• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar nasılsınız bende tek başıma oğlumla ev toplamaya calsiyoeum evi görseniz savaş alanı ya 🙄🙄🙄 bir an önce bitse idi bide bnaka yoğunluktan daha kerediyi bı çıkaramadi ev sahibi de bizi bekliyor almak parayı başkaları falan da varmış uğraşıp duruyorum

Kızlar nasılsınız bende tek başıma oğlumla ev toplamaya calsiyoeum evi görseniz savaş alanı ya 🙄🙄🙄 bir an önce bitse idi bide bnaka yoğunluktan daha kerediyi bı çıkaramadi ev sahibi de bizi bekliyor almak parayı başkaları falan da varmış uğraşıp duruyorum
Allah kolaylık versin canım ya küçük çocukla zordur eminim

Bu süreçte kız isteme nikah çeyiz çok davet olmaya başladı aman dikkat canm. Bak sana son bir aylık öncesi sonrası fotosu atıp yorumunu alayım canm diyetisyenle son ay -3 kilo fark sözde ama daha cokmus gibi değil mi fark fotoda
Çok kalabalık değildi ya aile içi oldu
Bayaa bayaaaaa fark var🤩🤩🤩🤩
Elti demek 😂

Aynen canım sanki 5-6 kilo gitmiş gibi hele bacaklar ölçü aldinmi hiç
He kız aldı valla bakalm😂😂

Allah kolaylık versin kuzum ya ne zordur küçük bebekle ev toplamak bide onlri yerleştirmesi var

Hayırlı akşamlar kızlar sınavım var o yüzden pek yazamıyorum. Chloe ting 2 weeks shred e baştan başladım çünkü ilk günlerdeki hareketleri hiç yapamadığımı fark ettim.

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 kk beyaz peynir domates salatalık 1 dilim ekmek azcık bal
Ara: 10 çilek yoğurt
Akşam : sulu köfte salata
Canım sınavlarında başarılar dilerim.
Bölümün ne?

Kahvaltı 2 kaşık lorlu 2 yumurta, 9 zeytin, 3 ceviz, salatalık domates biber

Annemin evinde tadilat var git gel biraz düzenim kaçtı ama bu işin bahanesi yok.
Düzgünce yazım menülerimi yoksa ipin ucu kaçıyor.

Back