Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar iyi aksamlar
Sabah enginar yedim soguk soguk cnm cekti

Oglen
bir borek
bir pogaca
bir trilece misafir vardi gorumce olarak yemem lazimdi

Aksam seftali

Spora gelince sabah erken kalktim 1 saat zumba msi dans ettim. Aslinda cok severim muzik dinlemeyi dans etmeyi yogunluktan vakit bulamadim ne zamandir. Sabah sabah iyi geldi
1lt su ictim. fazla icemedim bugun

***SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 = 135 + 175

Mirjam =

Schonerduft =

FASULYELER

caroline84 =

tgb1907 = 220 +295

nurdeva = 110+

***SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 = 135 + 175

Mirjam =

Schonerduft =

FASULYELER

caroline84
=

tgb1907 = 220 +295

nurdeva = 110+60

günaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız.
bakıyorum sporlar yapılıypor bende başlayacam sabahları spor akşamları ders şeklinde düzen oturtayım bakalım

Ahahahaah bende kendim icin ayni şeyi düşünüyorum ama şimdi düğün yaklasti ya yardiririm sporda diyet yapamiyom diye
benimde göbek ıyy oldu temiz beslenmem lazım abur cubur yememek lazım aslında .
düğün ne zaman ki .düğünler iptal oldu 1 saat nikah töreni serbest sadece belki ertelerler
o zaman sürekli burayı takip etmen lazm hergün 15 dk leslie ile başlayabilirsin ben öyle başlamayı düşünüyorum
Gunaydinlar kizlar, ben cumadan beri kendimi biraz biraktim wc problemim var bu ara ve kilo vermem yavasladigi icin moralim bozuldu motivasyona ihtiyacim var
Spor felanda yapmadim neyse bu aksamdan baslayip devam edicem insallah
suyu arttır biraz ve kabak sote ye akşam yanına yoğurt çıkarsın
kanunen hakları yok çağırmaya umarım gitmedin
bende mezdekeyi çok severim :) akşam ile dengelemişsin amavücuda verdiği zararları engelemez tabi toparlarsın

Gunaydinn
Bugun islerimi yine yuruyerek halledicem. Ehliyete yazildim saglik raporu alicam. Insallah kalabalik degildir ordan hooop okul
Günaydın, ben de bugün okula yürüyerek geldim hem de tempolu yürüdüm. Dakika tuttum ev-okul arası hızlı yürüyerek 25 dk

bende mezdekeyi çok severim :) akşam ile dengelemişsin amavücuda verdiği zararları engelemez tabi toparlarsın
Mezdeke sevilmez mi her yerini ayri oynattiriyor

Günaydın, ben de bugün okula yürüyerek geldim hem de tempolu yürüdüm. Dakika tuttum ev-okul arası hızlı yürüyerek 25 dk

Ne guzel yapmisini. Bende ev hastane 53 dk hastane okul 42 dk yurudum tempolu

Ya saglik raporu icinde randevu varmis ben bilmiyordum bosuna gittim. Aile hekimii verirse verir vermezse randevu dedi. Aile hekime sordum oda vermiyoruz dedi. Devlet hastanelerinde ise randevu yok bu ay icim. Ozel hastaneyee dogru yol aldim bende

Mezdeke sevilmez mi her yerini ayri oynattiriyor

Ne guzel yapmisini. Bende ev hastane 53 dk hastane okul 42 dk yurudum tempolu
VAlla çok severim güzelde oynarım
eve gidince oynarım zumba niyetine
Ya saglik raporu icinde randevu varmis ben bilmiyordum bosuna gittim. Aile hekimii verirse verir vermezse randevu dedi. Aile hekime sordum oda vermiyoruz dedi. Devlet hastanelerinde ise randevu yok bu ay icim. Ozel hastaneyee dogru yol aldim bende
sağlık ocağından randevu alsan daha kolay olmaz mı

Yok kuzum erteleme sanslri yok ev tutuldu salon tutuldu herşey hazır artık nikâh yapar lar sadece

Sakın bırakma, sen çok iyi gidiyordun, yavaşlama ve wc problemi herkeste oluyor arada, sporda filan çok iyisin bence, o kadar emek boşa gitmesin lütfen
Cok tesekur ederim canim, bugun oruc tutuyorum insallah yeme krizimin onune baska turlu gecemezdim simdi hedefim suan arti durumdayim insallah cumaya kalmaz bunlar

Aynen gercekten vermek zor bir birakinca 3er 5er geliyo neyse bugun oruclu toparlamaya calisacam insallah

Sagol canim pes etmiycem insallah Allah hepinizden razi olsun

Tamam canim cok tesekurler, suan aksam icin kabak sote yapiyorum

İyi akşamlar kızlar
Sporumu yazayım
25 dakika tempolu yürüyüş: 62.5 puan
20 dakika Leslie: 60 puan
Toplam: 122.5 puan

***SPOR LİSTESİ ***

PATATESLER

almora34 = 135 + 175

Mirjam =

Schonerduft =

FASULYELER

caroline84
=

tgb1907 = 220 +295

nurdeva = 110+60+122

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…