• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Buralar nerelermiş her gün bir davet geliyor zaten kilomla başım dertte diyet desen yapılmıyor bebek var gelmiyim dedim dedim gelen davetlere dayanamadım bende çok gaza geliyorum kızlar ah bir doğum yapayım çok güzel diyet yapicam incecik olucam beli ince dar kıyafetler giyecegim😫😫😫

Ne kadar vermiştin. Nasıl bir yol izliyorsun

Istedikten sonra neden olmasın.
Kilonun üstüne kilo almak yerine Az az da olsa vermek daha mantıklı canım
Ben bi ara karatay yapmistim simdide insallah karatayla devam etmek istiyorum yasindayken kizima hamile kalinca ayrildim dogumdan sonra toplamda 13 kilo vermistim

pınar bayramdan sonra bnde e listeye geleyim canım o zamana kadar ayrıldığım kiloma ancak düşerim. gerçi kilomu da bilmiyorum olu mu
Tm kuzum ayarlarsin sen tartin mi yok yoksa kendin mi tartilmiyosun
Buralar nerelermiş her gün bir davet geliyor zaten kilomla başım dertte diyet desen yapılmıyor bebek var gelmiyim dedim dedim gelen davetlere dayanamadım bende çok gaza geliyorum kızlar ah bir doğum yapayım çok güzel diyet yapicam incecik olucam beli ince dar kıyafetler giyecegim😫😫😫
Ah canim ❤️ hele bi dogur bebeni 😍 gelirsin buralar heo var gidip gidip dönüyoruz 😂

Teşekkür ederim canım😊 ama insanın gönlğnden geçen bi kilo da oluyor ya
Evet bilirim o hissi ee takıl bize gönlünün kilosunu beraber görelim
Ben bi ara karatay yapmistim simdide insallah karatayla devam etmek istiyorum yasindayken kizima hamile kalinca ayrildim dogumdan sonra toplamda 13 kilo vermistim
Karatay güzel oluyor özellikle kış aylarında.
Çok güzel vermissin .
Hadi sabah tartil bildirimi yap beraber başlayalım
Tm kuzum ayarlarsin sen tartin mi yok yoksa kendin mi tartilmiyosun

Ah canim ❤ hele bi dogur bebeni 😍 gelirsin buralar heo var gidip gidip dönüyoruz 😂
Ben tartılmıyorum.
Sürekli alkol ve boğaza çalışıyorum şimdiden frenleyim bayramdan sonra tartılıp başlarım muhtemelen 63lere de inmiş olurum.

Çok güzel vermissin .

Ben tartılmıyorum.
Sürekli alkol ve boğaza çalışıyorum şimdiden frenleyim bayramdan sonra tartılıp başlarım muhtemelen 63lere de inmiş olurum.
Elmalı turta yerken bunu düşündüm biliyor musun? 😂😂😂

Ben dogumda 78 kiloydm cok korkmustm 70lerde kalcm diye cunku benno kiloda kalsaydim veremezdim eminim sukur 1 hafta sonra 63 e inmistim. Ama 63 bende demirbas oldu dönüp dolasip o kiloya geliyorum 😂😂
Sen ne diyon ben ilk hamileligimde 92leri gordum 🙈 bidaha asla zayiflayamam sandim

Çok güzel vermissin .

Ben tartılmıyorum.

Back