- 4 Ocak 2020
- 2.211
- 5.991
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #337.281
Pamukprncess yok ya gitsin de az az olsa sorun yok amannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve ne zmn donceksin canım ? Sabit kaldığın sürece sorun yokP Pinarbartu kaptanım bi türlü motive olamadım yeniden kendi kilomda yakın bir arkadaş arıyorum.
Beni listeden çıkar istersen evime dönünce yeniden girerim ben.
Csnim ksuura bakma şimdi aklıma geldi evden unutmuşum tartıyı da bilulqmiyorum sabutceiye geçebilir miyiz çok çok özür dilerim ya
Tm canımP Pinarbartu sabit diyelim tartıyı bulamıyorum
Sağol canım ,Tm canım
İnşallah tez zamanda biter daha taşınmadik haftaya kaldı o kadar karistim ki anlatamamCiddi anlamda düzen belirsizlik çok yorar insanı seni anlayabiliyorum biz iyiyiz yeni gelen arkadaşlar var ama listeye giren yön henüz daha
Ay tereyağı bal a bende dadandim bu ara hergun yememk lazim. Altın yoğurt yeni mi bsladin ise yariyo mu
Evi aldınız mı peki kredi onaylandı miİnşallah tez zamanda biter daha taşınmadik haftaya kaldı o kadar karistim ki anlatamam
Ay ne ameliyatiydi dış gebelikte galiba dimiAslında tereyağı bal yemem ama ameliyatlı olduğum için iyileşme süreci hızlasın diye azıcık yiyorum evet altın yoğurt çok guzel tuvalete çıkartıyor tavsiye ederim haftada 3 gün yeni başladım
Aboo bu kadarcik miiyi aksamlar kızlar
kahvaltı yarım tost
4kayısı
akşam 4köfte 2dilim ekmek
3lt su 1.5 saat tempolu yürüyüş
tost var ekmek var daha ne olsun seçimler yanlış bende porsiyon az olsada alıyorum kilolariAboo bu kadarcik mi
Sebzeler salata yoğurt ara öğünde meyve vs örnek diyet menüleri den kopya cekebilirsintost var ekmek var daha ne olsun seçimler yanlış bende porsiyon az olsada alıyorum kilolari
Evet onayalndi çok şükür pazartesi tabuyu alıyoruz ondan sonra vira bismillah taşınma cumaya kadar ibret hepsi spor yapmayı özledim ya ne yediğim belli ne içtiğim belliEvi aldınız mı peki kredi onaylandı mi