• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugun çok yoğundu
Allah korudu birde az kalsın gözüm gidiyordu bahçede çapa yaparken taş kaydı gözüme hemen kapattım göz kapağımi deldi biraz 😕

Ahh su teyzeler halalar yokmu bizimkilerde zayıflayınca üzülüyorlardi geçenlerde alincada bı sevindiler ki sorma çok iyi oldun bu sıralar diye 😂
Kendileri kilolu olunca 🤪
Kızlar bugun çok yoğundu
Allah korudu birde az kalsın gözüm gidiyordu bahçede çapa yaparken taş kaydı gözüme hemen kapattım göz kapağımi deldi biraz 😕
Cok gecmis olsun kuzum iyiki farketmissin ay gozt bu hic bisey e benzemez

Kizlar Pamukprncess Pamukprncess zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 B bircocuklu Ballikko Ballikko bu hafta cok iyi kilo vermeniz lazim 2 sari kartimiz vsr bu hafta dereceye girip onlari sildirmemiz sart hadi bakalm diyete tam gaz devam sporda yapabildiginiz kadar yspin hergun menulerinizi bekliyorum💪
Tamam kaptanım bu hafta kilo vereceğim en az yarım kilo bugün tartıldım 61.3 çıktım. Cumadan beri 100 Gr vermisim. Eşim 3 kilo vermiş zayıfım zayıfım diye habire birşeyler yiyor gelsin hamburgerler gitsin cipsler yan yatsın dondurmalar bende yutkuna yutkuna iç geçirdim haftasonu kendi yaptığım dondurmadan yedim icinde eser miktarda şeker var süt ve meyveden yaptim hamburgeri de bana Özel ekmeksiz sosuz yaptı onu yedim.

Kendileri kilolu olunca 🤪

Cok gecmis olsun kuzum iyiki farketmissin ay gozt bu hic bisey e benzemez
Yok kız kilolu değiller hatta yengesi var bitane eşimin zayıf gençken de zayıflıktan çok çekmiş ondan zaar 😂

Geçenlerde olmustu gözümün ici üç gün kanlandi iki gündür korkuyordum zaten yada hissettim bilmiyorum sonunda başıma geldi işte sabah sis ve iyice kızarmış göz kapakları ile uyandim.. eşim bakıp bakıp Allah korumuş diyor 😂

Tamam canım hergun menu paylasıcam 🙄
Tamam kaptanım bu hafta kilo vereceğim en az yarım kilo bugün tartıldım 61.3 çıktım. Cumadan beri 100 Gr vermisim. Eşim 3 kilo vermiş zayıfım zayıfım diye habire birşeyler yiyor gelsin hamburgerler gitsin cipsler yan yatsın dondurmalar bende yutkuna yutkuna iç geçirdim haftasonu kendi yaptığım dondurmadan yedim icinde eser miktarda şeker var süt ve meyveden yaptim hamburgeri de bana Özel ekmeksiz sosuz yaptı onu yedim.

Tamam canim ben zaten yerleştim diyetisyenden liste aldım onu uyguluyorum kesin gidecek bu hafta 🥰🥰🥰
Hadi bakalim kizlar gorelim sizi 🥳🥳

Yok kız kilolu değiller hatta yengesi var bitane eşimin zayıf gençken de zayıflıktan çok çekmiş ondan zaar 😂

Geçenlerde olmustu gözümün ici üç gün kanlandi iki gündür korkuyordum zaten yada hissettim bilmiyorum sonunda başıma geldi işte sabah sis ve iyice kızarmış göz kapakları ile uyandim.. eşim bakıp bakıp Allah korumuş diyor 😂
Ayyy bnmde öyle zayif kuzenim var bazen gorunce kilo almisim mi diyo almisin diyorum sevinsin diye 😂 gozleri koricak bisey de yok ki gözlük daha tehlikeli olur bn çapa yapmayi hic sevmezdm ellerim aciyodu o yuzden hep kactim o islerden 😂

Hahah ben olsam hayatta dayanamazdım bende yerdim. Benm iradem önümde biri bişey yiyince gidiyo maalesef😂

Merhaba kizlar menümü paylaşayım
Sabah 7.00 iki k.k büyüklüğün de beyaz peynir yedi adet zeytin iki TB ekmeği bol salata yağsız
Öğlen 13.00
Bir büyük bardak ayran piyas salata çok fazla yağsız herhalde üç kisinin yiyeceği salatayı tek yedim 🙈🙈🙈 bir dilim TB ekmek
Ara öğün 16.00 bir Türk kahvesi ve 5 hurma
Akşam 19.30 şehriye çorba domrstli az kıymalı kabak yemeği bir tabak 1 dilim TB ekmeği salata
Benim menim bu ekmek fazla gibi ama diyetisyen verdi 😂😂😂

Back