- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.681
Ben hergun tartiliyorumEvet bilirim o hissi ee takıl bize gönlünün kilosunu beraber görelim
Karatay güzel oluyor özellikle kış aylarında.
Çok güzel vermissin .
Hadi sabah tartil bildirimi yap beraber başlayalım
Ben tartılmıyorum.
Sürekli alkol ve boğaza çalışıyorum şimdiden frenleyim bayramdan sonra tartılıp başlarım muhtemelen 63lere de inmiş olurum.
Elmalı turtaElmalı turta yerken bunu düşündüm biliyor musun?
O bende de vardı diyetisyen yasak koyunca bıraktım iyi de oldu.Ben hergun tartiliyorumbu sabah 81di
1.sayfada kurallarımız yazıyor . Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu yazmakla baslayabilirsin.Ben de katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz
1.sayfada kurallarımız yazıyor. Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu bildirmek ile başlayabilirsinBen de varim , hala bir takim arkadasi ariyorsaniz .
Canım üzülerek reddediyorum seniElmalı turta
Bendr bugün kapanış yapıyorumspora da bugün başlıyorum
Var mısın?
O bende de vardı diyetisyen yasak koyunca bıraktım iyi de oldu.
1.sayfada kurallarımız yazıyor . Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu yazmakla baslayabilirsin.
1.sayfada kurallarımız yazıyor. Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu bildirmek ile başlayabilirsin
Takima katilip ertesi gun banlanmak mi
Ben 92 olsam esim beni yuvarlamayi teklif ederdi muhtemelenSen ne diyon ben ilk hamileligimde 92leri gordumbidaha asla zayiflayamam sandim
canim ilk sayfadaki kurallari okuyup kilonu hedefini yazarsan katilabilirsinBen de katılmak istiyorum nasıl yapıyoruz
hosgeldin caniiim kilonu hedefini yazar misin sonrasinda ilk sayfadaki kurallari okuyabilirsinBen de varim , hala bir takim arkadasi ariyorsaniz .
Maksat zayiflamak degil mi ? Gerisi onemli degilBir heyecanla ilk çağrıldığım takıma gittim. Şimdi oradayım. Bilseydim böyle iddialı, spor yapan takım var gelmez miydim? Herkes genel olarak çok tatlı ve destekleyici
Hosgeldin canimDavet gelmiş ama Ben dün diyetisyenle görüştüm 71 kg yum şuan.Ekim ayına kadar 59 60 ve fit bir kârın istiyorum dedim
Ben bu pandemi gunlerinde , 6 kilo aldim .Tabi annemin bugunlerde yanimda olmasinin da katkisi oldu . Boyum 168 kilom su an 65Elmalı turta
Bendr bugün kapanış yapıyorumspora da bugün başlıyorum
Var mısın?
O bende de vardı diyetisyen yasak koyunca bıraktım iyi de oldu.
1.sayfada kurallarımız yazıyor . Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu yazmakla baslayabilirsin.
1.sayfada kurallarımız yazıyor. Uyarım dersen kendini tanıtıp güncel kilonu bildirmek ile başlayabilirsin
Tabikide cnm sen hazirim dediginde baslarizBen bu pandemi gunlerinde , 6 kilo aldim .Tabi annemin bugunlerde yanimda olmasinin da katkisi oldu . Boyum 168 kilom su an 65
8 kilo vermek istiyorum . Yuruyus ve yuzme en sevdigim spor . Diyetle beraber her sabah yuruyus yapacagim. Yalniz ben bir haftaligina Tr ye gelecegim dondukten sonra aktif olarak baslayacagim yani 27sin de eger sizin icin de bu durum uygunsa .
Ingiltere de yasiyorum . Annemi goturup gelecegim . Haftaya donmus olacagim . Hayirlisiyla , pazartesi baslarim o zamanTabikide cnm sen hazirim dediginde baslariznerde yasiyosun ulke olarak
Tamam canım pazartesi bekliyoruz o zamannIngiltere de yasiyorum . Annemi goturup gelecegim . Haftaya donmus olacagim . Hayirlisiyla , pazartesi baslarim o zaman
Geçmiş olsun canım nasıl oldu çekildi miDoktora gittim pazara gittim geldim ayy ne cok yürüdüm eve gelince farkettim yorulmuşum bende yuruyuse basliyorum artik bayrama kadar 2 3 vrreyim bari
Cuma cekilcek kuzum ilac kullanicam yurmilik dis hemde kirik diye ugrastiriyolar işteGeçmiş olsun canım nasıl oldu çekildi mi
Hosgeldin canimMrb. Ben de bildirimi gorenlerdenim. Karantina sürecinde zaten fazla olan kilomun üzerine 9 kilo daha ekledim. Şuan 77 kiloyum ve nerdeyse 15 kilo fazlam var. Ne yapmam gerekiyor gruba dahil olmak için ve nasıl hareket ediyoruz bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Cuma cekilcek kuzum ilac kullanicam yurmilik dis hemde kirik diye ugrastiriyolar işte
Hosgeldin canim ❤ ilk sayfadski kurallari okuyup hedef kilonu bize bildirrisen hemen baslayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?