- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.581
İkizlersin demiBen kabul etmiyorum burcumun butun ozelliklerini tasiyorum degistirmem
4 canim
Aynenİkizlersin demi
Canım tartım 62.800 ü gösteriyor
Keske bastan soyleseydin bunlariCanım tartım 62.800 ü gösteriyoristersen beni gruptan at, bi yandan hamilelik işleri var tam diyete ve spora kendimi veremiyorum
Canım tartım 62.800 ü gösteriyoristersen beni gruptan at, bi yandan hamilelik işleri var tam diyete ve spora kendimi veremiyorum
Evet başarılar dilemeye meselagelecekler ...
Hayırlı cumalar kızlar
Bol eksili bir gün diliyorum hepinize.
Bildiriminiz çok iddialı kayıtsız kalmak mümkün değildi.
6. takımdan sevgiler başarılar dilerim. Azminiz daim olsun.
Geldimmm... BaşarılarEvet başarılar dilemeye mesela
Geldimmm... Başarılar
Keske bastan soyleseydin bunlarilisteye daha yeni girdin nasil cikartaym ben seni simdi kurallara aykırı
Yok canım hamile değilim tedavi görüyorum inşallah tez zmaanda oluresas bu dönemde kilonuzu muhafaza etmelisiniz, hamilelik sürecinde alacağınız kilo zaten var önemli olan mevcutu veremiyorsanız korumak.
Hoş geldin şişkocum belki de 55 sin çıtır oldukça mutluluk hormonu artanlardansan motive oluruz fena mı...Geldimmm... Başarılar
meryem abla nasılsınHayırlı cumalar kızlar
Bol eksili bir gün diliyorum hepinize.
Bildiriminiz çok iddialı kayıtsız kalmak mümkün değildi.
6. takımdan sevgiler başarılar dilerim. Azminiz daim olsun.
yumurtlamayı engellemez ma kaliteyi etkiler . şu dönemde yapacağın diye yumurta kalitesini arttırır. biraz araştır istersen bu dönemde ıspanak , somon balığı , tahin avakado tüketebilirsin. şekerden uzak dur günde 1 meyve tüket en fazla avakao yağlı bir besin kalorisi yüksek günde yarım avakado limon sarımsak ile tüketebilirsin ben kahvaltıda yapıyorum efsane oluyor . spora da gelince sadece yürüyüş sabah aç karnına yap mesela güzel kalori açığı oluşur ve en önemlisi rahimin kan akışına iyi gelir squatta öyleYok canım hamile değilim tedavi görüyorum inşallah tez zmaanda olurya inanın ben hiçbişey yemesem anca öyle kilo veriyorum. O şekilde de yumurtlama problemim olur diye korkuyorum. Yoksa aç kalınca gayet iyi veriyorum ama fazla aç kalmamam gerek çok etkiliyormus yumurtlamayı. Ağır sporda yapamıyorum kalori yakacak düzeyde. En fazla 1 saat yürüyüş. Bu şekilde problem olmaz derseniz tabii ki bende devam etmek isterim. Ama fazla veremem
Oy ben seni yerim fistigim can simidim...meryem abla nasılsın
yeni yeni geliyorum abla buralara ...Oy ben seni yerim fistigim can simidim...
İyiyim bitanem ❤ sen burada mıydın
Nasıl da özlemişim.
Erciyes macerani hatırladım birden yolda su içmiyordun WC gitmemek için...
Kuzum iyi olduğunu duymak beni çok mutlu eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?