyveli yoğurt gibiydi tadı, sade kefir candır 😊)
1 haşlanmış yumurta
Fırında kızarmış kabak
Domates - salatalık
Pul biberli ve naneli süzme yoğurt
7 yeşil zeytin
Çiğ kabak ve ayçekirdeği

Akşam
Fırında mantar
Biber turşusu
Pul biber ve naneli süzme yoğurt
Salata

1,5 litre ödem suyu
1 litreye yakın normal su
2 şişe maden suyu içtim
Su yatana kadar 2,5 litreyi çoktan geçer 😊

Spor olarak da birazdan yürüyüşe çıkacağım. Yarım saat yürürüm.

9-5 mi? 😲 normal zamanlarda bile o kadar uzun süre okulda kalmıyoruz ki
Biz canlı dersleri evden yapıyoruz. Okula gitmek için de her branşa bir gün belirlediler, sadece o gün o branşın öğretmenleri gidiyor.
Zaten hepimiz okulda canlı ders yapmaya kalksak bizim okulun interneti kaldırmaz.
7 senedir ozeldeyim biz hep kaliyoruz 😁 Bir Kac hoca haricinde okuldayiz. Ya var ya sadece okulun olsa iyi hic bir internet iyi degilbu aralar ya evdede ayni. Hadi gunduz uzaktan egitim var yavas ama aksamlarinda ayni

Gunaydin kizlarr
Ya bir uyandim bir daha uyuyamadim 😅 Aksam misafirim var diye biraz ama gercektwn cok az fazla yedim :kk77: Ev sahibi yemezse misafir hic yemez dimi😅
Ama bugun evde spor yapicam:21:
Yarin da anneme dunur adaylari gelecek orda yemem ama. Bugun o yizden yine mutfaktayim kek tarzi ve kurabiye falan yapicam. Gorumceyim ben en iyisini yapmam lazim :KK45:

Kızlar spor puanları 1. sayfa da yer alıyor liste karışmasın diye dün yapmadım pc egeçince liste paylaşacam sporlarımızı yapmayı unutmayalım
Bende spor listesi yapalim diye geldim 😂 onceki gün yaptigim spordan sonra dünü boş gectim (hala heryerim agriyor🤦‍♀️) ama bugun agrimda olsa yapicam, bugünden itibaren basliyoruz o zaman 🤸‍♀️🤸‍♀️

Bende spor listesi yapalim diye geldim 😂 onceki gün yaptigim spordan sonra dünü boş gectim (hala heryerim agriyor🤦‍♀️) ama bugun agrimda olsa yapicam, bugünden itibaren basliyoruz o zaman 🤸‍♀️🤸‍♀️
BENLE aynı takımda olan çok şanslı :D benim açığımı kapatmak için daha çok spor yapma isteği hissedecek :D

Gunaydin kizlar

Sabah peynir zeyton salatalik iki kucuk sucuk domates

Oglen zeytin yağlı enginar bir adet

Aksam kuru patlican dolmasi iki adet 😅 (evdeki yemeklerin bitmesi gerke 😁)

2lt su ve bir adat

leslie 45 yanipuan 135 😊 bu hafta bol bol yuruyecegim😍

Back