Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çook teşekkür ederim. Çayı bile şekersiz içiyorum. Ben de polikistikover var çok etkiliyor bünyeyi. Uygulayacağım Avakado ve diğerlerini

Takimdan uzaklaşma kuzum. Spor salonuna gitmiş kadar faydalı. Kendimizi disipline ediyoruz. Senin direnç kırıcı listen vardı onun sayesinde kurtulmustum Allah razı olsun benim için unutulmayacak bir insansın. Sabırla takip ettin yardimci oldun. Sen de o sekiz günlük menüyü dene. Gayette keyifliydi hele detoks suyu muhteşemdi . Portakal mandalina içeriyordu gerçi muadili bulunabilir.
Tatil dönüşü fazlalıkları atmaya çalışıyorum . Çok teşekkür ederim. Sen de hala çok fitsin bence...zamanla istediğin yere gelirsin hiç takma buna...

Çook teşekkür ederim. Çayı bile şekersiz içiyorum. Ben de polikistikover var çok etkiliyor bünyeyi. Uygulayacağım Avakado ve diğerlerini
çayı mümkünse içme bol su iç kafein iyi gelmiyor bazen tavuk yeme ben 2 sene yemedim hoş emeklerim boşa gitti benim ama araştırmalarım sonucunu söylüyorum . bal tarçın çörek otu da iş görüyor. rica ederim. hayırlısı olsun hakkında
o listeyi hayatta yapamam bir daha hasibenin yaptığı program varya onun 1.seviyesini uygulayamyı düşünüyorum yarın misafirliğim var geçsin düzenli şekilde başlayacam . sağlıklı beslenmek ruha da iyi geliyor .
kaç kilo aldın ? teşekkür ederim iltifatın için canım

***14.TAKİM 683.Etap***

Pamukprncess(60.8///%)
zuzuzuzu 1234 (75.3///%)
SiyahPapatyaa (62.7/62,80/+0,10/%-0,16)bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2 ye bölündü
bircocuklu (61.4///%)

14.takim ortalaması:%

Canım hasibenin diyeti çok korkutuyor beni. Verilen kısa sürede alınıyor. Seninki daha güzeldi. Tatilde 2.700 almışım. 1 kilosu kaldı .
62' yım şimdi iki kilo verip korumaya geçicim.

Sürekli zayıflama gruplarından bildirim geliyor aklımı mı okuyor bu kk anlamıyorum 14. Takım başkaymış diğerlerini unutun diyor kaç kilo verdiniz hanımlar?

Canım hasibenin diyeti çok korkutuyor beni. Verilen kısa sürede alınıyor. Seninki daha güzeldi. Tatilde 2.700 almışım. 1 kilosu kaldı .
62' yım şimdi iki kilo verip korumaya geçicim.
beni de korkutuyor açıkçası ama denemesem aklımda kalacak 60 a inince denerim belki . elimdeki listelere bakayım hepsi güzel kilo verdirdi aslında bana . sana da atayım istersen güzel bir listem var

Sürekli zayıflama gruplarından bildirim geliyor aklımı mı okuyor bu kk anlamıyorum 14. Takım başkaymış diğerlerini unutun diyor kaç kilo verdiniz hanımlar?
takıma girdiğimde 76 lardaydım şuan 65 64 arası olmam gerek bayramdan sonra tekrar geleceğim için tartılmama kararı aldım. kaç kilosun

Muhtesem bildirim icin cok tesekkurlr
Hayırlı cumalar kızlar
Bol eksili bir gün diliyorum hepinize.
Bildiriminiz çok iddialı kayıtsız kalmak mümkün değildi.
6. takımdan sevgiler başarılar dilerim. Azminiz daim olsun.
Cok sağol canim insallah canlansin buralarda bizde azimle devam edelim
Geldimmm... Başarılar
Basarilar dilemeye mi zayiflamaya mi
Günaydın kizlar ben yarim kilo mu verdim.
(61.4/60.9/+0.81%)
Supersin kuzum
Gelsene buralar cok guzel canim herkes ne hedeflerse onu verip mezun oluyor ben mesela 63 ten 53 e indim mezun oldum bu 3. Mezuniyetimdi

***14.TAKİM 683.Etap***

Pamukprncess(60.8///%)
zuzuzuzu 1234 (75.3///%)
SiyahPapatyaa (62.7/62,80/+0,10/%-0,16)bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2 ye bölündü
bircocuklu (61.4/60.9/0.5/%0.81)

takıma girdiğimde 76 lardaydım şuan 65 64 arası olmam gerek bayramdan sonra tekrar geleceğim için tartılmama kararı aldım. kaç kilosun
Süper tebrik ederim 61 kiloyum ben 57 58 lerde hamile kaldım eski kiloma dönmek istiyorum

***14.TAKİM 683.Etap***

Pamukprncess(60.8///%)
zuzuzuzu 1234 (75.3///%)
bircocuklu (61.4/60,90/0,50/%0,81)

Harikasın canım eskiden olsa çok disiplinliydim de şimdi 1 yıllık taze anne olarak baya acıkıyorum aslında yemek olarak çok yemem hatta 2 öğün yerim ama arıştırmalıklarım çok onları kessem eski halime dönerim ama canım istiyo örneğin sade kahve yapıyorum yanına bisküvi çekiyo canım ya da tuzlu kurabiye yerim

Ben dogumdan sonra 6 ay kurabiyeyle beslendim diyebilirim gece emzirmek icin uyandigimda bile bi kurabiye atardm agzima bunye istiyo ama sonradan durdurdum kendimi ama simdide oglum 2 yasinda onun yemediklerini çöpe gitmesin diye ben yiyorum

Ben dogumdan sonra 6 ay kurabiyeyle beslendim diyebilirim gece emzirmek icin uyandigimda bile bi kurabiye atardm agzima bunye istiyo ama sonradan durdurdum kendimi ama simdide oglum 2 yasinda onun yemediklerini çöpe gitmesin diye ben yiyorum
Bir de o kadar seviyorum ki tokken bile yiyebilirim yani sanırım çocuğun peşinde koşturmaktan acıkıyorum kontrollu yiyorum ama yiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…