• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menum
Sabah 1 haslanmis yumurta domates peynir süt
Sonrasinda cay ictim
Ara kahve
Ogle oglumdn kalan 1 2 kaşık corba esimm icin yaptigim menemenden 1 2 lokma
Aksam 1 kase corba yarim tabak taze fasulye 4 kofte 2 lokma ekmek ayran

Bugun ekmegi cok az yedim bilen bilir bnm ekmek sevdami 😂 ama cok doydum cidden

Hayirli aksamlar herkese,
Benim bu gunku menum
Sabah, 2 haslanmis yumurta
6 adet zeytin,
Biraz beyaz peynir
Domates salatalik
Bir avuc kadar findik

Oglen yok

Aksam, pirasa corbasi / yemegi,
tavuk, salata (Bu kadar yumurta ve tavukla yakinda gidaklamaya basliycam galiba🤣)

Su 2 ltreyi gecti
spor, yarim saat bisiklet, 9000 adim yuruyus

İyi bayramlar kuzum ❤

😂😂😂 Ben az daha yeseydim ayni kiloda olurduk muhtemelen 😂 bnm tarti gelmedi daha sinirim bozuldu bi insan aldığı seyi neden getirmez ki 🙄
kim götürdü kız tartını
Ben de evdekiler bitsin diye gözlüyorum artık gerçekten, günlerce yemedim tuttum kendimi bugün patlak verdi 😄
difrize at ben öyle yapıyorum

Mehabalar hanimlar, benim bugunku menum
Sabah, tereyagda 2 yumurta
Peynir, zeytin,
Domates salatalik
Bir avuc kadar findik

Oglen, 3 gibi, 4 kasik melemen, azcik peynir ve zeytin,

Aksam, 1 kase domates corbasi, birazda kabak yemegi,
Su 2 ltre ortalama
Spor, yaklasik 1 saat bisiklet, 8000 adim yuruyus
Benden baska kimse yok galiba burda

Herkese merhabalar.. tesadüfen dolanırken bu grubu gördüm.. çok ciddi kilo problemim olmamakla birlikte aralık ayında anevrizma sebebiyle beyin ameliyatı geçirdim ve o zamandan beri takılıp atamadıgım kilolarım var. Bu gruba dahil olup Hem herkesin menülerini takip edeceğim gibi hem de kilo paylaşımı yapmanın beni motive edeceğine inanıyorum. Ancak gruba dahil olmak için ne yapmamız gerekiyor?

Herkese merhabalar.. tesadüfen dolanırken bu grubu gördüm.. çok ciddi kilo problemim olmamakla birlikte aralık ayında anevrizma sebebiyle beyin ameliyatı geçirdim ve o zamandan beri takılıp atamadıgım kilolarım var. Bu gruba dahil olup Hem herkesin menülerini takip edeceğim gibi hem de kilo paylaşımı yapmanın beni motive edeceğine inanıyorum. Ancak gruba dahil olmak için ne yapmamız gerekiyor?
Hosgeldin cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup kendini bize tanitip(hedef kilonu guncel kilonu vs ) baslayabilirsin ❤️ daha once hic bi takimda ysristin mi

İyi günler kızlar ben kaç gündür yapamıyorum diyet bayramda çok iyi gitmiştim oysa. Benim mecburen memlekete gitme durumum var yaklaşık 3 haftalığına. Orada maalesef diyetime yeterince uyamam, eve tekrar dönünce artık inşaallah. O yüzden üzülerek söylüyorum kaptanım P Pinarbartu beni listeye almayın. 😔

Merhabalar herkese bayram bitti tatil bitti. Geri dondum 😅 Hemde cok iyi motivasyonla dondum. Sabah bir tartildim bir bakayim dedim kilo vermisim meger. O kadar dikkat etmeme ragmen. Regl donemindeyim birde bakalim cuma kac cikacagim.
Sabah
Peynir zeytin domates

Oglen
minik kutu ton baligi

Aksam
Rulo koftenin bir dilimi, salata,

Kayisi cayi

1 lt su
Yarin yuruyusede tekrar basliyorum. Herkese sevgiler🥳

Hosgeldin cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup kendini bize tanitip(hedef kilonu guncel kilonu vs ) baslayabilirsin ❤ daha once hic bi takimda ysristin mi
Hosbulduk☺️İsmim Halide. Daha önce hiçbir takımda yarışmadım. Açıkçası hayatımda ilk kez kilo vermeye çabalıyorum🙈38 yasındayım. 7-9 yaşlarında iki oğlum var. Boyum 1.52 kilom 48.5 ve hedef kilomsa 44.5. Oglumun sınıf arkadaslarından bir velimiz pilates öğretmeni ve haftada 3 gün online pilates dersi yapıyoruz. Onun haricinde yürüyüş dışında efor gerektiren kardiyo hareketleri, zumba,vb hareketler geçirdiğim beyin operasyonundan dolayı maalesef yasak. Su an aklıma gelenler bunlar.. sormak istediğiniz birşey olur ise seve seve cevaplayabilirim☺️

Gunaydinlar herkese,
Benim bu gunku menum
Sabah, melemen, salatalik, peynir, zeytin Bir avuc kadar findik

Oglen Sekersiz tereyagli turk kahvesi

Aksam, dunden kalma kabak yemegi, 4 kofte salata
Su 2 ltreyi gecti
Spor yarim saat bisiklet baska bisey yapamadim hava cok sicak

Hosbulduk☺️İsmim Halide. Daha önce hiçbir takımda yarışmadım. Açıkçası hayatımda ilk kez kilo vermeye çabalıyorum🙈38 yasındayım. 7-9 yaşlarında iki oğlum var. Boyum 1.52 kilom 48.5 ve hedef kilomsa 44.5. Oglumun sınıf arkadaslarından bir velimiz pilates öğretmeni ve haftada 3 gün online pilates dersi yapıyoruz. Onun haricinde yürüyüş dışında efor gerektiren kardiyo hareketleri, zumba,vb hareketler geçirdiğim beyin operasyonundan dolayı maalesef yasak. Su an aklıma gelenler bunlar.. sormak istediğiniz birşey olur ise seve seve cevaplayabilirim☺️
Gecmis olsun hosgeldiniz, zayiflamisiniz zaten verecek kilonuz yokki😀 bunu 2 haftada verirsiniz, platesi bende cok severim yakinda basliycam insallah

Back