• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

**14.TAKİM 678.Etap***

Luluuu94 (52.4///%)sabit
mochachocolate(56.7/54.8/1.9/%1.68)bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2 ye bölündü
Caroline84 (87.2/87/%0.229)
Pamukprncess(62.3/62.2/-0.1/%0.16)
zuzuzuzu 1234 (75.6///%)sabit

14.takim ortalaması:%0.414
Teşekkür ederim kaptan🤗başımı kaldırmıyorum bu aralar kusura bakmayın

Diyetisyen le detoks başladık biz. Dün yaptım bugün hala aynı tartı var bende bir sorun ama anlamadım sen napiyon canm
Bugünde gitmez hemen dur aaaa kaç günlük detoks ? İyi bende napim evde kosturuyorum ev işlerine 🙄 kaybına kız istemeye gidilcek yarın olan kuyafet fln ayarlıyorum

3 aylık var 1 aylık var ben 3 aylık vurdurdum tam 3 ay sonra gidip yeniletiyosun ama bn aylık olana doncem bakalım

Önemli değil kuzum bildirim yapmayı unutma yeter ❤
Teşekkürler ederim pınar Batu bakalım bende doktora gidicem ne derse artik

Bugünde gitmez hemen dur aaaa kaç günlük detoks ? İyi bende napim evde kosturuyorum ev işlerine 🙄 kaybına kız istemeye gidilcek yarın olan kuyafet fln ayarlıyorum
Bu süreçte kız isteme nikah çeyiz çok davet olmaya başladı aman dikkat canm. Bak sana son bir aylık öncesi sonrası fotosu atıp yorumunu alayım canm diyetisyenle son ay -3 kilo fark sözde ama daha cokmus gibi değil mi fark fotoda

Eklentiler

• BeautyPlus_20200613201822741_org.jpg
    BeautyPlus_20200613201822741_org.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 35
  • BeautyPlus_20200613200818213_org.jpg
    BeautyPlus_20200613200818213_org.jpg
    151,6 KB · Görüntüleme: 34
Elti demek 😂
Bu süreçte kız isteme nikah çeyiz çok davet olmaya başladı aman dikkat canm. Bak sana son bir aylık öncesi sonrası fotosu atıp yorumunu alayım canm diyetisyenle son ay -3 kilo fark sözde ama daha cokmus gibi değil mi fark fotoda
Aynen canım sanki 5-6 kilo gitmiş gibi hele bacaklar ölçü aldinmi hiç

Maşallah canım vücud toparlanmış baya güzel gözüküyorsun🤩🤗

Pamukprncess yaptığın detosta ne yiyip içiyorsun?
Kahvaltı yulaf muz süt, maydonoz limonlu
Ara yeşil çay elma
Öğlen peynir salatası bir dilim TB ekmeği yoğurt
Ara tarçınlı su badem
Akşam kabak çorbası yoğurt salata
Ara kayısı çayi bazen yoğurt zencefil zerdeçal tarçın li canım
Bu arada bunhafta menüm he böyle aynı

Kahvaltı yulaf muz süt, maydonoz limonlu
Ara yeşil çay elma
Öğlen peynir salatası bir dilim TB ekmeği yoğurt
Ara tarçınlı su badem
Akşam kabak çorbası yoğurt salata
Ara kayısı çayi bazen yoğurt zencefil zerdeçal tarçın li canım
Bu arada bunhafta menüm he böyle aynı
Kabak corbasini nasıl yapiyorsun?

Hayırlı akşamlar kızlar sınavım var o yüzden pek yazamıyorum. Chloe ting 2 weeks shred e baştan başladım çünkü ilk günlerdeki hareketleri hiç yapamadığımı fark ettim.

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 kk beyaz peynir domates salatalık 1 dilim ekmek azcık bal
Ara: 10 çilek yoğurt
Akşam : sulu köfte salata

Back