- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.989
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #338.041
Yeni girdiğin için izine ayrilamiyosun canim ya cuma gunleri eczanede fln tartilip bildirim yapmalisin yada listeden komple ayircaz seniİyi bayramlar kizlar,
Kaptanım ben şehir dışındayım. İki hafta tatildeyim. Burada tartilma imkanım yok.
Beni tatile ayrılmak istiyorum.
Aman yeme yeme bnde kaldirdm dolaba hem bartu gordukce istiyoooBen de evdekiler bitsin diye gözlüyorum artık gerçekten, günlerce yemedim tuttum kendimi bugün patlak verdi
Tamam burada bir tane eczane var sanırım. Gitmeye çalışırım.Yeni girdiğin için izine ayrilamiyosun canim ya cuma gunleri eczanede fln tartilip bildirim yapmalisin yada listeden komple ayircaz seni
Tm kuzum cuma gunleri bildirim yapsan yeterli eve dönene kadarTamam burada bir tane eczane var sanırım. Gitmeye çalışırım.
kim götürdü kız tartınıİyi bayramlar kuzum ❤
Ben az daha yeseydim ayni kiloda olurduk muhtemelen bnm tarti gelmedi daha sinirim bozuldu bi insan aldığı seyi neden getirmez ki
difrize at ben öyle yapıyorumBen de evdekiler bitsin diye gözlüyorum artık gerçekten, günlerce yemedim tuttum kendimi bugün patlak verdi
Kuzen aldi dun anneme birakmislar pil alcm carsiya cikinca annemde getirir bu hafta bakam kavuscazkim götürdü kız tartını
difrize at ben öyle yapıyorum
Hosgeldin cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup kendini bize tanitip(hedef kilonu guncel kilonu vs ) baslayabilirsinHerkese merhabalar.. tesadüfen dolanırken bu grubu gördüm.. çok ciddi kilo problemim olmamakla birlikte aralık ayında anevrizma sebebiyle beyin ameliyatı geçirdim ve o zamandan beri takılıp atamadıgım kilolarım var. Bu gruba dahil olup Hem herkesin menülerini takip edeceğim gibi hem de kilo paylaşımı yapmanın beni motive edeceğine inanıyorum. Ancak gruba dahil olmak için ne yapmamız gerekiyor?
HosbuldukHosgeldin cnm ilk sayfadaki kurallari okuyup kendini bize tanitip(hedef kilonu guncel kilonu vs ) baslayabilirsin ❤ daha once hic bi takimda ysristin mi
Gecmis olsun hosgeldiniz, zayiflamisiniz zaten verecek kilonuz yokkiHosbuldukİsmim Halide. Daha önce hiçbir takımda yarışmadım. Açıkçası hayatımda ilk kez kilo vermeye çabalıyorum 38 yasındayım. 7-9 yaşlarında iki oğlum var. Boyum 1.52 kilom 48.5 ve hedef kilomsa 44.5. Oglumun sınıf arkadaslarından bir velimiz pilates öğretmeni ve haftada 3 gün online pilates dersi yapıyoruz. Onun haricinde yürüyüş dışında efor gerektiren kardiyo hareketleri, zumba,vb hareketler geçirdiğim beyin operasyonundan dolayı maalesef yasak. Su an aklıma gelenler bunlar.. sormak istediğiniz birşey olur ise seve seve cevaplayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?