- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.989
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.061
Tm canim önden haber verdigin icin cok tesekkurler tatilin bitince girersin listeyeİyi günler kızlar ben kaç gündür yapamıyorum diyet bayramda çok iyi gitmiştim oysa. Benim mecburen memlekete gitme durumum var yaklaşık 3 haftalığına. Orada maalesef diyetime yeterince uyamam, eve tekrar dönünce artık inşaallah. O yüzden üzülerek söylüyorum kaptanım P Pinarbartu beni listeye almayın.
Ooo birileri cok motiveMerhabalar herkese bayram bitti tatil bitti. Geri dondumHemde cok iyi motivasyonla dondum. Sabah bir tartildim bir bakayim dedim kilo vermisim meger. O kadar dikkat etmeme ragmen. Regl donemindeyim birde bakalim cuma kac cikacagim.
Sabah
Peynir zeytin domates
Oglen
minik kutu ton baligi
Aksam
Rulo koftenin bir dilimi, salata,
Kayisi cayi
1 lt su
Yarin yuruyusede tekrar basliyorum. Herkese sevgiler
Cok gecmis olsun canim aslinda pek kilon kalmakis muhtemelen listeye girmeden hallederiz senin kilolariHosbulduk☺İsmim Halide. Daha önce hiçbir takımda yarışmadım. Açıkçası hayatımda ilk kez kilo vermeye çabalıyorum38 yasındayım. 7-9 yaşlarında iki oğlum var. Boyum 1.52 kilom 48.5 ve hedef kilomsa 44.5. Oglumun sınıf arkadaslarından bir velimiz pilates öğretmeni ve haftada 3 gün online pilates dersi yapıyoruz. Onun haricinde yürüyüş dışında efor gerektiren kardiyo hareketleri, zumba,vb hareketler geçirdiğim beyin operasyonundan dolayı maalesef yasak. Su an aklıma gelenler bunlar.. sormak istediğiniz birşey olur ise seve seve cevaplayabilirim☺
Canim seni de alalm mi listeyeGunaydinlar herkese,
Benim bu gunku menum
Sabah, melemen, salatalik, peynir, zeytin Bir avuc kadar findik
Oglen Sekersiz tereyagli turk kahvesi
Aksam, dunden kalma kabak yemegi, 4 kofte salata
Su 2 ltreyi gecti
Spor yarim saat bisiklet baska bisey yapamadim hava cok sicak
Aslında üst bedenim daha kalındır ama boy kilo orantılı vermek istiyorum.,Tm canim önden haber verdigin icin cok tesekkurler tatilin bitince girersin listeye ❤
Ooo birileri cok motivehadi yarin guzel kilo verde listeye alalmmm liste daha cok motive ediyo inan
Cok gecmis olsun canim aslinda pek kilon kalmakis muhtemelen listeye girmeden hallederiz senin kilolariboy kilo oranina göre mi kilo vermek istiyosnn yoksa bölgesel sorunun mu var
Ah yok öyle demeyin kilo kulaga az geliyor ama boyum çok kısa benimGecmis olsun hosgeldiniz, zayiflamisiniz zaten verecek kilonuz yokkibunu 2 haftada verirsiniz, platesi bende cok severim yakinda basliycam insallah
Tm canim iyiki dogmussunAslında üst bedenim daha kalındır ama boy kilo orantılı vermek istiyorum.,☺Yalnız bugun doğumgunum pasta yerimyarın itibari ile kilo tartımı ve yediklerimi yazarak baslarım uygun görürseniz☺
Bnde en son dugunde 52 kiloydumAh yok öyle demeyin kilo kulaga az geliyor ama boyum çok kısa benim☺Yoksa ben 52 kilo doguma gittim. Gerçekten hayatımda hiç bu kiloları hörmedim ve gitmiyorda
Ben 42 kilo ile evlendimBnde en son dugunde 52 kiloydumay guldum halime valla doguma da 76 civarı gittim
Herkesin bunyesi farkli işte bende kilomdan memnunum aslinda 60 civariyim ana acayip gobek var o da anca 54te gidiuo mecbur 54 olcazBen 42 kilo ile evlendimannem kilo alıyım diye evzaneden bana sütle hazırlanan mamalardan almıştı.. şimdi de kilo bermeye çalışıyorum
Eveeeett alinCanim seni de alalm mi listeyeeger kilo verebildirysen tabiiii
Kaptan sen 60 misinHerkesin bunyesi farkli işte bende kilomdan memnunum aslinda 60 civariyim ana acayip gobek var o da anca 54te gidiuo mecbur 54 olcaz
Ama işte boyunuz kaç oda büyük bir ayrıntı.. ben pigmelikten ucundan sıyrılmıs bir insan olarak baktıgınızda inanın zayıf değilimHerkesin bunyesi farkli işte bende kilomdan memnunum aslinda 60 civariyim ana acayip gobek var o da anca 54te gidiuo mecbur 54 olcaz
Evet yaaa bayramda tartildm 60 ciktm diyetteym su anKaptan sen 60 misin
Bende 158im cokra uzun degilim yaniAma işte boyunuz kaç oda büyük bir ayrıntı.. ben pigmelikten ucundan sıyrılmıs bir insan olarak baktıgınızda inanın zayıf değilim
Bemden uzunsunuz ama yine yaniEvet yaaa bayramda tartildm 60 ciktm diyetteym su an
Bende 158im cokra uzun degilim yani
Tm cnm aksam veya ertesi gun sabah menünü paylaşabilirsin yarin tarti gunu kilonuda bildirirsinBemden uzunsunuz ama yine yani☺Ben bugun öenğ veremiyorum yarın sabah tartılıp akşam menü açıklarım
Hoşgeldiniz geçmiş olsun.Hosbulduk☺İsmim Halide. Daha önce hiçbir takımda yarışmadım. Açıkçası hayatımda ilk kez kilo vermeye çabalıyorum38 yasındayım. 7-9 yaşlarında iki oğlum var. Boyum 1.52 kilom 48.5 ve hedef kilomsa 44.5. Oglumun sınıf arkadaslarından bir velimiz pilates öğretmeni ve haftada 3 gün online pilates dersi yapıyoruz. Onun haricinde yürüyüş dışında efor gerektiren kardiyo hareketleri, zumba,vb hareketler geçirdiğim beyin operasyonundan dolayı maalesef yasak. Su an aklıma gelenler bunlar.. sormak istediğiniz birşey olur ise seve seve cevaplayabilirim☺
Canım dogum günün kutlu olsun. Rabbim sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar nasip etsin.Tm canim iyiki dogmussun ❤❤❤bn dpgum gunumde pasta yemedm cunku alan olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?