- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #337.661
Teşekkür ederim canım ama insanın gönlğnden geçen bi kilo da oluyor yaŞUAN bile fitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım ama insanın gönlğnden geçen bi kilo da oluyor yaŞUAN bile fitsin
Insallah diyelimGakiba olsun kilo cok olunca cabuk veriliyo
Ben bi ara karatay yapmistim simdide insallah karatayla devam etmek istiyorum yasindayken kizima hamile kalinca ayrildim dogumdan sonra toplamda 13 kilo vermistimNe kadar vermiştin. Nasıl bir yol izliyorsun
Istedikten sonra neden olmasın.
Kilonun üstüne kilo almak yerine Az az da olsa vermek daha mantıklı canım
Tm kuzum ayarlarsin sen tartin mi yok yoksa kendin mi tartilmiyosunpınar bayramdan sonra bnde e listeye geleyim canım o zamana kadar ayrıldığım kiloma ancak düşerim. gerçi kilomu da bilmiyorum olu mu
Ah canim hele bi dogur bebeni gelirsin buralar heo var gidip gidip dönüyoruzBuralar nerelermiş her gün bir davet geliyor zaten kilomla başım dertte diyet desen yapılmıyor bebek var gelmiyim dedim dedim gelen davetlere dayanamadım bende çok gaza geliyorum kızlar ah bir doğum yapayım çok güzel diyet yapicam incecik olucam beli ince dar kıyafetler giyecegim
Ben dogumda 78 kiloydm cok korkmustm 70lerde kalcm diye cunku benno kiloda kalsaydim veremezdim eminim sukur 1 hafta sonra 63 e inmistim. Ama 63 bende demirbas oldu dönüp dolasip o kiloya geliyorumInsallah diyelim
Boyun kaç canım boyun uzunsa 63 çok da fena degilBen dogumda 78 kiloydm cok korkmustm 70lerde kalcm diye cunku benno kiloda kalsaydim veremezdim eminim sukur 1 hafta sonra 63 e inmistim. Ama 63 bende demirbas oldu dönüp dolasip o kiloya geliyorum
Boy mu oda ne 158Boyun kaç canım boyun uzunsa 63 çok da fena degil
Ben gibiymissin bnde 160 im 60 kilo bile çok oluyor degilmiBoy mu oda ne 158
Msjini ilk 185 gibi gördüm ne kilo vermesi diyordumBoy mu oda ne 158
Kaptan çok çok özür misafirim vardi. Zaten artı çıktım moralim bozuldu ama buraya yazmayı gerçekten unuttum ilk kezGakiba olsun kilo cok olunca cabuk veriliyo
Aynen oyle bizim boylara ideal 54 alti oluyoBen gibiymissin bnde 160 im 60 kilo bile çok oluyor degilmi
185olsam zayiflamayi bile dusunmem o boy her kiloyu kaldirirMsjini ilk 185 gibi gördüm ne kilo vermesi diyordum
Neyyyyy gercektn miBen de katılıcam hanımefendiler 50 kiloyum ama insan 45 kiloyu görmek istiyor.
Ah kuzum ahhhhKaptan çok çok özür misafirim vardi. Zaten artı çıktım moralim bozuldu ama buraya yazmayı gerçekten unuttum ilk kez
Evet bilirim o hissi ee takıl bize gönlünün kilosunu beraber görelimTeşekkür ederim canım ama insanın gönlğnden geçen bi kilo da oluyor ya
Karatay güzel oluyor özellikle kış aylarında.Ben bi ara karatay yapmistim simdide insallah karatayla devam etmek istiyorum yasindayken kizima hamile kalinca ayrildim dogumdan sonra toplamda 13 kilo vermistim
Ben tartılmıyorum.Tm kuzum ayarlarsin sen tartin mi yok yoksa kendin mi tartilmiyosun
Ah canim ❤ hele bi dogur bebeni gelirsin buralar heo var gidip gidip dönüyoruz
EVETAynen oyle bizim boylara ideal 54 alti oluyo
185olsam zayiflamayi bile dusunmem o boy her kiloyu kaldirir
Neyyyyy gercektn mi
Elmalı turta yerken bunu düşündüm biliyor musun?Evet bilirim o hissi ee takıl bize gönlünün kilosunu beraber görelim
Karatay güzel oluyor özellikle kış aylarında.
Çok güzel vermissin .
Hadi sabah tartil bildirimi yap beraber başlayalım
Ben tartılmıyorum.
Sürekli alkol ve boğaza çalışıyorum şimdiden frenleyim bayramdan sonra tartılıp başlarım muhtemelen 63lere de inmiş olurum.
Sen ne diyon ben ilk hamileligimde 92leri gordum bidaha asla zayiflayamam sandimBen dogumda 78 kiloydm cok korkmustm 70lerde kalcm diye cunku benno kiloda kalsaydim veremezdim eminim sukur 1 hafta sonra 63 e inmistim. Ama 63 bende demirbas oldu dönüp dolasip o kiloya geliyorum
Evet bilirim o hissi ee takıl bize gönlünün kilosunu beraber görelim
Karatay güzel oluyor özellikle kış aylarında.
Çok güzel vermissin .
Hadi sabah tartil bildirimi yap beraber başlayalım
Ben tartılmıyorum.
Sürekli alkol ve boğaza çalışıyorum şimdiden frenleyim bayramdan sonra tartılıp başlarım muhtemelen 63lere de inmiş olurum.