- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.991
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.701
Evet siz cuma kilonuzu yaziyosunuuz butun uyeler bnde paylasiyorum ama yuzde hesaplamayi ogrenirsen eger bana buyuk kolaylk olur tabiKuralları okudum anladim gibi sanırım. Listeyi siz paylasacaksiniz değil mi? Hedef kilom 62
Öğrenirim insaAllah bir iki görürsemEvet siz cuma kilonuzu yaziyosunuuz butun uyeler bnde paylasiyorum ama yuzde hesaplamayi ogrenirsen eger bana buyuk kolaylk olur tabi
Dişin nasıl oldu canım.Doktora gittim pazara gittim geldim ayy ne cok yürüdüm eve gelince farkettim yorulmuşum bende yuruyuse basliyorum artik bayrama kadar 2 3 vrreyim bari
Menüleri günlük paylaşıyoruz.Öğrenirim insaAllah bir iki görürsem. Listeyi günlük mu paylasiyorsunuz haftalık mi? Ve ne zaman paylaşılıyor
Cektiricem kuzum cumaya randevu verdi allahtn sinirler gecmiyomus disin yakinindan yoksa bursaya gondercekti ekstra e dis daha cikti curukDişin nasıl oldu canım.
Menüleri günlük paylaşıyoruz.
Pazertesi kontrol tartısı cuma günü de baz aldığımız tartı günü. Yanlız cuma günü 12den önce bildirim yapmak lazım çünkü ona göre hesaplanıp paylaşım yapılacak.
Ayy çok zor ya ben bilmiyorum çok şükür yirmilik dişlerim daha 16-17 yaşlarındayken yerlerinde hazırdıCuma cekilcek kuzum ilac kullanicam yurmilik dis hemde kirik diye ugrastiriyolar işte
Hosgeldin canim ❤ ilk sayfadski kurallari okuyup hedef kilonu bize bildirrisen hemen baslayabiliriz
Doktor dedi ki bi ise yaramiyo onlar o zaman neden var nedeeennn ciksrken aci cektirirkn aciAyy çok zor ya ben bilmiyorum çok şükür yirmilik dişlerim daha 16-17 yaşlarındayken yerlerinde hazırdı
Çiğneme de falan yaramiyormuymus ise gerçekten ?Doktor dedi ki bi ise yaramiyo onlar o zaman neden var nedeeennn ciksrken aci cektirirkn aci
Ayyy hemen cektir valla ilerleyince oyle agri yapiyo ki bnm kulagim cenem yanagin komple agriyoÇiğneme de falan yaramiyormuymus ise gerçekten ?
Benim biri çürüdü bile ve dolgu yaptırmıştım 1_2 sene önce ve biraz kırılmış bu sıralar sızlıyor ara sıra
Guze bi kahvalti yetmistir zTen oglene ihriyac duymamisindirMerhabalar hanimlar anca gelebildim gezmelere gittim bugun ama diyetimi bozmadim cok sukur
Sabah; 2 adet tereyagda yumurta
10 adet zeytin
1 avuc badem
Biraz beyaz peynir
Domates, salatalik
Sekesiz cay
Oglen yok
Aksam, dunden kalan kabak yemegi,
Tavuk, yogurt ,salata
Su 2 ltreyi gecti spor aksama kadar yuruyus
Kilom 71Takima katilip ertesi gun banlanmak mi
Ben 92 olsam esim beni yuvarlamayi teklif ederdi muhtemelen
canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kilonu hedefini yazarsan katilabilirsin ❤❤
hosgeldin caniiim kilonu hedefini yazar misin sonrasinda ilk sayfadaki kurallari okuyabilirsin ❤
Maksat zayiflamak degil mi ? Gerisi onemli degil
Hosgeldin canim ❤ kilonu hedef kilonu tam yazabilir misin birde ilk sayfadaki kurallari okursan
Yok kız dış kirilmadi dolgu kırılmış biraz herhalde kanal tedavisi tam başarılı olmamışAyyy hemen cektir valla ilerleyince oyle agri yapiyo ki bnm kulagim cenem yanagin komple agriyo
Tesekur ederim canim Evet yetti cok sukur bugun 8 saat leptin calistirdim insallahGuze bi kahvalti yetmistir zTen oglene ihriyac duymamisindirafiyet olsun canim
İlk sayfada kuralları okuyup kabul edersen baslayabilirsin diyet geçmişin varmı ve nasıl yol izlemek istiyorsunBenim boyum 167 kilom 69. 58 kilo olmak istiyorum nasıl yapacağızzz
Bnde crktirdm oyle bi dis dolgu yeticekti ams istr doktoru iyi secmrk lazimYok kız dış kirilmadi dolgu kırılmış biraz herhalde kanal tedavisi tam başarılı olmamış
7 yaşından beri discilerle hasır neşir oldum öğrendiğim bişey varsa oda sonuna kadar dışı cektirmemek dişimin birini koru körüne çektirdim
Listeleri kendimiz aysrliyoruz cnm sadece bugun neler yedigini toplu yaziyosun bizde az cok hatsli olanları soyluyoruzYa çok özür dilerim ben tam anlamadım sanırım. Biz kendi listemizi kendimiz mi yapiyoruz yoksa ortak bir liste mi???
Leptin nenyahuTesekur ederim canim Evet yetti cok sukur bugun 8 saat leptin calistirdim insallah
Beraber verecegiz o kilolariBenim boyum 167 kilom 69. 58 kilo olmak istiyorum nasıl yapacağızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?