• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Allah kolaylık versin kuzum ya ne zordur küçük bebekle ev toplamak bide onlri yerleştirmesi var
Hiç sorma canım aynen bı eve atsa idim hala banka işlemleri bitmedi ya 🙄🙄🙄 ev zaten çok fena nerde ne belli değil 🤦🤦🤦 sizler neler yapıyorsunuz giremiyorum da ya buraya ise git gel evi toplamaya calis çocukla uğraş ben bitti

Hiç sorma canım aynen bı eve atsa idim hala banka işlemleri bitmedi ya 🙄🙄🙄 ev zaten çok fena nerde ne belli değil 🤦🤦🤦 sizler neler yapıyorsunuz giremiyorum da ya buraya ise git gel evi toplamaya calis çocukla uğraş ben bitti
Ciddi anlamda düzen belirsizlik çok yorar insanı seni anlayabiliyorum 🤦 biz iyiyiz yeni gelen arkadaşlar var ama listeye giren yön henüz daha

hayırlı gecelerbugün tartildim 84 kiloyum
kahvaltı 1haşlanmış yumurta peynir
4 zeytin salatalik 3dilim ekmek

akşam 1 parça tavuk
5kaşık pirinç pilavi
salata ayran
su en fazla 1.5 lt maalesef

Hoşgeldin demiş miydim 😁 yeni arkadaşlar hiç aktif değil kim kim karıştırıyorum
Hoşgeldin canım

Hoşbuldum 🤗
Sanırım tanıtmam gerekiyor kısaca tam detaylı bilmiyorum gerçi :)
Yaş 26 boyum 1.55 , kilom ise bugun tartıldım 63,200gr. Polikistikover hastasıyım. 20 gün önce dış gebelikten ameliyat geçirdim. Ameliyattan önce 2 kilo vermiştim ama sonra tekrar kilo aldım malum iyileşme süreci. Bu pazartesi 63.800 ile başladım bugun 63.200 çıktım tartıda gebe kalmam için kilo vermem gerekiyor😊 şimdilik yürüyüs haricinde spor yapamıyorum

Yarın tartı günü bugün detoksun son günü ama tartıldım bir kilo bile verememisim halen neyse sonuçta 65 ten 61 e indik elbet 59 yakındır ve sonra 57
Sabrettttt gecicek bu duraksama donemide sonra da hızlıca İncek kilolar🤩
Hoşbuldum 🤗
Sanırım tanıtmam gerekiyor kısaca tam detaylı bilmiyorum gerçi :)
Yaş 26 boyum 1.55 , kilom ise bugun tartıldım 63,200gr. Polikistikover hastasıyım. 20 gün önce dış gebelikten ameliyat geçirdim. Ameliyattan önce 2 kilo vermiştim ama sonra tekrar kilo aldım malum iyileşme süreci. Bu pazartesi 63.800 ile başladım bugun 63.200 çıktım tartıda gebe kalmam için kilo vermem gerekiyor😊 şimdilik yürüyüs haricinde spor yapamıyorum
Tekrar hoşgeldin canım çok geçmiş olsun hedef kilon kaç ❤️ ilk sayfada kurallar var onları okursan daha çok bilgi edinmiş olursun. Daha önce hiç bı sayfada yarışması mıydın

Back