• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba ben de katılmak istiyorum.
Boyum 165, kilom 71.5
Yaşım 28 olmak üzere
14 aylık bir kızım var
4 yıldır evliyim. Evlilik sürecinde kilo almaya başladım. Bir ara diyet yaptım 7 kilo vermiştim. Sonra hamilelik - doğum derken yine kilo aldım. Koronadan evvel de diyete başlayıp biraz kilo vermiştim ki karantina süreci başladı ve ben yine 70'i aştım.
Daha önce burada bir takıma girmeye heveslendiydim ama beceremem herhalde diye korktum açıkçası.
Hosgeldin canim bende bugun basladim beraber zatiflariz Insallah 🤗

**14.TAKİM 683.Etap***

Pamukprncess(60.8///%)bildirimde bulunmadi
zuzuzuzu 1234 (75.3/74.8/0.5/%0,66)
SiyahPapatyaa (62.7/62,80/+0,10/%-0,16)gecen hafta bildirimde bulunmadi arti geldigi icin yuzdesi bölünmedi
bircocuklu (61.4/60,90/0,50/%0,81)

14.takim ortalaması:%0.338

Ben dogumdan sonra 6 ay kurabiyeyle beslendim diyebilirim 😂 gece emzirmek icin uyandigimda bile bi kurabiye atardm agzima bunye istiyo ama sonradan durdurdum kendimi ama simdide oglum 2 yasinda onun yemediklerini çöpe gitmesin diye ben yiyorum 🙈
Bir ben boyleyim sannediyordum 😁 bende 3 tane kendime yemek koymuyorum once onlarin kalanini yiyorum ama artik yapmiycam Allahtan yakinimizda hayvan parki var onlara goturecem kalanlari

**14.TAKİM 683.Etap***

Pamukprncess(60.8///%)bildirimde bulunmadi
zuzuzuzu 1234 (75.3/74.8/0.5/%0,66)
SiyahPapatyaa (62.7/62,80/+0,10/%-0,16)gecen hafta bildirimde bulunmadi arti geldigi icin yuzdesi bölünmedi
bircocuklu (61.4/60,90/0,50/%0,81)

14.takim ortalaması:%0.338
Grubum en kilolusu benim galiba🙈😭😭

Bende menumu vereyim bu arada ben hollandada oldugum icin saat farki var gec yedim sanmayin 😁
Sabah 10 gibi
tereyagda domatesli 2 yumurta
10 adet zeytin,
biraz beyaz peynir,
Bir avuc kadar badem,
Yesil cig biber,salatalik

Oglen, tereyagli turk kahvesi

Aksam: mercimek corbasi,
Kiymali kabakyemegi,
Yogurt, salata

Suyu tam hatirlamiyorum😅 ama bayagi ictim
Azsonrada cocuklarla yuruyus yapicam aslinda cocuklarla aksama kadar spor yapiyoz sayilir😆

Hosbulduk tesekurler, Evet hayatim diyetlerle gecti diyebilirim 😁 en son 5 yil kadar once 7. Takimda zayiflamistim
Ne kadar vermiştin. Nasıl bir yol izliyorsun
Merhaba ben de katılmak istiyorum.
Boyum 165, kilom 71.5
Yaşım 28 olmak üzere
14 aylık bir kızım var
4 yıldır evliyim. Evlilik sürecinde kilo almaya başladım. Bir ara diyet yaptım 7 kilo vermiştim. Sonra hamilelik - doğum derken yine kilo aldım. Koronadan evvel de diyete başlayıp biraz kilo vermiştim ki karantina süreci başladı ve ben yine 70'i aştım.
Daha önce burada bir takıma girmeye heveslendiydim ama beceremem herhalde diye korktum açıkçası.
Istedikten sonra neden olmasın.
Kilonun üstüne kilo almak yerine Az az da olsa vermek daha mantıklı canım

Back