- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.991
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.561
Diyetmiİyiyim canım sıcaklardan bi pişiyoz rüzgardan bi uçuyozsen nasılsın nasıl gidiyo diyet
İyiyim canım çok boş kalmış buralarsen nasılsın hala pro yapmamışlar seni teessüf ediyorum burdan
Maşallah canım iyi gidiyorsun bende istiyorum aynısından yaKahvaltimi yaptim ogle yemegi kacti artik aksam yerimaksama da bamya yapicam yanina da cacik
İnsan ailesine vskit ayircm diye heveslenirkdn şu cikan mesailer nasil sinir bozucuuu yeme sakin yemeMerhaba kizlar nasılsınız malesef tatil gunumde ise cagrildim. Mekanik sorumlu arkadaş yeni üretimimizin son dakika talimatını değiştirdi iş patladı gittim bu gun düzelmeye yama gibi bir iş oldu bakalım nasil toplayacağız eve geldim oğlumla çikolatalı mus yaptık çok lezzetli oldu dolaba attık ama sanmayın yiyeceğim anca tabağı kaşığı yaladım zaten kendime de yapmadımen az yarım kilo vereceğim bu hafta
Az toparlan kuzum sende izindesin ama salma kendiniDiyetmio ne ola ki izindeyim bende canım
Maşallah canım iyi gidiyorsun bende istiyorum aynısından ya
Aynen canım toparlamam lazımİnsan ailesine vskit ayircm diye heveslenirkdn şu cikan mesailer nasil sinir bozucuuu yeme sakin yeme
Az toparlan kuzum sende izindesin ama salma kendini
Aaa hani yemicektinnnnEvet kizlar 1-2 kaşık yedim mus tan.
Bnm tarti yok yaa olaydi bende hazirlanirdimKızlar son gün tartı öncesi ödem yapacak şeyler yemeden yarına hazirlanalim
Kazen sevgili kazen :) ,gruplari baylasiyosunuz sanirim siraya bizi de alabilir misiniz ? 4 kişi kaldik ta bu gidisle kapancak grubumuz uyeye ihtiyacimiz var
Tabikiide hatirlatirim sali gunu paylasilmis en son haftaya sali paylasalim tekrar mademÜyeleri çok sıkmamak adına 2-3 gün ara ile yapıyorum bana lütfen yarın hatırlatır mısınız ?
Çok şükür yerleştim çok zor taşınmak inşallah bu son olsun diyelimBuralardayim canım sen ne yaptın yerlesebildinizmi
Ni zaman ben yaydan çok memnundumAyy kızlar burçlar değişmiş ve ben ikizler olmuşum
Yengeç olarak bende mutluydum amaNi zaman ben yaydan çok memnundum
Tabikiide hatirlatirim sali gunu paylasilmis en son haftaya sali paylasalim tekrar madem
Kapanim tatlı kaşığı ile 2 kaşık ya nasıl olmuş diye merak ettim ilk kez yaptık.Aaa hani yemicektinnnn
Bnm tarti yok yaa olaydi bende hazirlanirdimama dikkat ediyorum bayrama aldigim kiloyu vereyim
Ben kabul etmiyorum burcumun butun ozelliklerini tasiyorum degistirmemAyy kızlar burçlar değişmiş ve ben ikizler olmuşum
4 canimBiz grupta kaç ksiiyiz şimdi
Yarin cumaaaaa ona goreeeeeeeKapanim tatlı kaşığı ile 2 kaşık ya nasıl olmuş diye merak ettim ilk kez yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?