- 4 Ocak 2020
- 2.206
- 5.982
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.521
Oooo sen baya aldin o zamannnnnYaa keske aldigimiz kadar kolay verebilseksende iyi kilo almisin ama benim kadar degil
Ay yok ben yuruyus fln takilirim eşim gitsin evde harekette yaparim ip atlama fln yeterBi kac kez yap alisiyorsun, ben ilk yaptigimda 3 yasindaki kizim anne cok komiksin demisti o derece yaniyapa yapa alistik
Zeytinle cevizin resmini bulamadin miSabah 11.30
2 yumurta,🌶 , 11 zeytin, 4 ceviz
Ara sade kahve 10 çig fındık, 1 kuru kayısı
Akşam 1 kase et çorbası, salatası
Bolca su
Misafirim vardı spor yapamadım
İyi geceler dilerim
Keske kolay olsa dedigin kadarGörürsün canim diyet spor bol su işte bütün mesele bu
Çıkmadı canim negatif cok sukurBi şey çıkmaz inşallah canım iyi düşün
Geçmiş olsun neyiniz var?Kizllarr merhabalarr
Kac gundur koku almadığını farkettim. Bugun test yaptirdim bakalim iki gune çıkacak sonuçlar
Canım bende haşimoto varya yaklaşık bi 10Oooo sen baya aldin o zamannnnn
Ay yok ben yuruyus fln takilirim eşim gitsin evde harekette yaparim ip atlama fln yeter
Zeytinle cevizin resmini bulamadin miazicik yemisin yahu acikmadn mi
Kaptanım aslında resimlerini çekip koycamda çocuklardan bir türlü vakit bulamıyorum.Oooo sen baya aldin o zamannnnn
Ay yok ben yuruyus fln takilirim eşim gitsin evde harekette yaparim ip atlama fln yeter
Zeytinle cevizin resmini bulamadin miazicik yemisin yahu acikmadn mi
Çıkmasın canım Ankara da bi arkadaşımın eşi hastanede çıkıncada evde karantinaya girecekmiş yine.Çıkmadı canim negatif cok sukur
Geçmiş olsun neyiniz var?
Gecmis olsun Allah herkese sifa versin. Zor valla ya. Hastalığı gecirmek ayrı birde tasiyici olup baskasina sebep olmak daha sıkıntıÇıkmasın canım Ankara da bi arkadaşımın eşi hastanede çıkıncada evde karantinaya girecekmiş yine.
Merhabalar :)
İki gündür aynı şekilde besleniyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 salatalık
1 domates
3 köy biberi
2 kaşık çökelek
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
8 kaşık nohut yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Yatana kadar 2 litre su
Gecmis olsun canim Allah sifa versin insallah, benimde ablam Ankarada cok agir gecirdi gunlerce yogun bakimda kaldi Plazma tedaviyle cok sukur iyilesti Rabbim herkese sifa versin insallahÇıkmasın canım Ankara da bi arkadaşımın eşi hastanede çıkıncada evde karantinaya girecekmiş yine.
YEŞİL ÇAY tüket meto yavaşlamıştım canım benimde öyle oluyor meto hızım 1400 civarıydı öğlen yemeye başlayınca kilo almaya başladımHayirli aksamlar arkadaslar,
Benim bu gunku menum
Sabah, domatesli omlet, 2 adet biber,
6 adet zeytin, bir avuc kadar findik
2 adet erik
Oglen yok
Aksam, burger kofte, salata
Su 2 ltreyi gecti
Spor 8000 adim yuruyus
Bu arada oglen ara yapinca veremedigimi farkettimyememeye calisacam
eskisi gibi olalım ya bende kilo almaya başladımBen de kahve ictim simdi sporuda unuttum
Aslinda burasida cok aktif bi takimdi ama pandemide herkes izine ayrildi fln sonrasi dağıldık esim yurt disina gidiyo artik daha aktif olcm toparlicn sizi bekleyin
kç oldun kulağıma fısılda valla merak ettimBende artik daha aktif olmaya calisacamyani mecburum artik 3 ay kendi düzenim olmayinca dikkat edemedim ve fazla fazla gelmis kilolar biraz veriyimde sizede söylerim kilomu ve aday listesine girerim simdi söylersem oha felan olursunuz
biraz veriyim şu kilodaydım diye senin kulagına fısıldarımYEŞİL ÇAY tüket meto yavaşlamıştım canım benimde öyle oluyor meto hızım 1400 civarıydı öğlen yemeye başlayınca kilo almaya başladım
eskisi gibi olalım ya bende kilo almaya başladımh,ç yemek yapasım yok bu ara
kç oldun kulağıma fısılda valla merak ettim
bende bir 66 bir 69 çıkıyorum anlamadım ne oluyo
OK anşaltık bekliyorum fısıltıyı :) .biraz veriyim şu kilodaydım diye senin kulagına fısıldarım
66-69 cok uzak aralıklar canım toparlan, o kadar emek verdinistersen carsamba beraber bi listeye başlayalım instada online diyet ve if kampları çok karşıma cıkıyor, schonere soylesemde katılsak mı diye ama sonra şeytanı kovalıyorum bizim elimizde daha alası listeler var biz istesek zaten onları yaparız dimi
Hadi bakalim iyi gelir insallah bende baslicam da esimin sevdigi yemekleri yapayim son gunler diye bekliyorumCanım bende haşimoto varya yaklaşık bi 10
günlük bi arınma bi deniycem.
Süt ve süt ürünleri, bakliyat, tahıl yok
Detoks gibi acıkma degilde peynire dayanamıyorum bende.
Sonra yine devam edicem.
Valla bnde kndime ozel kahvalti yapamiyorm sabah esimle biraz sonra cocuk uyaninca onunla da yiyorm oyle geciyoKaptanım aslında resimlerini çekip koycamda çocuklardan bir türlü vakit bulamıyorum.
Toparlanmak lazim takim olarak kötü durumdayiz hrkes kilo aldi aktiflikte yokkkYEŞİL ÇAY tüket meto yavaşlamıştım canım benimde öyle oluyor meto hızım 1400 civarıydı öğlen yemeye başlayınca kilo almaya başladım
eskisi gibi olalım ya bende kilo almaya başladımh,ç yemek yapasım yok bu ara
kç oldun kulağıma fısılda valla merak ettim
bende bir 66 bir 69 çıkıyorum anlamadım ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?