Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün yediklerim
Sabah 1 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir 1-2 dilim ekmek
Ogle1 dilim karpuz 1 kase mercimek çorbası tavuk snizel ve püre yoğurt salata
Akşam 2 haşlanmış yumurta 2 ısırık döner
Ara 1 büyük avuç fındık üzüm karışımı

Ayyy bnmde öyle zayif kuzenim var bazen gorunce kilo almisim mi diyo almisin diyorum sevinsin diye gozleri koricak bisey de yok ki gözlük daha tehlikeli olur bn çapa yapmayi hic sevmezdm ellerim aciyodu o yuzden hep kactim o islerden
Elleri sorma parmaklarım hep şişkin zaten yüzükler dar geliyor bı yandan iyi oluyor hareket ama bı yandanda böyle zorlukları var işte

Selam kızlarr neler yapıyorsunuz görüşmeyeli
Nasılsın canım

Kızlar menümü yazayım
Sabah yedi gibi domatesli salatalikli maydonoz yeşil biber ver iki yumurta ile kahvaltıyı açtım bı dilim TB ekmek
Öğlen 1 gibi haşlanmış yeşil mercimek üzerine salata ve bir büyük ayran 1 dilim TB ekmek
Akşam 6 gibi de şehriye çorba sebze uemegi bol salata
Az önce de sütlü şekersiz türk kahvesi içildi

Afiyet olsunnnn sabahi saglam yapmissin kuzu

Bende menümü yazayim

Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek zeytin oeynir domates 1 bardak süt
Ogle ceyrek simit domates salatalik(gecistirdim işim vardi)
Akşam corba firinda sebze 2 bardak ayran 1 dilim ekmek

Cay iciyorum su cok icemedim bugün

Afiyet olsun canım

Elleri sorma parmaklarım hep şişkin zaten yüzükler dar geliyor bı yandan iyi oluyor hareket ama bı yandanda böyle zorlukları var işte

Nasılsın canım
İyiyim canım sıcaklardan bi pişiyoz rüzgardan bi uçuyoz sen nasılsın nasıl gidiyo diyet

A.s cnm napiyosunn nasilsin

Hadi insallah
İyiyim canım çok boş kalmış buralar sen nasılsın hala pro yapmamışlar seni teessüf ediyorum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…