Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamun aleykum hanimlar, duyduguma gore yeni Uye ariyomusunuz bende araniza katilabilirmiyim? Adim Meryem, Boyum:1,67 kilom: 81 37 yasindayim, 6,3,1 ve 41yasinda 4 kucuk cocuk annesiyim 3 katli evim bahcem hersey bana bakiyo kilo alma sebebim hipotroidim ve kansizlik demir eksikligi sorunum var gecen yil dogumdan sonra duzeliyim diye her buldugumu yedim enerji toplamak icin yedim ve simdi aldigim kilolardan cok rahatsizim istedigim herseyi giymek istiyorum dar gelen kiyafetlerimi ozledim

Hoş geldin canım ..
doğru adrestesin. daha önceden diyet yapmışmıydın

Merhaba ben de katılmak istiyorum.
Boyum 165, kilom 71.5
Yaşım 28 olmak üzere
14 aylık bir kızım var
4 yıldır evliyim. Evlilik sürecinde kilo almaya başladım. Bir ara diyet yaptım 7 kilo vermiştim. Sonra hamilelik - doğum derken yine kilo aldım. Koronadan evvel de diyete başlayıp biraz kilo vermiştim ki karantina süreci başladı ve ben yine 70'i aştım.
Daha önce burada bir takıma girmeye heveslendiydim ama beceremem herhalde diye korktum açıkçası.

Hosgeldin caniiiimmmm hep beraber zayiflariz insallah

Hosgeldin canim yasinda gencmis daha beraber zayiflariz insallah

Hoşgeldin canım

***14.TAKİM 683.Etap***

Pamukprncess(60.8///%)
zuzuzuzu 1234 (75.3/74.8/-0.5/%0,67)
SiyahPapatyaa (62.7/62,80/+0,10/%-0,16)bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2 ye bölündü
bircocuklu (61.4/60,90/0,50/%0,81)

14.takim ortalaması:%

***14.TAKİM 683.Etap***

Pamukprncess(60.8///%)
zuzuzuzu 1234 (75.3/74.8/0.5/%0,66)
SiyahPapatyaa (62.7/62,80/+0,10/%-0,16)gecen hafta bildirimde bulunmadi arti geldigi icin yuzdesi bölünmedi
bircocuklu (61.4/60,90/0,50/%0,81)

14.takim ortalaması:%

P Pinarbartu Kaptanim notunuzu duzelttim arti geldigimizde yuzdeyi bolmuyoruz ve not olarak yaziyoruz yuzdenizi bolMemissiniz ama notu düzenledim
Evde degilim cok vaktim olmayabilir diye sure dolmadan yazayim dedim

ikisi de uyar

P Pinarbartu canısı bugün çocuğu hastaneye götürdüm tartildim ama bildirim yapmadım ya 74.8 canım
Tm cnm ay cok korktum valla bildirim yapsin herkeste bu hafta derrcrye girelm
Sagol caniiimmm bende alarm kurmustm ondan bakiyorum yoksa bnde discideyim su an 7ye 5 kalaya bi alarm daha kurayim
O zmn hosgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…