- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.281
Bütün gün bu kürle mi duruluyor yoksa gün içinde normal yiyeceklerimizi yiyip akşama da ek olarak mı bu kür uygulanıyor?Keske oyle bisey olsa dimi uyurkn zayiflasakpersembe aksami yogurt kimon pul biber kürü yapiyosunuz en az yarim kilo farkettiriyo sabaha cuma günü bol eksiler gorcm sizden sakin unutmayin
Aksam sadece cnm gece yatmadan önce yiyosnn yag yakimi icinBütün gün bu kürle mi duruluyor yoksa gün içinde normal yiyeceklerimizi yiyip akşama da ek olarak mı bu kür uygulanıyor?
Gün içerisinde normal yemek düzenimiz decam ediyor, gece de yatmadan önce bu kür. Peki kürü her gün uygulayabilir miyiz?Aksam sadece cnm gece yatmadan önce yiyosnn yag yakimi icin
Hergn olmuyo diye biliyorum cnm ben Perşembe aksamlari yspiyodm geneldeGün içerisinde normal yemek düzenimiz decam ediyor, gece de yatmadan önce bu kür. Peki kürü her gün uygulayabilir miyiz?
Annem ince ince dograyıp yemegini yapıyor ben çok seviyorum.kabak ç,içeği nasıl oluyr dolmasını duydum da kendi nasıl yeniyor salata gibi mi ?
Canım ben gezip deneyip almayı çok seviyorum.Açığım. Anne modeli giyip duruyorumdar, vücudumu saran şeyler giyemem. Kot ve üzerine güzel bir bluz, gömlek, tişört vb. Olabilir ve kısa da giyemem. Popomu örtecek uzunlukta çok iyi olur.
104 :)Canım ben gezip deneyip almayı çok seviyorum.
Ama coranada internetten aldım gelenlerinden hiç biri olmadı.
Kilon nasıl canım?
Verince daha çok alırsın.
Yanina atistirmalk gtur cnm kahve icerken yersn eger aksama fazla yuklenck gibiysenMerhabalar arkadaslar,
benim bu gunku menum
Sabah, 2 haslanmis yumurta,
Domates, salatalik,
zeytin
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, 3adet erik
Oglen yok 2 kahve
Aksam mercimek corbasi, kapak yemegi, cacik
Su 4 ltreyi buldu
Spor, 9000 adim yuruyus, bir saat bisiklet durdum
Arkadas bisey sorcam karataya uygun yemek cesitleri bilen varmi aranizda ben fasulye kabak yemekten sıkıldimda
Biraz degisiklik iyi olurdu hani
Bu arada oglen yemedim ama cok aciktim kahvaltiyi 8 gibi yaptim okula gittim sadece 2 kahve ictim
Bugun oyle yapicam insallah tesekur ederimYanina atistirmalk gtur cnm kahve icerken yersn eger aksama fazla yuklenck gibiysen
bence bu ara alma 5 6 kilo ver öyle bir dolan yine alma 5 kilo daha verdiğinde mevsim geçişlerinde yaz aylarında giyeceğin elbise al üstüne ceket boyun uzun olduğu için çok şık duracaktır. zayıfladıkça da kemer takarsın kot bluzdan da kurtulursun bu ara benim favorim bluz etek elbise arada kot giyiyorum mutlu oluyorum sende radikal değişiklik arıyorsun anladığım kadarı ile :) kot diyorsan da illa ben genelde mavi den alıyorum yüksel bel favorim lc w de de var yüksek bel bluz popo örten değilde azcık uzun olanları yine l cw ve koton da var bu ara zayıfladım diye sık sık mağaza gezip deneme yaptım daAçığım. Anne modeli giyip duruyorumdar, vücudumu saran şeyler giyemem. Kot ve üzerine güzel bir bluz, gömlek, tişört vb. Olabilir ve kısa da giyemem. Popomu örtecek uzunlukta çok iyi olur.
kurabiye mi yapıp satıyorsunYogunluktan duzensiz bu hafta. En kısa zamanda duzene sokcam
15 dk neyine yetmiyorValla ben bugun 3 mil denedim 5 dk yaptım biraktmen alt seviyeden baslayabiliriz
çorba yanına tok tutan bir şey olsa daha iyi olurdu.1 gibi kahvaltı yaptım.
3 dilim tambuğday
Domates salatalık
5 dilim salam
1 yumurta
2 kaşık çökelek
2 kibrit kutusu peynir
Akşama doğru
1 bardak ayran
1 tabak çorba
1 dilim tambuğday
Yatana kadar 3 litre su içmiş olurum sanırım
1 saat yürüyüş yaptım bugün
hiç duymadım onu eline sağlık anneninAnnem ince ince dograyıp yemegini yapıyor ben çok seviyorum.
Merhabalar arkadaslar,
benim bu gunku menum
Domates, salatalik,
zeytin
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, 3adet erik
Oglen yok 2 kahve
Su 4 ltreyi buldu
Arkadas bisey sorcam karataya uygun yemek cesitleri bilen varmi aranizda ben fasulye kabak yemekten sıkıldimda
Bu arada oglen yemedim ama cok aciktim kahvaltiyi 8 gibi yaptim okula gittim sadece 2 kahve ictim
Bugün deniyeym onu da indirdimbence bu ara alma 5 6 kilo ver öyle bir dolan yine alma 5 kilo daha verdiğinde mevsim geçişlerinde yaz aylarında giyeceğin elbise al üstüne ceket boyun uzun olduğu için çok şık duracaktır. zayıfladıkça da kemer takarsın kot bluzdan da kurtulursun bu ara benim favorim bluz etek elbise arada kot giyiyorum mutlu oluyorum sende radikal değişiklik arıyorsun anladığım kadarı ile :) kot diyorsan da illa ben genelde mavi den alıyorum yüksel bel favorim lc w de de var yüksek bel bluz popo örten değilde azcık uzun olanları yine l cw ve koton da var bu ara zayıfladım diye sık sık mağaza gezip deneme yaptım da
kurabiye mi yapıp satıyorsunarada resim de at buraya :) eline sağlık
15 dk neyine yetmiyor1 mil ile başlarız yeter
çorba yanına tok tutan bir şey olsa daha iyi olurdu.
5 salam da çok geldi onun yerine proteini yüksek olan jambon yersen protein ağırlıklı bir kahvaltı olur sporda muhteşem
hiç duymadım onu eline sağlık annenin
magickk yapıyordu burda o da pek gelmiyor sanırım :)
neler serbest karatay da ? yazarsan fikir veren olur
Keske oyle bisey olsa dimi uyurkn zayiflasakpersembe aksami yogurt kimon pul biber kürü yapiyosunuz en az yarim kilo farkettiriyo sabaha cuma günü bol eksiler gorcm sizden sakin unutmayin
Merhabalar arkadaslar,
benim bu gunku menum
Domates, salatalik,
zeytin
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, 3adet erik
Oglen yok 2 kahve
Su 4 ltreyi buldu
bence bu ara alma 5 6 kilo ver öyle bir dolan yine alma 5 kilo daha verdiğinde mevsim geçişlerinde yaz aylarında giyeceğin elbise al üstüne ceket boyun uzun olduğu için çok şık duracaktır. zayıfladıkça da kemer takarsın kot bluzdan da kurtulursun bu ara benim favorim bluz etek elbise arada kot giyiyorum mutlu oluyorum sende radikal değişiklik arıyorsun anladığım kadarı ile :) kot diyorsan da illa ben genelde mavi den alıyorum yüksel bel favorim lc w de de var yüksek bel bluz popo örten değilde azcık uzun olanları yine l cw ve koton da var bu ara zayıfladım diye sık sık mağaza gezip deneme yaptım da
5 salam da çok geldi onun yerine proteini yüksek olan jambon yersen protein ağırlıklı bir kahvaltı olur sporda muhteşem
Ay o su ne etsin çok azzzzDünkü menu
Sabah
Domates, salatalik, zeytin , peynir, yesillik
Oglen
sutlu gevrek
Kiraz sapli cay
Kahve
Aksam
Sehriye corba, yarim tabak kremali patates
1lt suyu azalttik yine yaleslie spor
Teşekkür ederim :) mavi ve koton'da hep benim bedenimden küçük bedenler var. Lcw'den giyiniyorum hep mecburen ama sıkıldım artık. Elbise hiç giymedim. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Basenlerim olduğu için annem, elbise sana yakışmaz gelinlik gibi durur, bacakların çok kalın diye diye beni küstürdü. Ya benden de ne şişmanlar var ama kendilerini soyutlamamışlar toplumdan ve gayet de özgüvenleri yüksek. Böyle insanlara bayılıyorum. Keşke ben de öyle olabilsem. Ailem her şeyimi eleştirdiği için ben küçükken şimdi de ben kendimi her konuda acımasızca eleştiriyorum.bence bu ara alma 5 6 kilo ver öyle bir dolan yine alma 5 kilo daha verdiğinde mevsim geçişlerinde yaz aylarında giyeceğin elbise al üstüne ceket boyun uzun olduğu için çok şık duracaktır. zayıfladıkça da kemer takarsın kot bluzdan da kurtulursun bu ara benim favorim bluz etek elbise arada kot giyiyorum mutlu oluyorum sende radikal değişiklik arıyorsun anladığım kadarı ile :) kot diyorsan da illa ben genelde mavi den alıyorum yüksel bel favorim lc w de de var yüksek bel bluz popo örten değilde azcık uzun olanları yine l cw ve koton da var bu ara zayıfladım diye sık sık mağaza gezip deneme yaptım da
Canım balık, et, tavuk (ama gerçek dışarıda dolaşan tavuk) biber dolması ama bulgurlu, lahmacun haftada bir kere, patlıcan, nohut, kuru fasulyeMerhabalar arkadaslar,
benim bu gunku menum
Domates, salatalik,
zeytin
Bir avuc kadar findik
Beyaz peynir, 3adet erik
Oglen yok 2 kahve
Su 4 ltreyi buldu
Birlikte eş olalımmı gruptakiler baya zayıf ben kendi kiloma yakın birini arıyordum.104 :)
anladım canım .Teşekkür ederim :) mavi ve koton'da hep benim bedenimden küçük bedenler var. Lcw'den giyiniyorum hep mecburen ama sıkıldım artık. Elbise hiç giymedim. Kendimi bildim bileli kiloluyum. Basenlerim olduğu için annem, elbise sana yakışmaz gelinlik gibi durur, bacakların çok kalın diye diye beni küstürdü. Ya benden de ne şişmanlar var ama kendilerini soyutlamamışlar toplumdan ve gayet de özgüvenleri yüksek. Böyle insanlara bayılıyorum. Keşke ben de öyle olabilsem. Ailem her şeyimi eleştirdiği için ben küçükken şimdi de ben kendimi her konuda acımasızca eleştiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?