Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süper canım bak ne güzel incelmissin benim belim kalın ya yapı olarak ve kolay kolay incelmiyor
Merhaba hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın P Pinarbartu kaptanımız

İnşallah hem diyet hem sporla sıkılaşorsn fıstık gibi olursun
Arınma gibi olmuş hafta sonu senin için
Kaptan al sana 15 dk link bomba spor oncesinde isinmani tavsiye ederim sayfasına bakarsan ayrıntıları da bulursun hareketlerin
bakayım canım incelerim simdikk
Geçinirler cnım yıllardır hep birlikteler yaz aylarında zaten teyzem yaylaya çıkıyor kışın geliyor o dönemde de yine birlikteler hep
Oh o zmn hayırlı olsun sana da iyi oldu bı gidişte ikisinide görmüş olursun
Sen nasilsin peki
Öğle yemeğim, biraz fındık badem ve sade nescafe. Tavsiyeleriniz olursa sevinirim.
Az değil mi sanki gerçi sen daha iyi bilirsin kendini

Süper canım bak ne güzel incelmissin benim belim kalın ya yapı olarak ve kolay kolay incelmiyor

Çok sağol ❤ Malesef benim alt karın felaket bağırsaklarım çok düzgün çalışmıyor hele ki diyetteysem onun da etkisi varmış alt karında.

Selamlar 28 yasindayim. 72 li kilolardan 103.2 ye ciktim 1 bucuk 2 yila yakindir hic dikkat etmedim. Daha once siki diyet yapip rahat kilo veriyordum simdi deneyin gorecegiz:) bugun basladim. Normalde calisiyorum ancak suan pandemi sebehiyle homeoffice devam ediyorum calismaya:)

Çok sağol ❤ Malesef benim alt karın felaket bağırsaklarım çok düzgün çalışmıyor hele ki diyetteysem onun da etkisi varmış alt karında.
Ayy gerçekten mi bunu bilmiyordum benimde düzenli değil bağırsaklarim ya
Boyun kaç canım
Ahh biz kadınlar hep dikkat etmek zorundayız
Bende 26 yaşındayım 3 yaşında oğlum var ev hanımıyım falan öyle işte
Kizlar nerdesinizzzzzzzzzz

Akşama semizotu yaptım toplayabilmem keske buzluğa atardım çok seviyorum
Ayy bugün bende onu yaptım kv toolamis getirmiş yarısını yogurtladim yarısını sade yedik sen nasıl yapıyorsun
Yemek yedim oturuyorum öyle bulaşık yıkamam lazım
Bugün erken yedik normalde sekizi geçiyordu yemek yememiz eşimin işi çıkmış uzayacakmis o yüzden yedide gitti... yalnız yemekte istemiyorum onu bekliyorum bilmiyorum karanlık oluyor normalde eve gelinceye kadar

Kızlar mehaba bugün 1 Haziran ve ben ise başladım biraz zor oldu bebrgimden ayrı olamk ama içim rahat eşim evde o bakıyor menümü tazaykm
Sabah yeşil çay yiyemedim malesef ise kosturacam diye
Öğlen bitabak dolusu karpuz ve glaeta
Akşam 6 da fırında bı but çorba ve iki büyük boy ayran galeta bir lite su tamam iki litre rahat olur bugün çok yorgunum spor yok

Yemeğini bende ilk yaptım kuzum bnde yogurtluyorum normalde çok tatlı oldu birazda pirinç attım ocine bizde geç yiyoruz ya eşim 7den önce gelmiuo

Hayırlı akşamlar
1 haziran
Kahvaltı : 1 az yağda yumurta, 5 zeytin, 1 kk beyaz peynir, 1 ince dilim ekmek, 1 cevizli kurabiye.

Öğlen : 3 köfte, salata

Ara:1 Fincan şekersiz Türk kahvesi, 4 kuru kayısı 5 badem

1 bardak şekersiz sütlü kahve içtim.

Akşam: 1 tabak nohut yemeği, 4 kaşık yoğurt, salata.

Kızlar annem egzersiz yapıyorsun diyerekten öğlenleri de ye dedi. Bakalım biraz böyle gitsin nedense vücudum ağrıyor kendimi çok mu zorladım anlamadım. İnşallah yağ gidiyordur kas kütlem azalmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin hayırlı olsun canım nasıl bebeğin durdu mu sen eve gelince napti

Öğlenleri tavuk vs protein içeren seyler yiyebilirsin ağır spor yapiyosan eger

İşin hayırlı olsun canım nasıl bebeğin durdu mu sen eve gelince napti
Teşekkür ederim canim benim biraz aglamis falan ama Cok da fena geçmedi dedi babası eve girdigm de bı köşe de ağlıyordu babası kapıyı açınca seslendim hemen durdu kıyamam bugün çok da özledim yaaa

Merhaba kizlar bugünkü yediklerim:
Sabah 2 yumurta dereotu
Öğlen 2 kaşık yoğurt brokoli çorbası salata fırınlanmış patates 100-150 Gr e
6 gibi 1 avuç leblebi ve kuru dut
Akşam yemeği patlıcan silkme 1 kaşık kadar haşlanmış tavuk bakla 3 dilim ekmek
Akşam sanki biraz fazla oldu yatana kadar sadece çay içeceğim.

Afiyet olsun
Evet akşam fazla olmuş sabah ekmek yesen yeter sadece bence

Ayy 7 olsa yine iyi sekizi zaten geçiyor bazen 9u bile buluyor
O zaman siz sahur yapiyonuz
Ya kıyamam Bartu babasıyla dışarı çıktığında eve gelince merdivenlerde karşılıyorum yüzü gülüyor çocuğun anne farklı çocuklar için
Ekmek severlerde bugün

Ayy deme kız öyle yazın böyle oluyor işte güneşe göre yiyoruz kışında en geç 6 da yeriz mesela ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…