- 4 Ağustos 2017
- 707
- 1.591
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.921
Hahah kötü yapmaları sana yaradıEvettt ama Allah'tan sosunu güzel yapamamislar 1 tane yedim biraktm
Türk kahvesi Çandır diyorum
Ben baklava seviyem
Sabah sabah ayran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah kötü yapmaları sana yaradıEvettt ama Allah'tan sosunu güzel yapamamislar 1 tane yedim biraktm
Ben baklava seviyem
Sabah sabah ayran
Ben o kadar hoşlaşmiyorum ya herhalde daha şöyle en hasindan en anteplisinden bol fıstıklı yemediğim içindir diye düşünüyorum sonuçta tatlı bu beğenmem lazımEvettt ama Allah'tan sosunu güzel yapamamislar 1 tane yedim biraktm
Ben baklava seviyem
Sabah sabah ayran
Ben de sütlü tatlıları daha çok seviyorum olsa baklava da yerim o ayrı konu ama sütlü tatlı hafif ya daha iyi geliyorBen o kadar hoşlaşmiyorum ya herhalde daha şöyle en hasindan en anteplisinden bol fıstıklı yemediğim içindir diye düşünüyorum sonuçta tatlı bu beğenmem lazım
Aynen ben kendim yaptığımda baya yiyorum çünküHahah kötü yapmaları sana yaradı
Bncede beğenmen lazım bizim burda bı yer var şahane yapiyo ama pahalı özel günlerde anca yiyebiliyrz ordanBen o kadar hoşlaşmiyorum ya herhalde daha şöyle en hasindan en anteplisinden bol fıstıklı yemediğim içindir diye düşünüyorum sonuçta tatlı bu beğenmem lazım
Evet öyle akşam 5-6 kadar fazla acikmiyorum da akşam çok yiyorum sürekli mutfakta biseyler yapmaya ugrasiyorum o arada hop bişey goturuyorumAfiyet olsun
Evet akşam fazla olmuş sabah ekmek yesen yeter sadece bence
Sadace akşam yedim ya siz hiç yemiyor musunuz valla benim için ekmek canO zaman siz sahur yapiyonuz
Ya kıyamam Bartu babasıyla dışarı çıktığında eve gelince merdivenlerde karşılıyorum yüzü gülüyor çocuğun anne farklı çocuklar için
Ekmek severlerde bugün
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta
Öğlen ıspanak 2 kaşık yogurt 1 kase çorba az salata
Akşam karasimsek yemeği 3 dilim kadar ekmek yeşillik
Yarim mısır 1 bardak süt 1 dilim çikolata
Yine akşam çok oldu ya
Sadace akşam yedim ya siz hiç yemiyor musunuz valla benim için ekmek can
Eveett oda aç gitmim diye vallaEvettt ama Allah'tan sosunu güzel yapamamislar 1 tane yedim biraktm
Ben baklava seviyem
Sabah sabah ayran
İşkembe bulursam ayrıntılı tarif alırım canım senden. Çiğ dediğin nedir ilkini pişmiş mi almıştın.Aslında bı zahmeti yok esimde sevdi bu 2. Yapisim ama ilki pismisti bu çiğ olduğu için çok koktu pişiriyorum terbiyesini yapiyosun o kadar seviyorsan dene bence faydası çokta sevmiyorum işte
Kuru kayısı vs de yiyebilirsin yada dediğin gibi diyet bisküvi yada su kuru ekmek Lee var ya adını bilmiyorum
Canım günlük kaç kalori alıyorsun bilmiyorum ama 1200 in altına inmemen lazım ve bir avuç kuruyemiş özellikle çığ bence daha iyi en fazla 100 kalori olur ki bisküvi den daha fazla tok tutar faydasını demiyorum bile
Merhaba canım hoşgeldin başarırlar
Aynen canım bı tık daha masum en azındanBen de sütlü tatlıları daha çok seviyorum olsa baklava da yerim o ayrı konu ama sütlü tatlı hafif ya daha iyi geliyor
Aynen ya bide fıstık diye bezelye kullaniyorlarmisAynen ben kendim yaptığımda baya yiyorum çünkü
Bncede beğenmen lazım bizim burda bı yer var şahane yapiyo ama pahalı özel günlerde anca yiyebiliyrz ordan
Evet öyle akşam 5-6 kadar fazla acikmiyorum da akşam çok yiyorum sürekli mutfakta biseyler yapmaya ugrasiyorum o arada hop bişey goturuyorum
Canım sabah ye ekmeği ve kahvaltin dolu dolu olsun bence iki dilim ekmek 1-2 yumurta peynir falan ve ikindi zamanlari genelde tatlı krizleri olur o zaman da hurma kuru kayısı bastıracak şeyler yersen akşam yemeğinden öncede su iç naçizane ben öyle yapıyorumBugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta
Yine akşam çok oldu ya
Ah bende çok severim ekmeksiz doymuyorum aslaSadace akşam yedim ya siz hiç yemiyor musunuz valla benim için ekmek can
ekmeği gündüz mu yesen acaba öyle daha mı iyi olur sankiBugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta
Yine akşam çok oldu ya
Bende çok severim ayranı ama sabah icemem sanırım süt iç bari küçük paket sütlerden aldaEveett oda aç gitmim diye valla
Veririm tabikide çiğ aldığında iki posta haşlanan gerekiyo ama haşlanmış aldığında bı kere hasliyosun yetiyo ilk haşlama da çok kokuyor bütün cam kapı açıktı bide dudukluyu balkonda açtım evde açsam kim bilir nasıl kokardıİşkembe bulursam ayrıntılı tarif alırım canım senden. Çiğ dediğin nedir ilkini pişmiş mi almıştın.
Kuru ekmek peksimet gibi bişey mi acaba bende bilmiyorum
Kalari saymıyorum bilmem ki kaç kalori alıyorum. Benim yediklerim işlenmiş badem ve fındık çiğ değil yani. Leblebi yiyeyim en azından beyaz leblebi en hafifi herhalde.
Hoşbulduk. Hep beraber inşallah
He ya onu bende yapcam hazır bezelye zamaniyken tatlılara süs diye kullanırımAynen canım bı tık daha masum en azından
Aynen ya bide fıstık diye bezelye kullaniyorlarmis
Canım sabah ye ekmeği ve kahvaltin dolu dolu olsun bence iki dilim ekmek 1-2 yumurta peynir falan ve ikindi zamanlari genelde tatlı krizleri olur o zaman da hurma kuru kayısı bastıracak şeyler yersen akşam yemeğinden öncede su iç naçizane ben öyle yapıyorum
Leblebi çok güzel yiyebiliyorsan ben fazla sevmiyorumİşkembe bulursam ayrıntılı tarif alırım canım senden. Çiğ dediğin nedir ilkini pişmiş mi almıştın.
Kuru ekmek peksimet gibi bişey mi acaba bende bilmiyorum
Kalari saymıyorum bilmem ki kaç kalori alıyorum. Benim yediklerim işlenmiş badem ve fındık çiğ değil yani. Leblebi yiyeyim en azından beyaz leblebi en hafifi herhalde.
Hoşbulduk. Hep beraber inşallah
yemeğini ye yemeğiniHe ya onu bende yapcam hazır bezelye zamaniyken tatlılara süs diye kullanırım
Onuda yerim bu sene çok pahalı ya geçen sene 3tl ye aldiydim bu sene 5 ten aşağı duymadim dahaLeblebi çok güzel yiyebiliyorsan ben fazla sevmiyorum
yemeğini ye yemeğini
Haftada 1 2 pilav vs yiyebilirsin bence tamamen hayatımızdan cikartamiyoruz evdeki diğer kişiler istiyo illa kiiiGünaydın herkese... Dün akşam yemeği fazla oldu sanırım. Patlıcan yemeği vardı ekmek yerine yanına 1 kaşık pilav aldım pilavı yemeseydım iyiydi. 2 kase de cacık yedim. Sonra kahvenin yanında 1 kare bitter çikolata yedim. Kahveyi granül ve süt tozuyla hazırlıyorum. Filtre kahve severim ama French Pressim kırıldı en kısa zamanda yenisini almam lazım.
Dün kahvaltıyı 11 de yapınca aç karna sigara içtiğim için mide ağrısı çektim. O nedenle sabah 1 bardak süt içip çıktım. Saat 11 de 2 dilim beyaz peynir, 2 küçük Salatalık, 5 zeytin, maydanoz, 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. Saat 2.5 ara öğün ünde 1 elma ve çok az kuruyemiş yerim.
Olwbokir canisi çok sağolAh bende çok severim ekmeksiz doymuyorum asla
ekmeği gündüz mu yesen acaba öyle daha mı iyi olur sanki
Bende çok severim ayranı ama sabah icemem sanırım süt iç bari küçük paket sütlerden alda
Veririm tabikide çiğ aldığında iki posta haşlanan gerekiyo ama haşlanmış aldığında bı kere hasliyosun yetiyo ilk haşlama da çok kokuyor bütün cam kapı açıktı bide dudukluyu balkonda açtım evde açsam kim bilir nasıl kokardı
gitsin kilolarKızlar sabah tartildim 75.6 Çıktım Cook mutluyum ya cumaya kadar 75.4 falan olur ya