- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.989
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #338.061
Tm canim önden haber verdigin icin cok tesekkurler tatilin bitince girersin listeyeİyi günler kızlar ben kaç gündür yapamıyorum diyet bayramda çok iyi gitmiştim oysa. Benim mecburen memlekete gitme durumum var yaklaşık 3 haftalığına. Orada maalesef diyetime yeterince uyamam, eve tekrar dönünce artık inşaallah. O yüzden üzülerek söylüyorum kaptanım P Pinarbartu beni listeye almayın.
Ooo birileri cok motive hadi yarin guzel kilo verde listeye alalmmm liste daha cok motive ediyo inanMerhabalar herkese bayram bitti tatil bitti. Geri dondum Hemde cok iyi motivasyonla dondum. Sabah bir tartildim bir bakayim dedim kilo vermisim meger. O kadar dikkat etmeme ragmen. Regl donemindeyim birde bakalim cuma kac cikacagim.
Sabah
Peynir zeytin domates
Oglen
minik kutu ton baligi
Aksam
Rulo koftenin bir dilimi, salata,
Kayisi cayi
1 lt su
Yarin yuruyusede tekrar basliyorum. Herkese sevgiler
Cok gecmis olsun canim aslinda pek kilon kalmakis muhtemelen listeye girmeden hallederiz senin kilolari boy kilo oranina göre mi kilo vermek istiyosnn yoksa bölgesel sorunun mu varHosbulduk☺İsmim Halide. Daha önce hiçbir takımda yarışmadım. Açıkçası hayatımda ilk kez kilo vermeye çabalıyorum38 yasındayım. 7-9 yaşlarında iki oğlum var. Boyum 1.52 kilom 48.5 ve hedef kilomsa 44.5. Oglumun sınıf arkadaslarından bir velimiz pilates öğretmeni ve haftada 3 gün online pilates dersi yapıyoruz. Onun haricinde yürüyüş dışında efor gerektiren kardiyo hareketleri, zumba,vb hareketler geçirdiğim beyin operasyonundan dolayı maalesef yasak. Su an aklıma gelenler bunlar.. sormak istediğiniz birşey olur ise seve seve cevaplayabilirim☺