• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

HEDEFİ 60 canım aday listesinde eklemiştim ama başlama tarihini kafamdan yazdım
Bnde kayitliydi ordan baktm tam olsn tarihi diye
bence de notalar silinsin de kurtul cezalardan
2 hafta daha liste hazirlamam gerekiuo 🙄 tekrar ceza almak istemiyorum acikcasi ugrastiriyo
Geçen cumaki kilom da yine 71 civarıdır. Ben 1 aydır filan diyete uymadığım için tartılmadıydım da.
Tm 71 yazalm alalm seni listeye dahs once hic bi takimda ysrismamistn dimi

HEDEFİ 60 canım aday listesinde eklemiştim ama başlama tarihini kafamdan yazdım
Ben 17 temmuzda adaydım yine 1-2 hafta buradaydım sonra beni asıl listeye almayın dedim memlekete gideceğim diye. Şimdi tekrar 1 Eylül'de başladım. Hangi tarihi baz alırsanız artık.

Pamukprncess Pamukprncess canim kilo vermeye baslamana cok sevindim kendini nasil hissediyosun hastalk fln yok dimi dikkat et kendine etrafinda pozitif insanlar varken kinseyle gorusmemeye bak
Evden çıkmıyoruz tatlım hep bir baş ağrısı var sinüslerim tıkalı rapor aldım zaten çocuklar çok sıkıldı . Diyet yapmadım ama regl şişliğim gitti yediklerime dikkat ediyorum ama bu hafta bir geçsin spora başlayacağım yine yoksa veremiyorum ben

***14.TAKİM 690.Etap***

Pamukprncess(62.1/61.7/0.4/%0.64)
zuzuzuzu 1234 (73///%)
bircocuklu (62/61,40/0,60/%0.97)

almora34 (65/64,90/0.1/%0.15)
Mirjam (74.8/74,20/0.6/%0.8)
Nurdeva(71/69.6/1.4/%1.97) basl.k:71.5 basl.t:17temmuz hedef60

14.Takım Ortalamasi :%0.755
Uzun zamandan sonra ilk kez iyi bir sonuç bu galiba

Evden çıkmıyoruz tatlım hep bir baş ağrısı var sinüslerim tıkalı rapor aldım zaten çocuklar çok sıkıldı . Diyet yapmadım ama regl şişliğim gitti yediklerime dikkat ediyorum ama bu hafta bir geçsin spora başlayacağım yine yoksa veremiyorum ben
Cokkk dikkat et kendine tatlidan uzak dur doktorlardan duymustm virüs riski olan uzak dursun diyodu bide kek cayi oneriyolar

Back