• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi günler kızlar ben kaç gündür yapamıyorum diyet bayramda çok iyi gitmiştim oysa. Benim mecburen memlekete gitme durumum var yaklaşık 3 haftalığına. Orada maalesef diyetime yeterince uyamam, eve tekrar dönünce artık inşaallah. O yüzden üzülerek söylüyorum kaptanım P Pinarbartu beni listeye almayın. 😔
Tm canim önden haber verdigin icin cok tesekkurler tatilin bitince girersin listeye ❤️
Merhabalar herkese bayram bitti tatil bitti. Geri dondum 😅 Hemde cok iyi motivasyonla dondum. Sabah bir tartildim bir bakayim dedim kilo vermisim meger. O kadar dikkat etmeme ragmen. Regl donemindeyim birde bakalim cuma kac cikacagim.
Sabah
Peynir zeytin domates

Oglen
minik kutu ton baligi

Aksam
Rulo koftenin bir dilimi, salata,

Kayisi cayi

1 lt su
Yarin yuruyusede tekrar basliyorum. Herkese sevgiler🥳
Ooo birileri cok motive 🥳🥳😁 hadi yarin guzel kilo verde listeye alalmmm liste daha cok motive ediyo inan 💃
Hosbulduk☺İsmim Halide. Daha önce hiçbir takımda yarışmadım. Açıkçası hayatımda ilk kez kilo vermeye çabalıyorum🙈38 yasındayım. 7-9 yaşlarında iki oğlum var. Boyum 1.52 kilom 48.5 ve hedef kilomsa 44.5. Oglumun sınıf arkadaslarından bir velimiz pilates öğretmeni ve haftada 3 gün online pilates dersi yapıyoruz. Onun haricinde yürüyüş dışında efor gerektiren kardiyo hareketleri, zumba,vb hareketler geçirdiğim beyin operasyonundan dolayı maalesef yasak. Su an aklıma gelenler bunlar.. sormak istediğiniz birşey olur ise seve seve cevaplayabilirim☺
Cok gecmis olsun canim aslinda pek kilon kalmakis muhtemelen listeye girmeden hallederiz senin kilolari 😁 boy kilo oranina göre mi kilo vermek istiyosnn yoksa bölgesel sorunun mu var

Gunaydinlar herkese,
Benim bu gunku menum
Sabah, melemen, salatalik, peynir, zeytin Bir avuc kadar findik

Oglen Sekersiz tereyagli turk kahvesi

Aksam, dunden kalma kabak yemegi, 4 kofte salata
Su 2 ltreyi gecti
Spor yarim saat bisiklet baska bisey yapamadim hava cok sicak
Canim seni de alalm mi listeye 🤩 eger kilo verebildirysen tabiiii

Tm canim önden haber verdigin icin cok tesekkurler tatilin bitince girersin listeye ❤

Ooo birileri cok motive 🥳🥳😁 hadi yarin guzel kilo verde listeye alalmmm liste daha cok motive ediyo inan 💃

Cok gecmis olsun canim aslinda pek kilon kalmakis muhtemelen listeye girmeden hallederiz senin kilolari 😁 boy kilo oranina göre mi kilo vermek istiyosnn yoksa bölgesel sorunun mu var
Aslında üst bedenim daha kalındır ama boy kilo orantılı vermek istiyorum.,☺️Yalnız bugun doğumgunum pasta yerim😂yarın itibari ile kilo tartımı ve yediklerimi yazarak baslarım uygun görürseniz☺️

Gecmis olsun hosgeldiniz, zayiflamisiniz zaten verecek kilonuz yokki😀 bunu 2 haftada verirsiniz, platesi bende cok severim yakinda basliycam insallah
Ah yok öyle demeyin kilo kulaga az geliyor ama boyum çok kısa benim☺️Yoksa ben 52 kilo doguma gittim. Gerçekten hayatımda hiç bu kiloları hörmedim ve gitmiyorda😂

***14.TAKİM 685-686.Etap***

Pamukprncess(60.1///%)
zuzuzuzu 1234 (74.6///%)
bircocuklu (60.8///%)

14.Takım Ortalaması: %

Eğer iyi kilo vermis olursan sende bu hafta listedesin cnm almora34 almora34

24temmuz bildirimin bu sekilde

(67.5/67.3/0.2/%0.29) basl.k:67.5 basl.t:22temmuz hedef
[/QUOTE]

mirjam mirjam

basl.k:81 basl.t:17temmuz hedef: 65

Hosbulduk☺İsmim Halide. Daha önce hiçbir takımda yarışmadım. Açıkçası hayatımda ilk kez kilo vermeye çabalıyorum🙈38 yasındayım. 7-9 yaşlarında iki oğlum var. Boyum 1.52 kilom 48.5 ve hedef kilomsa 44.5. Oglumun sınıf arkadaslarından bir velimiz pilates öğretmeni ve haftada 3 gün online pilates dersi yapıyoruz. Onun haricinde yürüyüş dışında efor gerektiren kardiyo hareketleri, zumba,vb hareketler geçirdiğim beyin operasyonundan dolayı maalesef yasak. Su an aklıma gelenler bunlar.. sormak istediğiniz birşey olur ise seve seve cevaplayabilirim☺
Hoşgeldiniz geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin.
Ayriyeten maasallah ne güzel öyle spor yapıyorsunuz.

Back