- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.861
Süper canım bak ne güzel incelmissin benim belim kalın ya yapı olarak ve kolay kolay incelmiyorİnşaAllah en kısa zamanda ulaşırsın hedefinebenim de göbek bölgem çok fena. Şuan 59 kiloyum 64 kilo ölçülerimi yazıyorum buraya inşallah motivasyon olur.
Luluuu94 64 kilo iken şu şekildeymiş
97/83/100
Şimdi şöyle
93/73/ 95
Hedef beli 60 lara indirmek ve göbeğin gitmesi64 kilo iken göbeğim 95 cm imiş şuan 89 :/
Merhaba hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın P Pinarbartu kaptanımızMerhabalar ❣
İnşallah hem diyet hem sporla sıkılaşorsn fıstık gibi olursunHoşbulduk.Boyum 1.63. Kilom hiç iyi değil maalesef... Göbek ve simit aldı başını gidiyor. Giydiğim hiç bir şey yakışmıyor. Bel kısmından yağlarım taşıyor. Aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum
Arınma gibi olmuş hafta sonu senin içinCumartesi çok hafif beslendim hattaki akşam yemeğinde sadece zencefil zerdeçal tarçın yoğurt yedim ve spor detoks suyu bol su ödemi attım
İnşallah devam edecek böyle böyle 50 leri görmek nasip olur inşallah bir zamanlar 63 hayal gibiydi şimdi 61 i konuşuyoruz
Hadi bakalım regl haftama da girdim o beni bozmazsa benden süper eksi gelir inşallah
bakayım canım incelerim simdikkKaptan al sana 15 dk link bomba spor oncesinde isinmani tavsiye ederim sayfasına bakarsan ayrıntıları da bulursun hareketlerin
Oh o zmn hayırlı olsun sana da iyi oldu bı gidişte ikisinide görmüş olursunGeçinirler cnım yıllardır hep birlikteler yaz aylarında zaten teyzem yaylaya çıkıyor kışın geliyor o dönemde de yine birlikteler hep
Az değil mi sanki gerçi sen daha iyi bilirsin kendiniÖğle yemeğim, biraz fındık badem ve sade nescafe. Tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
Süper canım bak ne güzel incelmissin benim belim kalın ya yapı olarak ve kolay kolay incelmiyor
Merhaba hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın P Pinarbartu kaptanımız
Selamlar 28 yasindayim. 72 li kilolardan 103.2 ye ciktim 1 bucuk 2 yila yakindir hic dikkat etmedim. Daha once siki diyet yapip rahat kilo veriyordum simdi deneyin gorecegiz:) bugun basladim. Normalde calisiyorum ancak suan pandemi sebehiyle homeoffice devam ediyorum calismaya:)Süper canım bak ne güzel incelmissin benim belim kalın ya yapı olarak ve kolay kolay incelmiyor
Merhaba hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın P Pinarbartu kaptanımız
Ayy gerçekten mi bunu bilmiyordum benimde düzenli değil bağırsaklarim yaÇok sağol ❤ Malesef benim alt karın felaketbağırsaklarım çok düzgün çalışmıyor hele ki diyetteysem onun da etkisi varmış alt karında.
Boyun kaç canımSelamlar 28 yasindayim. 72 li kilolardan 103.2 ye ciktim 1 bucuk 2 yila yakindir hic dikkat etmedim. Daha once siki diyet yapip rahat kilo veriyordum simdi deneyin gorecegiz:) bugun basladim. Normalde calisiyorum ancak suan pandemi sebehiyle homeoffice devam ediyorum calismaya:)
Ayy bugün bende onu yaptım kv toolamis getirmiş yarısını yogurtladim yarısını sade yedik sen nasıl yapıyorsunKizlar nerdesinizzzzzzzzzz
Akşama semizotu yaptımtoplayabilmem keske buzluğa atardım çok seviyorum
Bende çok severim yogrtla ye salatasını yap ye ymeegi bile çok güzel oluyorKizlar nerdesinizzzzzzzzzz
Akşama semizotu yaptımtoplayabilmem keske buzluğa atardım çok seviyorum
Yemeğini bende ilk yaptım kuzum bnde yogurtluyorum normalde çok tatlı oldu birazda pirinç attım ocineAyy gerçekten mi bunu bilmiyordum benimde düzenli değil bağırsaklarim ya
Boyun kaç canım
Ahh biz kadınlar hep dikkat etmek zorundayız
Bende 26 yaşındayım 3 yaşında oğlum var ev hanımıyım falan öyle işte
Ayy bugün bende onu yaptım kv toolamis getirmiş yarısını yogurtladim yarısını sade yedik sen nasıl yapıyorsun
Yemek yedim oturuyorum öyle bulaşık yıkamam lazım
Bugün erken yedik normalde sekizi geçiyordu yemek yememiz eşimin işi çıkmış uzayacakmis o yüzden yedide gitti... yalnız yemekte istemiyorum onu bekliyorum bilmiyorum karanlık oluyor normalde eve gelinceye kadar
İşin hayırlı olsun canımKızlar mehaba bugün 1 Haziran ve ben ise başladım biraz zor oldu bebrgimden ayrı olamk ama içim rahat eşim evde o bakıyor menümü tazaykm
Sabah yeşil çay yiyemedim malesef ise kosturacam diye
Öğlen bitabak dolusu karpuz ve glaeta
Akşam 6 da fırında bı but çorba ve iki büyük boy ayran galeta bir lite su tamam iki litre rahat olur bugün çok yorgunum spor yok
Öğlenleri tavuk vs protein içeren seyler yiyebilirsin ağır spor yapiyosan egerHayırlı akşamlar
1 haziran
Kahvaltı : 1 az yağda yumurta, 5 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 1 ince dilim ekmek, 1 cevizli kurabiye.
Öğlen : 3 köfte, salata
Ara:1 Fincan şekersiz Türk kahvesi, 4 kuru kayısı 5 badem
1 bardak şekersiz sütlü kahve içtim.
Akşam: 1 tabak nohut yemeği, 4 kaşık yoğurt, salata.
Kızlar annem egzersiz yapıyorsun diyerekten öğlenleri de ye dedi. Bakalım biraz böyle gitsin nedense vücudum ağrıyor kendimi çok mu zorladım anlamadım. İnşallah yağ gidiyordur kas kütlem azalmaz
Ayy 7 olsa yine iyi sekizi zaten geçiyor bazen 9u bile buluyorYemeğini bende ilk yaptım kuzum bnde yogurtluyorum normalde çok tatlı oldu birazda pirinç attım ocinebizde geç yiyoruz ya eşim 7den önce gelmiuo
Teşekkür ederim canim benimİşin hayırlı olsun canımnasıl bebeğin durdu mu sen eve gelince napti
Afiyet olsun
Merhaba kizlar bugünkü yediklerim:
Sabah 2 yumurta dereotu
Öğlen 2 kaşık yoğurt brokoli çorbası salata fırınlanmış patates 100-150 Gr e
6 gibi 1 avuç leblebi ve kuru dut
Akşam yemeği patlıcan silkme 1 kaşık kadar haşlanmış tavuk bakla 3 dilim ekmek
Akşam sanki biraz fazla oldu yatana kadar sadece çay içeceğim.
İnşaAllah en kısa zamanda ulaşırsın hedefinebenim de göbek bölgem çok fena. Şuan 59 kiloyum 64 kilo ölçülerimi yazıyorum buraya inşallah motivasyon olur.
Luluuu94 64 kilo iken şu şekildeymiş
97/83/100
Şimdi şöyle
93/73/ 95
Hedef beli 60 lara indirmek ve göbeğin gitmesi64 kilo iken göbeğim 95 cm imiş şuan 89 :/
O zaman siz sahur yapiyonuzAyy 7 olsa yine iyi sekizi zaten geçiyor bazen 9u bile buluyor
Ya kıyamam Bartu babasıyla dışarı çıktığında eve gelince merdivenlerde karşılıyorum yüzü gülüyor çocuğunTeşekkür ederim canim benimbiraz aglamis falan ama Cok da fena geçmedi dedi babası eve girdigm de bı köşe de ağlıyordu babası kapıyı açınca seslendim hemen durdu kıyamam bugün çok da özledim yaaa
Ekmek severlerde bugün
Merhaba kizlar bugünkü yediklerim:
Sabah 2 yumurta dereotu
Öğlen 2 kaşık yoğurt brokoli çorbası salata fırınlanmış patates 100-150 Gr e
6 gibi 1 avuç leblebi ve kuru dut
Akşam yemeği patlıcan silkme 1 kaşık kadar haşlanmış tavuk bakla 3 dilim ekmek
Akşam sanki biraz fazla oldu yatana kadar sadece çay içeceğim.
Ayy deme kız öyleO zaman siz sahur yapiyonuz
Ya kıyamam Bartu babasıyla dışarı çıktığında eve gelince merdivenlerde karşılıyorum yüzü gülüyor çocuğunanne farklı çocuklar için
Ekmek severlerde bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?