• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKİM 683.Etap***

Pamukprncess(60.8///%)
zuzuzuzu 1234 (75.3///%)
SiyahPapatyaa (62.7///%)bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2 ye bölündü
bircocuklu (61.4///%)

14.takim ortalaması:%

Canım tartım 62.800 ü gösteriyor😔 istersen beni gruptan at, bi yandan hamilelik işleri var tam diyete ve spora kendimi veremiyorum😔

esas bu dönemde kilonuzu muhafaza etmelisiniz, hamilelik sürecinde alacağınız kilo zaten var önemli olan mevcutu veremiyorsanız korumak.

Hayırlı cumalar kızlar :KK68:
Bol eksili bir gün diliyorum hepinize. :nazar:
Bildiriminiz çok iddialı kayıtsız kalmak mümkün değildi. :KK60:
6. takımdan sevgiler başarılar dilerim. Azminiz daim olsun. :KK25:

her geçen gün sloganları yukarı çekiyorum bir sonra ki gruba ne bulacağım artık bilmiyorum

Keske bastan soyleseydin bunlari 🤦 listeye daha yeni girdin nasil cikartaym ben seni simdi kurallara aykırı
esas bu dönemde kilonuzu muhafaza etmelisiniz, hamilelik sürecinde alacağınız kilo zaten var önemli olan mevcutu veremiyorsanız korumak.
Yok canım hamile değilim tedavi görüyorum inşallah tez zmaanda olur🤲 ya inanın ben hiçbişey yemesem anca öyle kilo veriyorum. O şekilde de yumurtlama problemim olur diye korkuyorum. Yoksa aç kalınca gayet iyi veriyorum ama fazla aç kalmamam gerek çok etkiliyormus yumurtlamayı. Ağır sporda yapamıyorum kalori yakacak düzeyde. En fazla 1 saat yürüyüş. Bu şekilde problem olmaz derseniz tabii ki bende devam etmek isterim. Ama fazla veremem😔

Yok canım hamile değilim tedavi görüyorum inşallah tez zmaanda olur🤲 ya inanın ben hiçbişey yemesem anca öyle kilo veriyorum. O şekilde de yumurtlama problemim olur diye korkuyorum. Yoksa aç kalınca gayet iyi veriyorum ama fazla aç kalmamam gerek çok etkiliyormus yumurtlamayı. Ağır sporda yapamıyorum kalori yakacak düzeyde. En fazla 1 saat yürüyüş. Bu şekilde problem olmaz derseniz tabii ki bende devam etmek isterim. Ama fazla veremem😔
yumurtlamayı engellemez ma kaliteyi etkiler . şu dönemde yapacağın diye yumurta kalitesini arttırır. biraz araştır istersen bu dönemde ıspanak , somon balığı , tahin avakado tüketebilirsin. şekerden uzak dur günde 1 meyve tüket en fazla avakao yağlı bir besin kalorisi yüksek günde yarım avakado limon sarımsak ile tüketebilirsin ben kahvaltıda yapıyorum efsane oluyor . spora da gelince sadece yürüyüş sabah aç karnına yap mesela güzel kalori açığı oluşur ve en önemlisi rahimin kan akışına iyi gelir squatta öyle

Oy ben seni yerim fistigim can simidim... :KK60:
İyiyim bitanem ❤ sen burada mıydın :KK74:
Nasıl da özlemişim.
Erciyes macerani hatırladım birden yolda su içmiyordun WC gitmemek için...:KK68:
Kuzum iyi olduğunu duymak beni çok mutlu eder. :KK60:
yeni yeni geliyorum abla buralara ...
bende özledim :KK200: halen fit bir hatunsun geçen resimlerde öyle görünüyorsun :halay:
ayy evet gittiğimi unutmuştum valla :D :D
iyiyim şükür kilom takıldı kaldı 65 64lerde sinir oluyorum .

Back