• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar iyi aksamlar
Sabah enginar yedim soguk soguk cnm cekti

Oglen
bir borek
bir pogaca
bir trilece😁 misafir vardi gorumce olarak yemem lazimdi🤣

Aksam seftali

Spora gelince sabah erken kalktim 1 saat zumba msi dans ettim. Aslinda cok severim muzik dinlemeyi dans etmeyi yogunluktan vakit bulamadim ne zamandir. Sabah sabah iyi geldi
1lt su ictim. fazla icemedim bugun

***SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 = 135 + 175

Mirjam =

Schonerduft =

FASULYELER

caroline84 =

tgb1907 = 220 +295

nurdeva = 110+

***SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 = 135 + 175

Mirjam =

Schonerduft =

FASULYELER

caroline84
=

tgb1907 = 220 +295

nurdeva = 110+60

günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız.
bakıyorum sporlar yapılıypor bende başlayacam sabahları spor akşamları ders şeklinde düzen oturtayım bakalım

Ahahahaah :KK70::KK70: bende kendim icin ayni şeyi düşünüyorum 😂 ama şimdi düğün yaklasti ya yardiririm sporda diyet yapamiyom diye 😁
benimde göbek ıyy oldu temiz beslenmem lazım abur cubur yememek lazım aslında .
düğün ne zaman ki .düğünler iptal oldu 1 saat nikah töreni serbest sadece belki ertelerler

***SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 =

Mirjam =

Schonerduft =

FASULYELER

caroline84 =

tgb1907 =

nurdeva =

Canım ellerine sağlık geçen hafta sıcak havadanmı neyse çok kötüydüm kustum durdum.
Cuma da okuldaydım grup grup gidiyoruz sınıfım degişmiş bütün velirlerle görüşüp yeniden WhatsApp grubu kurdum.

Dün görümcemin yeni gelini tatilden dönmüş az kilo aldım diye diyetisyene gitti valla utandım ne yalan söyleyeyim.
Pazar kahvaltısını hazırladım kendim yürüyorum.
Benim biraz dışarıdan desteklenmem gerek.
o zaman sürekli burayı takip etmen lazm hergün 15 dk leslie ile başlayabilirsin ben öyle başlamayı düşünüyorum
Gunaydinlar kizlar, ben cumadan beri kendimi biraz biraktim 😔 wc problemim var bu ara ve kilo vermem yavasladigi icin moralim bozuldu😭 motivasyona ihtiyacim var😔
Spor felanda yapmadim neyse bu aksamdan baslayip devam edicem insallah
suyu arttır biraz ve kabak sote ye akşam yanına yoğurt çıkarsın
Evet biliyorum öğretmen olanlar bana çok kızacak ama ne kıskanıyorum 9-5 çalışanlara ah zamanında keşke öğretmenlik yazsaydim. Çok yakın bir arkadaşım matamatik öğretmeni okul evinin tam karşısında 3. Çocuğu yaptı eside öğretmen birimiz sabahçı birimiz öğlenci öyle öyle bakacağız dedi ben ikinciyi yapamıyorum. Doğum yaptım 3 gün sonra aradılar ne zaman geliyosun proje yarım kaldı diye ya ben şartlarda ben nasıl düşüneyim ikinciyi yaa
kanunen hakları yok çağırmaya umarım gitmedin
Kizlar iyi aksamlar
Sabah enginar yedim soguk soguk cnm cekti

Oglen
bir borek
bir pogaca
bir trilece😁 misafir vardi gorumce olarak yemem lazimdi🤣

Aksam seftali

Spora gelince sabah erken kalktim 1 saat zumba msi dans ettim. Aslinda cok severim muzik dinlemeyi dans etmeyi yogunluktan vakit bulamadim ne zamandir. Sabah sabah iyi geldi
1lt su ictim. fazla icemedim bugun
bende mezdekeyi çok severim :) akşam ile dengelemişsin amavücuda verdiği zararları engelemez tabi :( toparlarsın

Gunaydinn
Bugun islerimi yine yuruyerek halledicem. Ehliyete yazildim saglik raporu alicam. Insallah kalabalik degildir :dua:ordan hooop okul:KK76:
Günaydın, ben de bugün okula yürüyerek geldim hem de tempolu yürüdüm. Dakika tuttum ev-okul arası hızlı yürüyerek 25 dk 😊

bende mezdekeyi çok severim :) akşam ile dengelemişsin amavücuda verdiği zararları engelemez tabi :KK43: toparlarsın
Mezdeke sevilmez mi😁 her yerini ayri oynattiriyor🤣

Günaydın, ben de bugün okula yürüyerek geldim hem de tempolu yürüdüm. Dakika tuttum ev-okul arası hızlı yürüyerek 25 dk 😊

Ne guzel yapmisini. Bende ev hastane 53 dk hastane okul 42 dk yurudum tempolu 😅

Ya saglik raporu icinde randevu varmis ben bilmiyordum bosuna gittim. Aile hekimii verirse verir vermezse randevu dedi. Aile hekime sordum oda vermiyoruz dedi. Devlet hastanelerinde ise randevu yok bu ay icim. Ozel hastaneyee dogru yol aldim bende 😒

Mezdeke sevilmez mi😁 her yerini ayri oynattiriyor🤣

Ne guzel yapmisini. Bende ev hastane 53 dk hastane okul 42 dk yurudum tempolu 😅
VAlla çok severim güzelde oynarım :D :D
eve gidince oynarım zumba niyetine
Ya saglik raporu icinde randevu varmis ben bilmiyordum bosuna gittim. Aile hekimii verirse verir vermezse randevu dedi. Aile hekime sordum oda vermiyoruz dedi. Devlet hastanelerinde ise randevu yok bu ay icim. Ozel hastaneyee dogru yol aldim bende 😒
sağlık ocağından randevu alsan daha kolay olmaz mı

düğün ne zaman ki .düğünler iptal oldu 1 saat nikah töreni serbest sadece belki ertelerler

o zaman sürekli burayı takip etmen lazm hergün 15 dk leslie ile başlayabilirsin ben öyle başlamayı düşünüyorum

bende mezdekeyi çok severim :) akşam ile dengelemişsin amavücuda verdiği zararları engelemez tabi :KK43: toparlarsın
Yok kuzum erteleme sanslri yok ev tutuldu salon tutuldu herşey hazır artık nikâh yapar lar sadece

Sakın bırakma, sen çok iyi gidiyordun, yavaşlama ve wc problemi herkeste oluyor arada, sporda filan çok iyisin bence, o kadar emek boşa gitmesin lütfen 😊
Cok tesekur ederim canim, bugun oruc tutuyorum insallah yeme krizimin onune baska turlu gecemezdim🤣 simdi hedefim suan arti durumdayim insallah cumaya kalmaz bunlar

Gunaydin canım bende öyle hızlı kilo veremediğim için bazen bırakıyorum ama nasıl hızlı geri alıyorum anlatamam.
Biraz daha sabırlı olmamız gerek devam edince eninde sonunda oluyor.
Bizim grubumuza eli sopalı biri gerek.
Aynen gercekten vermek zor bir birakinca 3er 5er geliyo 😔 neyse bugun oruclu toparlamaya calisacam insallah😁

12 lere yuzyuze egitim başladı ozellerde 1 e kadar. sonra da okul da devam ediyorum ogleden sonraki derslere. Yetismem icin kostura kostura gitmem lazim o yuzden okulda isimi bitirip oyle geciyorum eve😊

Benim bunyemde oyle cok yavas veriyorum hala oyle mesela.Diyetisyeni o yuzden biraktim hedefime ilerleyene kadar ne para gitcek🤣 pes etmek yok cnm. Yavas olsun ama sonu guzel olsun. O kadar yaptin ugrastin bir anda niye alasin tekrar emegini hice sayasin:KK20::sinirli:
Sagol canim pes etmiycem insallah Allah hepinizden razi olsun

Tamam canim cok tesekurler, suan aksam icin kabak sote yapiyorum

İyi akşamlar kızlar
Sporumu yazayım
25 dakika tempolu yürüyüş: 62.5 puan
20 dakika Leslie: 60 puan
Toplam: 122.5 puan 💃💪

***SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 = 135 + 175

Mirjam =

Schonerduft =

FASULYELER