- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.261
Kaptanım zaten listeye hemen girmek istemiyorum.Sadece cikolatayla olmaz ki ekmegi de kesmen lazim porsiyon kucultmen lazim
ekmek yiyen biri icin cok zor kararlar
Tabi cnm ama once biraz takil listeye girmeden yeni uyelerin giris isleri bitsin seninde izin suren dolmus olur
Canım açıkmısın kapalımısın?Kızlar cevap verecek yok mu
Ay bn bilmiyorum kiii yok mu buyuk beden butikfln sizin oralarda ama simdi kiyafet alma yakinda zayiflicamsn çünküKızlar cevap verecek yok mu
Tm canim kac kilo aldn toplamda çok muKaptanım zaten listeye hemen girmek istemiyorum.
Bi düzene gireyim yürüyüş yapmaya başlayım.
İyice kilo almaya başladım.
Menülerimi yazım.
Kaptanım cuma tarılıp söyleyim.Tm canim kac kilo aldn toplamda çok mu
Kolay gelsin canımşu saat oldu ben daha yeni oturdum sabahtan dışardayım 9000 üstünde adım atmışım ve daha işim var dışarda bugün
senin burcun da mı boğa yoksaKötü. Bu birkaç gündür evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Üşengeç bir yapım var maalesef.
neden böyle oldu canımMerhabalar arkadaslar
Dunku menu vermesem de olurama dun yogunluktan yazamadim
Sabah yok
Oglen yok
Aksam 1 tabak bulgur pilavi ve yogurt
2 lt su spor da yok
ilk günün günahı olmaz diyelim bugün biraz azaltırsın yarın bir tık daha derken ekmek günde 1 dilime düşer canım yemek saatlerini de yazarsan sevinirimHemen bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı 12 gibi yaptım.
Yarım beyaz ekmek
2 dilim tam buğday ekmeği
10 zeytin
1'er kibrit kutusu peynir ve kaşar
2 kaşık çökelek
1 domates
2 köy biberi
Akşam şimdi yedim.
2 tabak çorba
1 tavuk kalça
1 tabak z. Fasulye
Su da yatana kadar 3 litre olur.
Hey maşallah bana
Bu gidişle zor kilo veririm.
leslie yapalım mı her gün o çok güzel düzleştirir belki devamlılık sağlarızMesele olmasibnde su gobegi eritsem dugune dar elbise dusunuyom boydan ama erimezse mecbur bol kesime gitcez
bence yenmek için bir adımı attın bir yerde okumuştum açlık yeme isteği olduğu zaman evin içinde 5 dk dolanın o açlık hissi gidecek demişti . dene istersen evlimiydin çoluk çocuk varmı çalışıyor musunKızlar bende duygusal yeme bozukluğu var. Nasıl yenebilirim? Moralim bozuk olunca kendimi tutamıyorum ve tatlıya yöneliyorum.
spor kas oranını arttırır ödem yapar birden düşecektir kilon sakın veremiyorum deme birde spordan önce ya da sonra türk kahvesi tüket şekersiz içebilirsen içine hindistan cevizi tozu at 1 yk yiyemezsen meyve üstüne serp yağ yakma özelliği var4 günde 1,5 kilo almışım. Bu iş nasıl oldu hiç bilmiyorum. Çikolata delisiydim. Hayatımdan çıkardım ama kilo almışım ve yeme düzenim de aynı. Aslında vermem gerekir kilo. Kaç gündür egzersiz yapıyorum. Acaba kaslarım su mu tutuyor?
Ayyy sicaktir sizin orasi bide allah kolaylk versn kuzumşu saat oldu ben daha yeni oturdum sabahtan dışardayım 9000 üstünde adım atmışım ve daha işim var dışarda bugün
kabak ç,içeği nasıl oluyr dolmasını duydum da kendi nasıl yeniyor salata gibi mi ?Kahvaltı 11.30
1 yumurta, bir parça peynir, 7 zeytin,
3 y. Kaşığı parpulama,🌶
Akşam için yeşil fasulye, kabak çiçeği, yogurt salata diye düşünüyorum.
hemde ne sıcak ya sabah 8den çıktım evden gir çık yaptım birde araya pazarı sıkıştırdımAyyy sicaktir sizin orasi bide allah kolaylk versn kuzum
Açığım. Anne modeli giyip duruyorumCanım açıkmısın kapalımısın?
Bide ne giymekten hoşlanırsın.
Çok teşekkür ederim :)senin burcun da mı boğa yoksa
leslie yap 15 dk ile başla en kolay spor bende başlıcam inşallah :)
neden böyle oldu canım
ilk günün günahı olmaz diyelim bugün biraz azaltırsın yarın bir tık daha derken ekmek günde 1 dilime düşer canım yemek saatlerini de yazarsan sevinirim
leslie yapalım mı her gün o çok güzel düzleştirir belki devamlılık sağlarız
bence yenmek için bir adımı attın bir yerde okumuştum açlık yeme isteği olduğu zaman evin içinde 5 dk dolanın o açlık hissi gidecek demişti . dene istersen evlimiydin çoluk çocuk varmı çalışıyor musun
spor kas oranını arttırır ödem yapar birden düşecektir kilon sakın veremiyorum deme birde spordan önce ya da sonra türk kahvesi tüket şekersiz içebilirsen içine hindistan cevizi tozu at 1 yk yiyemezsen meyve üstüne serp yağ yakma özelliği var
Cumaya az kaldikizlar bu hafta dereceye girmemiz lazim yoksa 4 hafta listeleri ben hazirlamak zorunda kalcam dikkat edin lutfen
2 gun herkes detoks mu yapiyo naoiyosa yapsin bu hafta herkesin cok iyi kilo vermesi lazim bildiririm yapmayi sakın unutmuyosunuz bu hafta bildirimde bulunmadi yazmicaz listeye direk diskalifiye ederim
@Pamukprncess
@zuzuzuzu1234
@bircocuklu
almora34
@mirjam
Yanlis anlamayin cok duzensiz besleniyorsunuz bende gecmiste boyle diyetler yaptim Bi sure sonra saglik sorunlari basladi kansizlik demir eksikligi gibi ve kroniek oldu bende o yuzden dikkat edin saglik herseyden onemli
neden böyle oldu canım
Valla ben bugun 3 mil denedim 5 dk yaptım biraktmsenin burcun da mı boğa yoksa
leslie yap 15 dk ile başla en kolay spor bende başlıcam inşallah :)
neden böyle oldu canım
ilk günün günahı olmaz diyelim bugün biraz azaltırsın yarın bir tık daha derken ekmek günde 1 dilime düşer canım yemek saatlerini de yazarsan sevinirim
leslie yapalım mı her gün o çok güzel düzleştirir belki devamlılık sağlarız
bence yenmek için bir adımı attın bir yerde okumuştum açlık yeme isteği olduğu zaman evin içinde 5 dk dolanın o açlık hissi gidecek demişti . dene istersen evlimiydin çoluk çocuk varmı çalışıyor musun
spor kas oranını arttırır ödem yapar birden düşecektir kilon sakın veremiyorum deme birde spordan önce ya da sonra türk kahvesi tüket şekersiz içebilirsen içine hindistan cevizi tozu at 1 yk yiyemezsen meyve üstüne serp yağ yakma özelliği var
Bende aksam yatmadan once yapicam bugun serin ve sakin uykuda zayiflarim belkiValla ben bugun 3 mil denedim 5 dk yaptım biraktmen alt seviyeden baslayabiliriz
Keske oyle bisey olsa dimi uyurkn zayiflasakBende aksam yatmadan once yapicam bugun serin ve sakin uykuda zayiflarim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?