- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.241
2ay kucukbı kardeşi daha var ama o oluyo onun evlenmesine bayaaa bı var o küçük elti olcak ezcez biz onu hep iş yaptircaZ
Bide görümce olaydi tam olurduSizde 3 erkeksiniz demek bizde öyle görümce yok Allah'tan
inşallah ya sadece yürüyüş yapamıyorum bu ara .Aktir o ak kara olsa duramazdinhe yaa yeni aldiydim da bozuldu seninle işim bitti der gibi pil alcm bakam belki pili bitmiştir
Hayırlısı be gülümBide görümce olaydi tam olurdueltilerde uzak olcak zaten biri polis biri öğretmen cocuklarin kafam rahat kaynanam da uzak olaydı
Yürüyüş spor bende de yok ve evet bnce kilo aldıminşallah ya sadece yürüyüş yapamıyorum bu ara .
valla öyle demiş gibi ama tartılmamak çok kötü hemen alıyor insan kilo
Çok zor çok ağlaması ile ugrasayim evi toplayyayim valla çok fena karıştım bir an önce biter inşallahAllah kolaylık versin canım ya küçük çocukla zordur eminim
Hiç sorma canım aynen bı eve atsa idim hala banka işlemleri bitmedi yaAllah kolaylık versin kuzum ya ne zordur küçük bebekle ev toplamak bide onlri yerleştirmesi var
Ciddi anlamda düzen belirsizlik çok yorar insanı seni anlayabiliyorumHiç sorma canım aynen bı eve atsa idim hala banka işlemleri bitmedi yaev zaten çok fena nerde ne belli değil sizler neler yapıyorsunuz giremiyorum da ya buraya ise git gel evi toplamaya calis çocukla uğraş ben bitti
İstediğin sebze iki kaşık bulgur TK zeytinyağı soğan semizotu ve taze nane hepsini pişirip blender yapıyorsun canmBu arada iyi toparlanmış gözüküyordu cnm
Hadi bakalım inşallah girerlerCiddi anlamda düzen belirsizlik çok yorar insanı seni anlayabiliyorumbiz iyiyiz yeni gelen arkadaşlar var ama listeye giren yön henüz daha
Hoşgeldin demiş miydim
aman dikkat yaa n güzel 5lerdesin dikkat et alma kuzumYürüyüş spor bende de yok ve evet bnce kilo aldım
Hoşgeldin canım
Almamaya calisiyorumaman dikkat yaa n güzel 5lerdesin dikkat et alma kuzum
Hoşgeldin demiş miydimyeni arkadaşlar hiç aktif değil kim kim karıştırıyorum
Hoşgeldin canım
Sabrettttt gecicek bu duraksama donemide sonra da hızlıca İncek kilolarYarın tartı günü bugün detoksun son günü ama tartıldım bir kilo bile verememisim halen neyse sonuçta 65 ten 61 e indik elbet 59 yakındır ve sonra 57
Tekrar hoşgeldin canım çok geçmiş olsun hedef kilon kaçHoşbuldum
Sanırım tanıtmam gerekiyor kısaca tam detaylı bilmiyorum gerçi :)
Yaş 26 boyum 1.55 , kilom ise bugun tartıldım 63,200gr. Polikistikover hastasıyım. 20 gün önce dış gebelikten ameliyat geçirdim. Ameliyattan önce 2 kilo vermiştim ama sonra tekrar kilo aldım malum iyileşme süreci. Bu pazartesi 63.800 ile başladım bugun 63.200 çıktım tartıda gebe kalmam için kilo vermem gerekiyorşimdilik yürüyüs haricinde spor yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?