• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet bilirim o hissi ee takıl bize gönlünün kilosunu beraber görelim

Karatay güzel oluyor özellikle kış aylarında.
Çok güzel vermissin .
Hadi sabah tartil bildirimi yap beraber başlayalım

Ben tartılmıyorum.
Sürekli alkol ve boğaza çalışıyorum şimdiden frenleyim bayramdan sonra tartılıp başlarım muhtemelen 63lere de inmiş olurum.
Ben hergun tartiliyorum🙈 bu sabah 81di

Elmalı turta yerken bunu düşündüm biliyor musun? 😂😂😂
Elmalı turta 😋
Bendr bugün kapanış yapıyorum :D spora da bugün başlıyorum 💪🏻
Var mısın?

Ben hergun tartiliyorum🙈 bu sabah 81di
O bende de vardı diyetisyen yasak koyunca bıraktım iyi de oldu.
Ben de katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz😊
1.sayfada kurallarımız yazıyor . Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu yazmakla baslayabilirsin.
Ben de varim , hala bir takim arkadasi ariyorsaniz .
1.sayfada kurallarımız yazıyor. Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu bildirmek ile başlayabilirsin

Elmalı turta 😋
Bendr bugün kapanış yapıyorum :KK70: spora da bugün başlıyorum 💪🏻
Var mısın?

1.sayfada kurallarımız yazıyor . Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu yazmakla baslayabilirsin.

1.sayfada kurallarımız yazıyor. Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu bildirmek ile başlayabilirsin
Canım üzülerek reddediyorum seni 😔 eylül gibi hem spor hem de tatlıyı hayatımdan çıkararak zamana yaymak istiyorum nisan ayına kadar her gün leslie 3 mile yapıyordum 1 kilo bile vermiştim diyetsiz pandemiyle eve hapis ve sıcaklar derken şuan hiç içimden gelmiyor bir de bölgesel videolar var youtube ecece.comtr inanılmaz etkili örneğin 6 dk basen eritme videosu var zamanında 1 beden incelmiştim aklıma gelmişken de tavsiye ederim😊 size başarılar diliyorum 🥰

Takima katilip ertesi gun banlanmak mi 😂😂😂😂
Sen ne diyon ben ilk hamileligimde 92leri gordum 🙈 bidaha asla zayiflayamam sandim
Ben 92 olsam esim beni yuvarlamayi teklif ederdi muhtemelen 😂
Ben de katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz😊
canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kilonu hedefini yazarsan katilabilirsin ❤️❤️
Ben de varim , hala bir takim arkadasi ariyorsaniz .
hosgeldin caniiim kilonu hedefini yazar misin sonrasinda ilk sayfadaki kurallari okuyabilirsin ❤️
Bir heyecanla ilk çağrıldığım takıma gittim. Şimdi oradayım. Bilseydim böyle iddialı, spor yapan takım var gelmez miydim? Herkes genel olarak çok tatlı ve destekleyici
Maksat zayiflamak degil mi ? Gerisi onemli degil 🤩
Davet gelmiş ama Ben dün diyetisyenle görüştüm 71 kg yum şuan.Ekim ayına kadar 59 60 ve fit bir kârın istiyorum dedim
Hosgeldin canim ❤️ kilonu hedef kilonu tam yazabilir misin birde ilk sayfadaki kurallari okursan 🤩

Elmalı turta 😋
Bendr bugün kapanış yapıyorum :KK70: spora da bugün başlıyorum 💪🏻
Var mısın?

Ben bu pandemi gunlerinde , 6 kilo aldim .Tabi annemin bugunlerde yanimda olmasinin da katkisi oldu . Boyum 168 kilom su an 65
8 kilo vermek istiyorum . Yuruyus ve yuzme en sevdigim spor . Diyetle beraber her sabah yuruyus yapacagim. Yalniz ben bir haftaligina Tr ye gelecegim dondukten sonra aktif olarak baslayacagim yani 27sin de eger sizin icin de bu durum uygunsa .

Ben bu pandemi gunlerinde , 6 kilo aldim .Tabi annemin bugunlerde yanimda olmasinin da katkisi oldu . Boyum 168 kilom su an 65
8 kilo vermek istiyorum . Yuruyus ve yuzme en sevdigim spor . Diyetle beraber her sabah yuruyus yapacagim. Yalniz ben bir haftaligina Tr ye gelecegim dondukten sonra aktif olarak baslayacagim yani 27sin de eger sizin icin de bu durum uygunsa .
Tabikide cnm sen hazirim dediginde baslariz 👍 nerde yasiyosun ulke olarak

Geçmiş olsun canım nasıl oldu çekildi mi
Cuma cekilcek kuzum ilac kullanicam yurmilik dis hemde kirik diye ugrastiriyolar işte
Mrb. Ben de bildirimi gorenlerdenim. Karantina sürecinde zaten fazla olan kilomun üzerine 9 kilo daha ekledim. Şuan 77 kiloyum ve nerdeyse 15 kilo fazlam var. Ne yapmam gerekiyor gruba dahil olmak için ve nasıl hareket ediyoruz bilgi verebilirseniz çok sevinirim 💐💐💐
Hosgeldin canim ❤️ ilk sayfadski kurallari okuyup hedef kilonu bize bildirrisen hemen baslayabiliriz 🤩

Back