• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün yediklerim
Sabah 1 kirbit kutusu büyüklüğünde peynir 1-2 dilim ekmek
Ogle1 dilim karpuz 1 kase mercimek çorbası tavuk snizel ve püre yoğurt salata
Akşam 2 haşlanmış yumurta 2 ısırık döner
Ara 1 büyük avuç fındık üzüm karışımı

Ayyy bnmde öyle zayif kuzenim var bazen gorunce kilo almisim mi diyo almisin diyorum sevinsin diye 😂 gozleri koricak bisey de yok ki gözlük daha tehlikeli olur bn çapa yapmayi hic sevmezdm ellerim aciyodu o yuzden hep kactim o islerden 😂
Elleri sorma parmaklarım hep şişkin zaten yüzükler dar geliyor 😏 bı yandan iyi oluyor hareket ama bı yandanda böyle zorlukları var işte

Selam kızlarr :KK54: neler yapıyorsunuz görüşmeyeli :KK68:
Nasılsın canım

Kızlar menümü yazayım
Sabah yedi gibi domatesli salatalikli maydonoz yeşil biber ver iki yumurta ile kahvaltıyı açtım bı dilim TB ekmek
Öğlen 1 gibi haşlanmış yeşil mercimek üzerine salata ve bir büyük ayran 1 dilim TB ekmek
Akşam 6 gibi de şehriye çorba sebze uemegi bol salata
Az önce de sütlü şekersiz türk kahvesi içildi 😊😊

Kızlar menümü yazayım
Sabah yedi gibi domatesli salatalikli maydonoz yeşil biber ver iki yumurta ile kahvaltıyı açtım bı dilim TB ekmek
Öğlen 1 gibi haşlanmış yeşil mercimek üzerine salata ve bir büyük ayran 1 dilim TB ekmek
Afiyet olsunnnn sabahi saglam yapmissin kuzu 👍

Bende menümü yazayim

Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek zeytin oeynir domates 1 bardak süt
Ogle ceyrek simit domates salatalik(gecistirdim işim vardi)
Akşam corba firinda sebze 2 bardak ayran 1 dilim ekmek

Cay iciyorum su cok icemedim bugün

Kızlar menümü yazayım
Afiyet olsun canım ❤️

Elleri sorma parmaklarım hep şişkin zaten yüzükler dar geliyor 😏 bı yandan iyi oluyor hareket ama bı yandanda böyle zorlukları var işte

Nasılsın canım
İyiyim canım sıcaklardan bi pişiyoz rüzgardan bi uçuyoz 😂 sen nasılsın nasıl gidiyo diyet

A.s cnm napiyosunn nasilsin

Hadi insallah 🤩
İyiyim canım çok boş kalmış buralar 😪 sen nasılsın hala pro yapmamışlar seni teessüf ediyorum burdan 😂

Back