Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi etmişsin nasıl gidiyo iş güç ev diyetttt
yavaş yavaş eski düzene dönüyoruz iş konusunda geç çıkmaya başladım . annem daha taşınmadı teyzem yerleşti . diyetisyene başladım geçen hafta işte tek başına olmuyor . hatta soru işareti var kafamda yağdan 3 kilo versen yeter demişti. ama boyumu da 158 ortalama ölçtü .
senin nasıl gidiyr mezun oldun mu ?
bartu nasıl yerim onu maşallah

Oh diyetisyen çok iyi olmuş kaç kilosun şu an iyi bnde mezun oldum Bartu da yaramazliga devam bı iki haftadır huysuz cildirtiyo beni sürekli dışarı istiyo akillanmaya başladı artık

Hoşgeldin caniiim kimsin nesin necisin tanıt krndini bize
aslen sivaslı edirnede ikamet ediyorum 5 çocuğum var yaş 39 kilo 84 civarı daha önce onuncu takımda zayıfladım hiç işine çıkmadan hedefe ulaştım ama bu yıl korona ve öncesi verdiğim tüm kiloları fazlasıyla aldım gündüz internette sıkıntı vardı simdi girebildim en büyük yirmi en küçük ikibuçuk 5 erkek cocuk birde esim 6 erkek bolca ev ekmegi börek çörek pisiyor bizde maalesef bu yüzden diyette aşırı zorlanıyorum birde tayin işi var temmuz gibi taşınma olabilir ankaraya ne kadar veririm verebilirmiyim onuda bilmiyorum

Maşallah canım ya başarırsın inşallah insan istedim basaramayacagi bişey yok burda aktif olursan daha motive olursun inşallah
Erkeklerle zayıflamak gerçekten zor yiyip yiyip almıyorlar resmen

Oh diyetisyen çok iyi olmuş kaç kilosun şu an iyi bnde mezun oldum Bartu da yaramazliga devam bı iki haftadır huysuz cildirtiyo beni sürekli dışarı istiyo akillanmaya başladı artık
66,90 ile başlamışım diyetisyenin tartısı ile evde tartılmıyorum canım perşembe kontrolüm var bakalım ne kadar verdim

Hay maşallah 5 erkek buyutmussun 2 3 kiloyu mu veremiceksin 10. Takımdan mezun mu olmistun
66,90 ile başlamışım diyetisyenin tartısı ile evde tartılmıyorum canım perşembe kontrolüm var bakalım ne kadar verdim
Vermissindir eminim bnde tartıyı bozdum tartilamiyorum artık

Hay maşallah 5 erkek buyutmussun 2 3 kiloyu mu veremiceksin 10. Takımdan mezun mu olmistun

Vermissindir eminim ❤ bnde tartıyı bozdum tartilamiyorum artık
İNŞALLAH CANIM . perşembe belli olcak ak mı kara mı
kötü olmuş yeni almamışmıydın tartıyı annenin tartısımıydı

5 erkek vaw ben bı tane ile zor baş ediyorum.

Kesinlikle kendimi durdurmaya çalışıyorum yememk için direniyorum ama pazar istemede baya yedim bugün de dışarı çıkalım dediler eltim gelmiş bakalm nasip
Nasıl iyimi bari aman sosyal mesafeni koru derim ben
Kiraz sapı cayini deneyen oldu mu aranızda kizlar ben dün başladım bakalm ise yaricak mi
Ben bir kutu bitirdim liptonun ilk başlarda hergun içtim sonrada ödemli hissettiğim günler tartı önceleri falan içtim işte 1 hafta oldu biteli işe yaradı mı bilmiyorum yaramıştır herhalde

İyi mi değil mi anlayamıyorum kb yalnız birakmuyo onu eve bırakıp bize gelcektiler dışarı cikcaktik o da gelmiş yapışık kadın yaaa her seferinde aynı şeyi yapiyo geçen de yemeğe çağırdık bı baktık işten çıkmış gelmiş

ama artık kilo vermek gerekiyor kaptanim menü paylaşmaya baslayabilirmiyim ne zaman başlayayım liste için beklemem lazım di hatırladığım kadarıyla
Baslayabilirsin tabiki ilk sayfadaki kuralları oku bide bana hedef kilonu belirt kurallara uyar aktif oluran 2 haftaya listedesin

Küçük mu yaşı senden bir tanemi kardeşi var eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…