- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.541
Tamam kaptancim paylaşırız inşallah odemleri atarsam harika sonuç alırızKizlarPamukprncess zuzuzuzu1234 B bircocuklu @SiyahPapatyaa bu hafta cok iyi kilo vermeniz lazim 2 sari kartimiz vsr bu hafta dereceye girip onlari sildirmemiz sart hadi bakalm diyete tam gaz devam sporda yapabildiginiz kadar yspin hergun menulerinizi bekliyorum
Ay sorma bende çok pis bogazim normalde ama zayıflamak istiyorum yaa zayıf zayıf insanları görüp haset haset bakıyorumHahah ben olsam hayatta dayanamazdım bende yerdim. Benm iradem önümde biri bişey yiyince gidiyo maalesef
Afiyet olsunBugün yediklerim
Sabah 1 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir 1-2 dilim ekmek
Ogle1 dilim karpuz 1 kase mercimek çorbası tavuk snizel ve püre yoğurt salata
Akşam 2 haşlanmış yumurta 2 ısırık döner
Ara 1 büyük avuç fındık üzüm karışımı
Elleri sorma parmaklarım hep şişkin zaten yüzükler dar geliyorAyyy bnmde öyle zayif kuzenim var bazen gorunce kilo almisim mi diyo almisin diyorum sevinsin diyegozleri koricak bisey de yok ki gözlük daha tehlikeli olur bn çapa yapmayi hic sevmezdm ellerim aciyodu o yuzden hep kactim o islerden
Nasılsın canımSelam kızlarrneler yapıyorsunuz görüşmeyeli
A.s cnm napiyosunn nasilsinSelam kızlarrneler yapıyorsunuz görüşmeyeli
Hadi insallahTamam kaptancim paylaşırız inşallah odemleri atarsam harika sonuç alırız
Ah ah. Brn çocuktan giremiyoreGunaydiiinnnnnn herkeseeeee
Daha aktif daha enerjik daha disiplinli yaparsin hadi goreyim seniAh ah. Brn çocuktan giremiyore
Afiyet olsunnnn sabahi saglam yapmissin kuzuKızlar menümü yazayım
Sabah yedi gibi domatesli salatalikli maydonoz yeşil biber ver iki yumurta ile kahvaltıyı açtım bı dilim TB ekmek
Öğlen 1 gibi haşlanmış yeşil mercimek üzerine salata ve bir büyük ayran 1 dilim TB ekmek
Akşam 6 gibi de şehriye çorba sebze uemegi bol salata
Az önce de sütlü şekersiz türk kahvesi içildi
Afiyet olsun canımBende menümü yazayim
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek zeytin oeynir domates 1 bardak süt
Ogle ceyrek simit domates salatalik(gecistirdim işim vardi)
Akşam corba firinda sebze 2 bardak ayran 1 dilim ekmek
Cay iciyorum su cok icemedim bugün
Afiyet olsun canımKızlar menümü yazayım
Sabah yedi gibi domatesli salatalikli maydonoz yeşil biber ver iki yumurta ile kahvaltıyı açtım bı dilim TB ekmek
Öğlen 1 gibi haşlanmış yeşil mercimek üzerine salata ve bir büyük ayran 1 dilim TB ekmek
Akşam 6 gibi de şehriye çorba sebze uemegi bol salata
Az önce de sütlü şekersiz türk kahvesi içildi
Buralardayim canım sen ne yaptın yerlesebildinizmiTeşekkür ederim nerelerdesin lulu
İyiyim canım sıcaklardan bi pişiyoz rüzgardan bi uçuyozElleri sorma parmaklarım hep şişkin zaten yüzükler dar geliyorbı yandan iyi oluyor hareket ama bı yandanda böyle zorlukları var işte
Nasılsın canım
İyiyim canım çok boş kalmış buralarA.s cnm napiyosunn nasilsin
Hadi insallah
Hic umudum yok artuk sahsenİyiyim canım sıcaklardan bi pişiyoz rüzgardan bi uçuyozsen nasılsın nasıl gidiyo diyet
İyiyim canım çok boş kalmış buralarsen nasılsın hala pro yapmamışlar seni teessüf ediyorum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?