- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.241
Keşke dilim olsaValla tam ben yazcaktmama bnm bugünkü menumde senden asagi kalir yani yok yarim beyaz ekmek derken dilim dimi o
Bnden bı tane daha ciktiKeşke dilim olsa
Liste falan yok. Bam bam bamBnden bı tane daha ciktiama artik yemiyoruz hadi beyaz ekmegi yedin digerini niye yiyon listende mi vardi
Tatli yerine alternatif seyler tuketsen mesela elma üstü tarçın flnn yada saglikli tatlılar yap bulunsun dolabinda hurma toplari gibiKızlar bende duygusal yeme bozukluğu var. Nasıl yenebilirim? Moralim bozuk olunca kendimi tutamıyorum ve tatlıya yöneliyorum.
Rabbim yardımcın olsun canım.Ailemden eşimin ailesinden uzağız yani tekim eşim yardım ediyor gibi de etmiyor da ne bilim ağlayınca hemen al diyor tek olmak zor çocukla sadece evde kalsam aslında daha iyi olscak ama işe de gidiyorum zor pldu bı de bebeğim hastalandı onumzu hafta cuma da ameliyata girecek hepsi üst üste geldi sanırım
Çok sağol inanın bende dün bı arkadaş ile konuştum dedim ki ona kaç aydır bı kitabi bitiremedim iki sayfa okudum bitecek diye dört aydır açmadım yüzünüve kendimi beğenmiyorum kilo vermem lazım buraya girmek isteyip göremiyorum ona da ayrı delleniyorum ama çok sağol mesajların için evet bende kilo verecem başaracağım bugün hatta yarım saat yürüdüm
Maalesef beni kesmiyor. Elim o tür şeylere gitmiyor. Çikolatanin yerini hiçbir şey tutmuyorTatli yerine alternatif seyler tuketsen mesela elma üstü tarçın flnn yada saglikli tatlılar yap bulunsun dolabinda hurma toplari gibi
Keşke dilim olsa
Bnden bı tane daha ciktiama artik yemiyoruz hadi beyaz ekmegi yedin digerini niye yiyon listende mi vardi
Sadece cikolatayla olmaz ki ekmegi de kesmen lazim porsiyon kucultmen lazim4 günde 1,5 kilo almışım. Bu iş nasıl oldu hiç bilmiyorum. Çikolata delisiydim. Hayatımdan çıkardım ama kilo almışım ve yeme düzenim de aynı. Aslında vermem gerekir kilo. Kaç gündür egzersiz yapıyorum. Acaba kaslarım su mu tutuyor?
ekmek yiyen biri icin cok zor kararlarBende ekmek delisiydim. Dusunun corbayi bile sadece ekmekle bitirirdim. Kasik kullanmazdimDiyete baslayinca yavas yavas kestim. Simdi yemiyorum cok sukur. Aslinda ekmek kestigim ilk hafta 2.5 kilo verince o beni hırslandırdı. Odem yaptigi icin ilk hafta o gitti. Dedim bana bir yarari yok yeme tamam dedim ama tabiki pazar kahvaltilarin da cok az kacamak yaptigim oluyor
Tabi cnm ama once biraz takil listeye girmeden yeni uyelerin giris isleri bitsin seninde izin suren dolmus olurKaptanım günaydın yeniden başlamak istiyorum.
İpin ucu kaçtı gidiyor
Cumaya az kaldiDunku menuyu de ekliyim hemen
Sabah yok
Oglen
bir kutu ton balığı
Kayisi cayi
Aksam acayip canim burger menu istedi bir kacamak yapayim dedim ama yiyemedim
Yarisini biraktim.
2lt su spor yok
Yanlis anlamayin cok duzensiz besleniyorsunuz bende gecmiste boyle diyetler yaptim Bi sure sonra saglik sorunlari basladi kansizlik demir eksikligi gibi ve kroniek oldu bende o yuzden dikkat edin saglik herseyden onemliDunku menuyu de ekliyim hemen
Sabah yok
Oglen
bir kutu ton balığı
Kayisi cayi
Aksam acayip canim burger menu istedi bir kacamak yapayim dedim ama yiyemedim
Yarisini biraktim.
2lt su spor yok
Kızlar cevap verecek yok muKizlar siskolar icin hangi giyim magazalari var? Hepsi kucuk beden. Anne modeli giyorum bu genc yasimda
Ben burdayim ama hollandada oturuyorum Turkiyedeki magazalar hakkinda hic bir bilgim yokKızlar cevap verecek yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?