- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #337.201
Allah kolaylık versin canım ya küçük çocukla zordur eminimKızlar nasılsınız bende tek başıma oğlumla ev toplamaya calsiyoeum evi görseniz savaş alanı yabir an önce bitse idi bide bnaka yoğunluktan daha kerediyi bı çıkaramadi ev sahibi de bizi bekliyor almak parayı başkaları falan da varmış uğraşıp duruyorum
Çok kalabalık değildi ya aile içi olduBu süreçte kız isteme nikah çeyiz çok davet olmaya başladı aman dikkat canm. Bak sana son bir aylık öncesi sonrası fotosu atıp yorumunu alayım canm diyetisyenle son ay -3 kilo fark sözde ama daha cokmus gibi değil mi fark fotoda
He kız aldı valla bakalmElti demek
Aynen canım sanki 5-6 kilo gitmiş gibi hele bacaklar ölçü aldinmi hiç
Allah kolaylık versin kuzum ya ne zordur küçük bebekle ev toplamak bide onlri yerleştirmesi varKızlar nasılsınız bende tek başıma oğlumla ev toplamaya calsiyoeum evi görseniz savaş alanı yabir an önce bitse idi bide bnaka yoğunluktan daha kerediyi bı çıkaramadi ev sahibi de bizi bekliyor almak parayı başkaları falan da varmış uğraşıp duruyorum
Canım sınavlarında başarılar dilerim.Hayırlı akşamlar kızlar sınavım var o yüzden pek yazamıyorum. Chloe ting 2 weeks shred e baştan başladım çünkü ilk günlerdeki hareketleri hiç yapamadığımı fark ettim.
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 kk beyaz peynir domates salatalık 1 dilim ekmek azcık bal
Ara: 10 çilek yoğurt
Akşam : sulu köfte salata
Olsun ögrenirsin zamanla.tamam canim ama ben biraz teknoloji özurluyum anlamiyom cok ne yedim ne ictim yazarim kiloda bildiririm
Hoşgeldin canımtamam canim ama ben biraz teknoloji özurluyum anlamiyom cok ne yedim ne ictim yazarim kiloda bildiririm
Çok teşekkür ederim. Tıp 4. SınıfımCanım sınavlarında başarılar dilerim.
Bölümün ne?
Hoşgeldin caniiimtamam canim ama ben biraz teknoloji özurluyum anlamiyom cok ne yedim ne ictim yazarim kiloda bildiririm
Kuzuum iyiyiz sen nasilsinn
Kaptanım ben davet ettim maasallah sizin kilolarınız baya az ben kendime kilo olarak yakın bir arkadaş arıyorum.Hoşgeldin caniiim ❤ kimsin nesin necisin tanıt krndini bize
İyi yapmışsınKaptanım ben davet ettim maasallah sizin kilolarınız baya az ben kendime kilo olarak yakın bir arkadaş arıyorum.
Daha disiplinli olmak için
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Kuzuum iyiyiz sen nasilsinn
İyiyim bende ne olsun gelmişken selam vereyim dedimİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
İyi etmişsin nasıl gidiyo iş güç ev diyettttİyiyim bende ne olsun gelmişken selam vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?