Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben hergun tartiliyorum bu sabah 81di

Elmalı turta yerken bunu düşündüm biliyor musun?
Elmalı turta
Bendr bugün kapanış yapıyorum spora da bugün başlıyorum
Var mısın?

Ben hergun tartiliyorum bu sabah 81di
O bende de vardı diyetisyen yasak koyunca bıraktım iyi de oldu.
Ben de katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz
1.sayfada kurallarımız yazıyor . Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu yazmakla baslayabilirsin.
Ben de varim , hala bir takim arkadasi ariyorsaniz .
1.sayfada kurallarımız yazıyor. Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu bildirmek ile başlayabilirsin

Canım üzülerek reddediyorum seni eylül gibi hem spor hem de tatlıyı hayatımdan çıkararak zamana yaymak istiyorum nisan ayına kadar her gün leslie 3 mile yapıyordum 1 kilo bile vermiştim diyetsiz pandemiyle eve hapis ve sıcaklar derken şuan hiç içimden gelmiyor bir de bölgesel videolar var youtube ecece.comtr inanılmaz etkili örneğin 6 dk basen eritme videosu var zamanında 1 beden incelmiştim aklıma gelmişken de tavsiye ederim size başarılar diliyorum

Takima katilip ertesi gun banlanmak mi
Sen ne diyon ben ilk hamileligimde 92leri gordum bidaha asla zayiflayamam sandim
Ben 92 olsam esim beni yuvarlamayi teklif ederdi muhtemelen
Ben de katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz
canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kilonu hedefini yazarsan katilabilirsin
Ben de varim , hala bir takim arkadasi ariyorsaniz .
hosgeldin caniiim kilonu hedefini yazar misin sonrasinda ilk sayfadaki kurallari okuyabilirsin
Bir heyecanla ilk çağrıldığım takıma gittim. Şimdi oradayım. Bilseydim böyle iddialı, spor yapan takım var gelmez miydim? Herkes genel olarak çok tatlı ve destekleyici
Maksat zayiflamak degil mi ? Gerisi onemli degil
Davet gelmiş ama Ben dün diyetisyenle görüştüm 71 kg yum şuan.Ekim ayına kadar 59 60 ve fit bir kârın istiyorum dedim
Hosgeldin canim kilonu hedef kilonu tam yazabilir misin birde ilk sayfadaki kurallari okursan

Ben bu pandemi gunlerinde , 6 kilo aldim .Tabi annemin bugunlerde yanimda olmasinin da katkisi oldu . Boyum 168 kilom su an 65
8 kilo vermek istiyorum . Yuruyus ve yuzme en sevdigim spor . Diyetle beraber her sabah yuruyus yapacagim. Yalniz ben bir haftaligina Tr ye gelecegim dondukten sonra aktif olarak baslayacagim yani 27sin de eger sizin icin de bu durum uygunsa .

Tabikide cnm sen hazirim dediginde baslariz nerde yasiyosun ulke olarak

Geçmiş olsun canım nasıl oldu çekildi mi
Cuma cekilcek kuzum ilac kullanicam yurmilik dis hemde kirik diye ugrastiriyolar işte
Hosgeldin canim ilk sayfadski kurallari okuyup hedef kilonu bize bildirrisen hemen baslayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…