• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sadece cikolatayla olmaz ki ekmegi de kesmen lazim porsiyon kucultmen lazim
ekmek yiyen biri icin cok zor kararlar 😁

Tabi cnm ama once biraz takil listeye girmeden yeni uyelerin giris isleri bitsin seninde izin suren dolmus olur
Kaptanım zaten listeye hemen girmek istemiyorum.
Bi düzene gireyim yürüyüş yapmaya başlayım.
İyice kilo almaya başladım.
Menülerimi yazım.

Kötü. Bu birkaç gündür evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Üşengeç bir yapım var maalesef.
senin burcun da mı boğa yoksa :D
leslie yap 15 dk ile başla en kolay spor bende başlıcam inşallah :)
Merhabalar arkadaslar
Dunku menu vermesem de olur 😅ama dun yogunluktan yazamadim

Sabah yok
Oglen yok
Aksam 1 tabak bulgur pilavi ve yogurt

2 lt su spor da yok
neden böyle oldu canım
Hemen bugünkü menümü yazayım.

Kahvaltı 12 gibi yaptım.
Yarım beyaz ekmek :olamaz:
2 dilim tam buğday ekmeği
10 zeytin
1'er kibrit kutusu peynir ve kaşar
2 kaşık çökelek
1 domates
2 köy biberi

Akşam şimdi yedim.
2 tabak çorba
1 tavuk kalça
1 tabak z. Fasulye

Su da yatana kadar 3 litre olur.

Hey maşallah bana :halay:
Bu gidişle zor kilo veririm.
ilk günün günahı olmaz diyelim bugün biraz azaltırsın yarın bir tık daha derken ekmek günde 1 dilime düşer canım yemek saatlerini de yazarsan sevinirim
Mesele olmasi 😂 bnde su gobegi eritsem dugune dar elbise dusunuyom boydan ama erimezse mecbur bol kesime gitcez 😁
leslie yapalım mı her gün o çok güzel düzleştirir belki devamlılık sağlarız
Kızlar bende duygusal yeme bozukluğu var. Nasıl yenebilirim? Moralim bozuk olunca kendimi tutamıyorum ve tatlıya yöneliyorum.
bence yenmek için bir adımı attın bir yerde okumuştum açlık yeme isteği olduğu zaman evin içinde 5 dk dolanın o açlık hissi gidecek demişti . dene istersen evlimiydin çoluk çocuk varmı çalışıyor musun
4 günde 1,5 kilo almışım. Bu iş nasıl oldu hiç bilmiyorum. Çikolata delisiydim. Hayatımdan çıkardım ama kilo almışım ve yeme düzenim de aynı. Aslında vermem gerekir kilo. Kaç gündür egzersiz yapıyorum. Acaba kaslarım su mu tutuyor?
spor kas oranını arttırır ödem yapar birden düşecektir kilon sakın veremiyorum deme birde spordan önce ya da sonra türk kahvesi tüket şekersiz içebilirsen içine hindistan cevizi tozu at 1 yk yiyemezsen meyve üstüne serp yağ yakma özelliği var

Canım açıkmısın kapalımısın?
Bide ne giymekten hoşlanırsın.
Açığım. Anne modeli giyip duruyorum 😂 dar, vücudumu saran şeyler giyemem. Kot ve üzerine güzel bir bluz, gömlek, tişört vb. Olabilir ve kısa da giyemem. Popomu örtecek uzunlukta çok iyi olur.

senin burcun da mı boğa yoksa :KK70:

neden böyle oldu canım

ilk günün günahı olmaz diyelim bugün biraz azaltırsın yarın bir tık daha derken ekmek günde 1 dilime düşer canım yemek saatlerini de yazarsan sevinirim

bence yenmek için bir adımı attın bir yerde okumuştum açlık yeme isteği olduğu zaman evin içinde 5 dk dolanın o açlık hissi gidecek demişti . dene istersen evlimiydin çoluk çocuk varmı çalışıyor musun

spor kas oranını arttırır ödem yapar birden düşecektir kilon sakın veremiyorum deme birde spordan önce ya da sonra türk kahvesi tüket şekersiz içebilirsen içine hindistan cevizi tozu at 1 yk yiyemezsen meyve üstüne serp yağ yakma özelliği var
Çok teşekkür ederim :)

Cumaya az kaldi :KK4: kizlar bu hafta dereceye girmemiz lazim yoksa 4 hafta listeleri ben hazirlamak zorunda kalcam dikkat edin lutfen

2 gun herkes detoks mu yapiyo naoiyosa yapsin bu hafta herkesin cok iyi kilo vermesi lazim bildiririm yapmayi sakın unutmuyosunuz bu hafta bildirimde bulunmadi yazmicaz listeye direk diskalifiye ederim

@Pamukprncess
@zuzuzuzu1234
@bircocuklu
almora34 almora34
@mirjam

TTamamdir daha dikkat edicem 😍

Yanlis anlamayin cok duzensiz besleniyorsunuz bende gecmiste boyle diyetler yaptim Bi sure sonra saglik sorunlari basladi kansizlik demir eksikligi gibi ve kroniek oldu bende o yuzden dikkat edin saglik herseyden onemli

Yok estagfurullah. Diyet listelerimi uygulayamiyorum Ben bu aralar kurabiye siparisi aldim bu hafta 7/24 onunla ugrastigim icin yemekle pek ugrasamadim aklima yemek yemek bile gelmiyor. Ama duzene giricek bugun guzel yiyor gibiyim 😁

senin burcun da mı boğa yoksa :KK70:

neden böyle oldu canım

Valla ben bugun 3 mil denedim 5 dk yaptım biraktm 😂 en alt seviyeden baslayabiliriz

1 gibi kahvaltı yaptım.
3 dilim tambuğday
Domates salatalık
5 dilim salam
1 yumurta
2 kaşık çökelek
2 kibrit kutusu peynir

Akşama doğru
1 bardak ayran
1 tabak çorba
1 dilim tambuğday

Yatana kadar 3 litre su içmiş olurum sanırım