- 4 Ocak 2020
- 2.220
- 5.999
- 158
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.881
Bahçe işleri böyle oluyo biliyorum ayy hatırlıyorum bahçeden çıkar yemek yer küt yatardikAyy deme kız öyleyazın böyle oluyor işte güneşe göre yiyoruz kışında en geç 6 da yeriz mesela ahh ahh
Yoo bahçe olmasa bile öyleyiz ya illa akşam etmeden gelmiyor eve kızıyorum ye sonra git diye öyle zor oluyormus önden yemeyi düşünmüyor değilim hani de kıyamıyorum işte beraber yemeyi seviyorBahçe işleri böyle oluyo biliyorum ayy hatırlıyorum bahçeden çıkar yemek yer küt yatardik
Gel beraber olsun canım ay ne güzel olur mercimek köfteside pek güzel olur afiyetler olsunAfiyet olsuunnnakşam bende mercimek köftesi yedim bugün +200 çıktım
Aman ye gitsin ben bazen yiyorum onunlada oturuyorum sofrada çorba yiyorumYoo bahçe olmasa bile öyleyiz ya illa akşam etmeden gelmiyor eve kızıyorum ye sonra git diye öyle zor oluyormus önden yemeyi düşünmüyor değilim hani de kıyamıyorum işte beraber yemeyi seviyor
Unutttm ben onu
Bu gidişle öyle yapacağım canım yiyip yatıyor gibi oluyor en geç 11 de uykuya geçiyorum çünküAman ye gitsin ben bazen yiyorum onunlada oturuyorum sofrada çorba yiyorum
Unutttm ben onudur bakayım işlerimi bitireyimde
Şu listeler bı düzene girsin izine ayrilcKlar ayrılsın da kuzum başlarız spor listesine deBu arada spor la ilgili bişey yapmamız lazım ne dersiniz
Bencede en güzeeli 2 ana 1 ara öğün şeklinde beslenmek ama ben kahvaltiyi çok erken yaptığım için acikiyorumGünaydın, dün akşam yemeği biraz fazla kaçırdım hiç yazmayayım en iyisi. Bugünden sonra 2 öğün yapacağım. Saat 11 de kahvaltı akşam 18.00 akşam yemeği şeklinde. Bugünlük bir ara öğün yapacağım ama bundan sonra yapmayı düşünmüyorum. 2 lt su hedefim var. Onu içmeye çalışıcam. Akşam 45. Dk. Koşu bandında koşmayı düşünüyorum yada leslie yaparım.
Canım kilo birden düşmez ve bu kiloda normal suyuna dikkat et ve tartıya takılma fazla çok güzel incelmissin hemGünaydın kızlar
Bugün moralim bozuksabah tartıldım aynı çıktım 59. 1 Chloe ting çok yoruyor diye yeterli olur sanmıştım ama o daha çok sıkılaşmak için heralde. Uzun sürmüyor gerçi ama çok yoruyor egzersiz sırsında. bugün leslie de eklemeyi düşünüyorum 3 mil kadar. Bakalım 3 güne ne kadar değişim olacak
iyiyim kuzum çalışmaya devam işler bir nefes aldırmıyor tempo daha da artıı malesef.İnşallah hem diyet hem sporla sıkılaşorsn fıstık gibi olursun
Arınma gibi olmuş hafta sonu senin için
bakayım canım incelerim simdikk
Oh o zmn hayırlı olsun sana da iyi oldu bı gidişte ikisinide görmüş olursun
Sen nasilsin peki
Az değil mi sanki gerçi sen daha iyi bilirsin kendini
Çok sağolCanım kilo birden düşmez ve bu kiloda normal suyuna dikkat et ve tartıya takılma fazla çok güzel incelmissin hem
Ne güzel ya eşle beraber diyet yapmakSelamlar herkese biz evde esimle beraber diyete basladigimiz icon suan ikimizde oldugumuz icin evde rahat ilerliyoruz. Evde leslie ile daha once cok sikilasmistim ben bugun tekrar ona baslayacagim. Genelde masa da is basinca oldugum icin dun evde 5000 adim atmisim ( akili saat kullaniyorum leslie ile de bugun ilk defa deneyecegim)
Canım spor tabikide çok farkettiriyo ama kilonu bı anda etkielemez daha çok gözle görülür değişiklik yapiyo ama yağı kasa cevirdiginden diyetle verirsin kilonu ama eminim ki zayifliyosundurGünaydın kızlar
Bugün moralim bozuksabah tartıldım aynı çıktım 59. 1 Chloe ting çok yoruyor diye yeterli olur sanmıştım ama o daha çok sıkılaşmak için heralde. Uzun sürmüyor gerçi ama çok yoruyor egzersiz sırsında. bugün leslie de eklemeyi düşünüyorum 3 mil kadar. Bakalım 3 güne ne kadar değişim olacak
2 öğün yapicaksan ara öğün az da olsa yap bence bnm fikrim yani kan sekerin düşer akşam çok yersin sonra kahve yanın çerez gibi meselaGünaydın, dün akşam yemeği biraz fazla kaçırdım hiç yazmayayım en iyisi. Bugünden sonra 2 öğün yapacağım. Saat 11 de kahvaltı akşam 18.00 akşam yemeği şeklinde. Bugünlük bir ara öğün yapacağım ama bundan sonra yapmayı düşünmüyorum. 2 lt su hedefim var. Onu içmeye çalışıcam. Akşam 45. Dk. Koşu bandında koşmayı düşünüyorum yada leslie yaparım.
Millette iş yok senin işler hiç durmadı maşallah valaaa he oldum ya zar zoriyiyim kuzum çalışmaya devam işler bir nefes aldırmıyor tempo daha da artıı malesef.
sen 54 olmuşsun bravo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?