- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.221
benim de ucu kaçıyor daha çok alkölden hemdeBurcu ya saka maka ipin ucunu fena kacirdimcok sistim gecen bi pantolonum olmadi haftaya istanbula donuyoruz cok sıkı diyete baslayalim
Tamam canim ama ben p. Tesi baslayamayabilirim çünkü hafta ici bi gun gideriz ama belli degil ne zaman olur, bende bi kac liste var, yedim ama bos durmadim bi kac liste attim kenara lazim olacak diyebenim de ucu kaçıyor daha çok alkölden hemdepazartesi başlayalım erteleyip duruyorum ama liste yapalım o zaman daha istikrarlı gidiyorum uyar mı sana
53 le mezun olmustum hic dikat etmeyincene kadar ile mezun olmuştunverirsin ya önceden de yaptın şimdide yaparsın
bende 60 olmak istiyorum ama istek yok diyet içinbu ara kahvaltımı oturtamadım onun verdiği stres var bende
hoş geldin :)
bende şeker delisiyimtugbaFB ve P Pinarbartu çok iyi bilirler.
şeker krizleri gelince erteleme sakın günde 2 minik kare bitter ye mutlaka sütün içinde sıcak sıcak da içebilirsin .
ya da 1 anamur muz ya da büyüklüğü kadar muzun içine 1 yk hindistan cevizi ekle içine kakao koy göz kararı bızztla difrize at kriz adına bir şey kalmıyor. bir öneride hurma günde 1 2 tane yenebilir .
son olarak çok krize giriyorsan şunu dene öğlen yemeklerinde bulgur ye . geçen bir programa başladım akşamları yemek yanında bulgur vardı 2 3 yk da olsa yiyordum inan şekerli bir şey istemedi canım. ki meyve patates havuçta yasaktı .
ok sen başlayana kadar ben evi toparlar çalışma masamı ayarlarım sağlıklı şeyleri alırım düzen oluştururum . bu benim 2 haftamı götürür. spor yapamıyorum benTamam canim ama ben p. Tesi baslayamayabilirim çünkü hafta ici bi gun gideriz ama belli degil ne zaman olur, bende bi kac liste var, yedim ama bos durmadim bi kac liste attim kenara lazim olacak diye
çok teşekkür ederim :) ancak bende ya hep ya hiç olayı var. O 1 parçayı yemek beni kesmez, sonuna kadar yemem gerekir. Bu nedenle hiç yememeye çalışacağım.P Pinarbartu çok iyi bilirler.
şeker krizleri gelince erteleme sakın günde 2 minik kare bitter ye mutlaka sütün içinde sıcak sıcak da içebilirsin .
ya da 1 anamur muz ya da büyüklüğü kadar muzun içine 1 yk hindistan cevizi ekle içine kakao koy göz kararı bızztla difrize at kriz adına bir şey kalmıyor. bir öneride hurma günde 1 2 tane yenebilir .
son olarak çok krize giriyorsan şunu dene öğlen yemeklerinde bulgur ye . geçen bir programa başladım akşamları yemek yanında bulgur vardı 2 3 yk da olsa yiyordum inan şekerli bir şey istemedi canım. ki meyve patates havuçta yasaktı .
çok teşekkür ederim :) ancak bende ya hep ya hiç olayı var. O 1 parçayı yemek beni kesmez, sonuna kadar yemem gerekir. Bu nedenle hiç yememeye çalışacağım.hoş geldin :)
bende şeker delisiyimtugbaFB tugbaFB ve P Pinarbartu P Pinarbartu çok iyi bilirler.
53 varınca yenir mi ya gece gündüz aç kalırdım sanırım53 le mezun olmustum hic dikat etmeyince
o kötü işte bazen bende de oluyor seni anlıyorum. amin canım bir noktaya kadar kilon çok güzel gider canım bozmazsın . boyun 165 miydiçok teşekkür ederim :) ancak bende ya hep ya hiç olayı var. O 1 parçayı yemek beni kesmez, sonuna kadar yemem gerekir. Bu nedenle hiç yememeye çalışacağım.
Vermem gereken o kadar çok kilom var ki... ben hemen gitsin istiyorum kilolar. Tabii ki böyle bir şey mümkün değil. Allah sabır ve irade
çok teşekkür ederim :) ancak bende ya hep ya hiç olayı var. O 1 parçayı yemek beni kesmez, sonuna kadar yemem gerekir. Bu nedenle hiç yememeye çalışacağım.
Vermem gereken o kadar çok kilom var ki... ben hemen gitsin istiyorum kilolar. Tabii ki böyle bir şey mümkün değil. Allah sabır ve irade versin hepimize.
Hemde nasil yeniyo biliyo musun nasilsa zayifim diye53 varınca yenir mi ya gece gündüz aç kalırdım sanırım
Aynen benimde evi gidip toparlanmam biraz sürer malum 2.5 aydir ev bosok sen başlayana kadar ben evi toparlar çalışma masamı ayarlarım sağlıklı şeyleri alırım düzen oluştururum . bu benim 2 haftamı götürür. spor yapamıyorum bensağ böbreğim sancıyor adım da atamıyorum. severek yapacağım br video bulmuştum oysa .
bu arada eylül ayından itibaren çalışma düzenimiz değişecek hfta da 3 gün evde çalışacam 2 gün büroya gelecem
hadi yaaHemde nasil yeniyo biliyo musun nasilsa zayifim diye
ayy hellimli salatayı bana hatırlat mutlka semizde var zaten bu ara. ama kahvaltı öneri gerek bana ne yicem bilmiyorum sabahları 2 gündür simit alıyorumAynen benimde evi gidip toparlanmam biraz sürer malum 2.5 aydir ev bos, diyet alisverisi yaparim biraz, hazir is baslamiyor sporda yaparim artik, eliptigim var zaten 2 ay cok sıkı yapabilirim burda yemek istedigim herseyi yedim zaten ton balikli, hellimli salatami cok özledim
Canim sendeevde oldugun zamanlarda yürüyüş yapacaksin o zaman, buldugun videolari banada at belki ben yapabilirimyoga tarzi degilse tabi
Ooooo s miiiiii bn de s m l xl hepsi oluyo nsi is anlamadimhadi yaa
zayıf olayımda tecrübe edeyimhoş M bedene geçtim elbisede m nin de s ninde içine giriyorum artık
ayy hellimli salatayı bana hatırlat mutlka semizde var zaten bu ara. ama kahvaltı öneri gerek bana ne yicem bilmiyorum sabahları 2 gündür simit alıyorum
atayım yok bu duvarda yapılıyor mat üstünde .
yürüyüş güzel olur aslında çıkıp 50 k yürümek bana çok iyi gelir sabahları da güzel olur tatlı esinti de olur
Evet 165o kötü işte bazen bende de oluyor seni anlıyorum. amin canım bir noktaya kadar kilon çok güzel gider canım bozmazsın . boyun 165 miydi
VALLA geçen mavide bir elbise denedim oldu bol kesim olanlardan da değildi vücut şeklim zcık düzelmiş valla dar oldu o ayrı tabiOoooo s miiiiii bn de s m l xl hepsi oluyo nsi is anlamadim
spor ile aran nasılEvet 165
spor ile aran nasıl
Menü çok az değil mi? Nasıl durabiliyorsun bu kadar az yemek yerken. Benim 2. saate bünyem yerlere serilir herhalde.Merhabalar kizlar Nasilsiniz? Iki gundur kurabiyelerle savas veriyorum. Spor yapamadim o yuzden
Dunku menu
Sabah peynir, domates,zeytin, 2 dilim bugday ekmek
Oglen
1 turk kahvesi
Kayisi form cay
Aksam
Yogurtlu havuc
2 lt su
Menü çok az değil mi? Nasıl durabiliyorsun bu kadar az yemek yerken. Benim 2. saate bünyem yerlere serilir herhalde.
Mesele olmasiVALLA geçen mavide bir elbise denedim oldu bol kesim olanlardan da değildi vücut şeklim zcık düzelmiş valla dar oldu o ayrı tabi
spor ile aran nasıl
Valla tam ben yazcaktmHemen bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı 12 gibi yaptım.
Yarım beyaz ekmek
2 dilim tam buğday ekmeği
10 zeytin
1'er kibrit kutusu peynir ve kaşar
2 kaşık çökelek
1 domates
2 köy biberi
Akşam şimdi yedim.
2 tabak çorba
1 tavuk kalça
1 tabak z. Fasulye
Su da yatana kadar 3 litre olur.
Hey maşallah bana
Bu gidişle zor kilo veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?