- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.991
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.641
Diyette miydin canim yoksa yeni mi basladinAkşam yemeğimi bitirdim az önce.
Tarhana çorbası (1 kase)
Etli patlıcan yemeği (az bir miktar)
Yoğurt ve salata
Tamam canim gecmis olsunSagol caniiimmm bende alarm kurmustm ondan bakiyorum yoksa bnde discideyim su an7ye 5 kalaya bi alarm daha kurayim
Bugün başladımDiyette miydin canim yoksa yeni mi basladin
İşte buhııı olurr ama siz yanlış okudunuz galiba şişkocum değil mimiculum yok yooo mimircaculum
O zmn menunncok iyi yeni diyete basladigina goreBugün başladım
Teşekkür ederimO zmn menunncok iyi yeni diyete basladigina gore
Hosbulduk canim cok tesekurlerHosgeldin caniiiimmmm hep beraber zayiflariz insallah
Hosgeldin canim bende bugun basladim beraber zatiflariz InsallahMerhaba ben de katılmak istiyorum.
Boyum 165, kilom 71.5
Yaşım 28 olmak üzere
14 aylık bir kızım var
4 yıldır evliyim. Evlilik sürecinde kilo almaya başladım. Bir ara diyet yaptım 7 kilo vermiştim. Sonra hamilelik - doğum derken yine kilo aldım. Koronadan evvel de diyete başlayıp biraz kilo vermiştim ki karantina süreci başladı ve ben yine 70'i aştım.
Daha önce burada bir takıma girmeye heveslendiydim ama beceremem herhalde diye korktum açıkçası.
Bir ben boyleyim sannediyordumBen dogumdan sonra 6 ay kurabiyeyle beslendim diyebilirimgece emzirmek icin uyandigimda bile bi kurabiye atardm agzima bunye istiyo ama sonradan durdurdum kendimi ama simdide oglum 2 yasinda onun yemediklerini çöpe gitmesin diye ben yiyorum
Grubum en kilolusu benim galiba**14.TAKİM 683.Etap***
Pamukprncess(60.8///%)bildirimde bulunmadi
zuzuzuzu 1234 (75.3/74.8/0.5/%0,66)
SiyahPapatyaa (62.7/62,80/+0,10/%-0,16)gecen hafta bildirimde bulunmadi arti geldigi icin yuzdesi bölünmedi
bircocuklu (61.4/60,90/0,50/%0,81)
14.takim ortalaması:%0.338
Sen de hoşgeldin canımHosgeldin canim bende bugun basladim beraber zatiflariz Insallah
Hosbulduk canim tesekurlerSen de hoşgeldin canıminşaallah
GakibaGrubum en kilolusu benim galiba
Ne kadar vermiştin. Nasıl bir yol izliyorsunHosbulduk tesekurler, Evet hayatim diyetlerle gecti diyebilirimen son 5 yil kadar once 7. Takimda zayiflamistim
Istedikten sonra neden olmasın.Merhaba ben de katılmak istiyorum.
Boyum 165, kilom 71.5
Yaşım 28 olmak üzere
14 aylık bir kızım var
4 yıldır evliyim. Evlilik sürecinde kilo almaya başladım. Bir ara diyet yaptım 7 kilo vermiştim. Sonra hamilelik - doğum derken yine kilo aldım. Koronadan evvel de diyete başlayıp biraz kilo vermiştim ki karantina süreci başladı ve ben yine 70'i aştım.
Daha önce burada bir takıma girmeye heveslendiydim ama beceremem herhalde diye korktum açıkçası.
Bir ben boyleyim sannediyordumbende 3 tane kendime yemek koymuyorum once onlarin kalanini yiyorum ama artik yapmiycam Allahtan yakinimizda hayvan parki var onlara goturecem kalanlari
pınar bayramdan sonra bnde e listeye geleyim canım o zamana kadar ayrıldığım kiloma ancak düşerim. gerçi kilomu da bilmiyorum olu muBnm goturcek yerim olmadigi icin mecbur dokunfe cok uzuluyorum azar azar kiyuyorm tabaga ama illa kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?