- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.989
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.081
***14.TAKİM 685-686.Etap***
Pamukprncess(60.1///%)
zuzuzuzu 1234 (74.6///%)sabit
bircocuklu (60.8///%)
14.Takım Ortalaması: %
Eğer iyi kilo vermis olursan sende bu hafta listedesin cnmalmora34
24temmuz bildirimin bu sekilde
(67.5/67.3/0.2/%0.29) basl.k:67.5 basl.t:22temmuz hedef
***14.TAKİM 685-686.Etap***
Pamukprncess(60.1///%)
zuzuzuzu 1234 (74.6///%)sabit
bircocuklu (60.8///%)
14.Takım Ortalaması: %
Eğer iyi kilo vermis olursan sende bu hafta listedesin cnmalmora34
24temmuz bildirimin bu sekilde
(67.5/67.3/0.2/%0.29) basl.k:67.5 basl.t:22temmuz hedef
nasılsın kuzu :)
Gunaydinlar herkese, (79.3/77.5/1.8/%1.4) baslangic 81kilo verdikce gaza geliyorum
Kizlar bunlar gecen haftaki kilolarinz dimoEn son 67.3
bu hafta 66.2
aradaki fark:1.1 kg
(67.3/66.2/1.1/1,63)
Çok şükür 66 ları gordum uzun suredir 67 de kalmıştım. Hatta bir ara vazgecer gibi oldum ama su an yine hirslandim
P Pinarbartu
Gecen hafta 78.5 felandi bu sabah yine tartildimKizlar bunlar gecen haftaki kilolarinz dimo
Kizlar bunlar gecen haftaki kilolarinz dimo
Gecen hafta 78.5 felandi bu sabah yine tartildim
Tamamdir ben ayarladimEn son buraya verdigim kilo(24 temmuz) bayram girince o cuma tartilamamistik
evde hepsi vr aslında üşenmezsem yapayım tadı nasıl peki ben içebilir miim sence .SchonerDuft iyiyim kuzuuum hosgeldin o zaman kabizlik icin tarcin limon zencefilli su yap istersen ben odem icin yaptm ama bagirsaklarida cakistiruyo baya
onlar işe yaramıyor bende kafama bir şley takılmıştı ondan oldu geçen gün hallettim ama bu sefer başka bir şeye üzüldüm vs vs bunlarda bende kabızlık yapıyor psikolojik yani çözüm rahatlamada .Tesekurler canim canim iyiyim elhamdulillah Sen nasilsin? Kabizlik icin bol bol salata ye sabahlari kaysi erik felan ye benimde bazen oluyor malesef, ben karataydan memnunum onlar kilolari verince koruma surecinde herseyden az yemekle korumayi dusunuyorum insallah bakalim
Gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler
Bi paket urun mu yasak iyiyms makarnayi fln evde yaparsin hepevde hepsi vr aslında üşenmezsem yapayım tadı nasıl peki ben içebilir miim sence .
hoş buldum spora da başlıyorum bakalım leslie + bir video buldum paket ürün yasak herşeyi yicem ama kendim yapacam bakalım nasıl olcak bu sefer 60 ı göreyim diyorum
Bi paket urun mu yasak iyiyms makarnayi fln evde yaparsin hepspora cookkkk üşeniyorum yaaa az zayiflasam belki bi istek gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?