• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evettt ama Allah'tan sosunu güzel yapamamislar 1 tane yedim biraktm 😂😂

Türk kahvesi Çandır diyorum 😁

Ben baklava seviyem 😂😂😂

Sabah sabah ayran 😁
Ben o kadar hoşlaşmiyorum ya herhalde daha şöyle en hasindan en anteplisinden bol fıstıklı yemediğim içindir diye düşünüyorum sonuçta tatlı bu beğenmem lazım 😂😂

Ben o kadar hoşlaşmiyorum ya herhalde daha şöyle en hasindan en anteplisinden bol fıstıklı yemediğim içindir diye düşünüyorum sonuçta tatlı bu beğenmem lazım 😂😂
Ben de sütlü tatlıları daha çok seviyorum :dondurma: olsa baklava da yerim o ayrı konu :KK70: ama sütlü tatlı hafif ya daha iyi geliyor

Hahah kötü yapmaları sana yaradı
Aynen ben kendim yaptığımda baya yiyorum çünkü 😁
Bncede beğenmen lazım😂 bizim burda bı yer var şahane yapiyo ama pahalı özel günlerde anca yiyebiliyrz ordan 😂😂

O zaman siz sahur yapiyonuz😂😂😂😂

Ya kıyamam Bartu babasıyla dışarı çıktığında eve gelince merdivenlerde karşılıyorum yüzü gülüyor çocuğun 😁 anne farklı çocuklar için

Ekmek severlerde bugün 😁
Sadace akşam yedim ya siz hiç yemiyor musunuz valla benim için ekmek can

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta
Öğlen ıspanak 2 kaşık yogurt 1 kase çorba az salata
Akşam karasimsek yemeği 3 dilim kadar ekmek yeşillik
Yarim mısır 1 bardak süt 1 dilim çikolata
Yine akşam çok oldu ya

Ben eskiden günde 6 dilim ekmek yerdim her öğün 2 dilim yine de doymazdım. Hatta önüme 1 bütün beyaz ekmek koy yerim. Bence ekmek biraz böyle bir şey yenince gidiyor yani hep daha fazla. Bir de tuhaf bir şekilde acıktırdığını düşünüyorum. Şimdi sabahları 1 dilim yiyorum sadece. Şöyle düşün 1 dilim ekmek 60 kalori onu yakmak için fazladan uğraşman gerekecek onun yerine ekmeği yeme, egzersiz yine yap daha hızlı zayıfla. Canım sen sanki sabahları çok az yiyorsun gün boyu kendini sıkıyorsun akşam da dayanamıyorsun gibi :) 2 dilim ekmek sabah yesen, akşam hiç yemesen, çikolatayı da ikindi vakti filan yesen daha iyi olur gibi. Burdaki diğer arkadaşlar benden daha bilgili bu benim naçizane görüşüm :)
Bu arada Kara şimşek yemeğine BAYILIRIM! 💝

Aslında bı zahmeti yok esimde sevdi bu 2. Yapisim ama ilki pismisti bu çiğ olduğu için çok koktu 🤢 pişiriyorum terbiyesini yapiyosun o kadar seviyorsan dene bence faydası çokta sevmiyorum işte 🤢🤢
İşkembe bulursam ayrıntılı tarif alırım canım senden. Çiğ dediğin nedir ilkini pişmiş mi almıştın.

Kuru kayısı vs de yiyebilirsin yada dediğin gibi diyet bisküvi yada su kuru ekmek Lee var ya adını bilmiyorum 😁

Kuru ekmek peksimet gibi bişey mi acaba bende bilmiyorum 🤔
Canım günlük kaç kalori alıyorsun bilmiyorum ama 1200 in altına inmemen lazım ve bir avuç kuruyemiş özellikle çığ bence daha iyi en fazla 100 kalori olur ki bisküvi den daha fazla tok tutar faydasını demiyorum bile

Kalari saymıyorum bilmem ki kaç kalori alıyorum. Benim yediklerim işlenmiş badem ve fındık çiğ değil yani. Leblebi yiyeyim en azından beyaz leblebi en hafifi herhalde.
Merhaba canım hoşgeldin başarırlar

Hoşbulduk. Hep beraber inşallah

Ben de sütlü tatlıları daha çok seviyorum :dondurma: olsa baklava da yerim o ayrı konu :KK70: ama sütlü tatlı hafif ya daha iyi geliyor
Aynen canım bı tık daha masum en azından 😂
Aynen ben kendim yaptığımda baya yiyorum çünkü 😁

Bncede beğenmen lazım😂 bizim burda bı yer var şahane yapiyo ama pahalı özel günlerde anca yiyebiliyrz ordan 😂😂
Aynen ya bide fıstık diye bezelye kullaniyorlarmis 😲
Evet öyle akşam 5-6 kadar fazla acikmiyorum da akşam çok yiyorum sürekli mutfakta biseyler yapmaya ugrasiyorum o arada hop bişey goturuyorum
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta
Yine akşam çok oldu ya
Canım sabah ye ekmeği ve kahvaltin dolu dolu olsun bence iki dilim ekmek 1-2 yumurta peynir falan ve ikindi zamanlari genelde tatlı krizleri olur o zaman da hurma kuru kayısı bastıracak şeyler yersen akşam yemeğinden öncede su iç naçizane ben öyle yapıyorum

Günaydın herkese... Dün akşam yemeği fazla oldu sanırım. Patlıcan yemeği vardı ekmek yerine yanına 1 kaşık pilav aldım pilavı yemeseydım iyiydi. 2 kase de cacık yedim. Sonra kahvenin yanında 1 kare bitter çikolata yedim. Kahveyi granül ve süt tozuyla hazırlıyorum. Filtre kahve severim ama French Pressim kırıldı en kısa zamanda yenisini almam lazım.

Dün kahvaltıyı 11 de yapınca aç karna sigara içtiğim için mide ağrısı çektim. O nedenle sabah 1 bardak süt içip çıktım. Saat 11 de 2 dilim beyaz peynir, 2 küçük Salatalık, 5 zeytin, maydanoz, 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. Saat 2.5 ara öğün ünde 1 elma ve çok az kuruyemiş yerim.

Ah bende çok severim 😍😍😍 ekmeksiz doymuyorum asla 😁
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta
Yine akşam çok oldu ya
ekmeği gündüz mu yesen acaba öyle daha mı iyi olur sanki
Eveett oda aç gitmim diye valla 🤣🤣🤣🤣
Bende çok severim ayranı ama sabah icemem sanırım😁 süt iç bari küçük paket sütlerden alda
İşkembe bulursam ayrıntılı tarif alırım canım senden. Çiğ dediğin nedir ilkini pişmiş mi almıştın.

Kalari saymıyorum bilmem ki kaç kalori alıyorum. Benim yediklerim işlenmiş badem ve fındık çiğ değil yani. Leblebi yiyeyim en azından beyaz leblebi en hafifi herhalde.

Veririm tabikide çiğ aldığında iki posta haşlanan gerekiyo ama haşlanmış aldığında bı kere hasliyosun yetiyo ilk haşlama da çok kokuyor bütün cam kapı açıktı bide dudukluyu balkonda açtım evde açsam kim bilir nasıl kokardı 🙄

Aynen canım bı tık daha masum en azından 😂

Aynen ya bide fıstık diye bezelye kullaniyorlarmis 😲

Canım sabah ye ekmeği ve kahvaltin dolu dolu olsun bence iki dilim ekmek 1-2 yumurta peynir falan ve ikindi zamanlari genelde tatlı krizleri olur o zaman da hurma kuru kayısı bastıracak şeyler yersen akşam yemeğinden öncede su iç naçizane ben öyle yapıyorum
He ya onu bende yapcam hazır bezelye zamaniyken😂 tatlılara süs diye kullanırım 😂😂

Leblebi çok güzel yiyebiliyorsan ben fazla sevmiyorum
He ya onu bende yapcam hazır bezelye zamaniyken😂 tatlılara süs diye kullanırım 😂😂
:KK70: yemeğini ye yemeğini :KK70:

Günaydın herkese... Dün akşam yemeği fazla oldu sanırım. Patlıcan yemeği vardı ekmek yerine yanına 1 kaşık pilav aldım pilavı yemeseydım iyiydi. 2 kase de cacık yedim. Sonra kahvenin yanında 1 kare bitter çikolata yedim. Kahveyi granül ve süt tozuyla hazırlıyorum. Filtre kahve severim ama French Pressim kırıldı en kısa zamanda yenisini almam lazım.

Dün kahvaltıyı 11 de yapınca aç karna sigara içtiğim için mide ağrısı çektim. O nedenle sabah 1 bardak süt içip çıktım. Saat 11 de 2 dilim beyaz peynir, 2 küçük Salatalık, 5 zeytin, maydanoz, 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim ekmek yiyeceğim. Saat 2.5 ara öğün ünde 1 elma ve çok az kuruyemiş yerim.
Haftada 1 2 pilav vs yiyebilirsin bence tamamen hayatımızdan cikartamiyoruz evdeki diğer kişiler istiyo illa kiii

Ah bende çok severim 😍😍😍 ekmeksiz doymuyorum asla 😁
ekmeği gündüz mu yesen acaba öyle daha mı iyi olur sanki

Bende çok severim ayranı ama sabah icemem sanırım😁 süt iç bari küçük paket sütlerden alda

Veririm tabikide çiğ aldığında iki posta haşlanan gerekiyo ama haşlanmış aldığında bı kere hasliyosun yetiyo ilk haşlama da çok kokuyor bütün cam kapı açıktı bide dudukluyu balkonda açtım evde açsam kim bilir nasıl kokardı 🙄
Olwbokir canisi çok sağol 🥰😍😍😍

Back