• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bencede en güzeeli 2 ana 1 ara öğün şeklinde beslenmek ama ben kahvaltiyi çok erken yaptığım için acikiyorum
Ben 7 de uyanıyorum 11 e kadar kahve, su bi şekilde sabrettim de şu an çok açım. Ara öğünü de yapmama rağmen.

2 öğün yapicaksan ara öğün az da olsa yap bence bnm fikrim yani kan sekerin düşer akşam çok yersin sonra kahve yanın çerez gibi mesela

Çereze baktım da çok kalorili geldi bana. 2 küçük bisküvi yesem yoğurtla daha iyi gibi.

Ben 7 de uyanıyorum 11 e kadar kahve, su bi şekilde sabrettim de şu an çok açım. Ara öğünü de yapmama rağmen.

Çereze baktım da çok kalorili geldi bana. 2 küçük bisküvi yesem yoğurtla daha iyi gibi.
Kuru kayısı vs de yiyebilirsin yada dediğin gibi diyet bisküvi yada su kuru ekmek Lee var ya adını bilmiyorum 😁

Canım günlük kaç kalori alıyorsun bilmiyorum ama 1200 in altına inmemen lazım ve bir avuç kuruyemiş özellikle çığ bence daha iyi en fazla 100 kalori olur ki bisküvi den daha fazla tok tutar faydasını demiyorum bile
Bizimkilerde anca köstek olsun 😂 akşam profiterol almış gelmiş 🤪
Ayy profiterol mu :KK68: zaten kaç gündür magnolia dolanıyor kafamda :bicak:

Canım günlük kaç kalori alıyorsun bilmiyorum ama 1200 in altına inmemen lazım ve bir avuç kuruyemiş özellikle çığ bence daha iyi en fazla 100 kalori olur ki bisküvi den daha fazla tok tutar faydasını demiyorum bile

Ayy profiterol mu :KK68: zaten kaç gündür magnolia dolanıyor kafamda :bicak:
Ben sütlü tatlı çok sevmyyorum ama profiterol çok severim 😋😋😋 yap sende az şekerle hafif tatlı sonucta

Kızlar herkes iyidir inşallah? :)

2 Haziran

Kahvaltı :1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytin 1. 5 kk beyaz peynir domates salatalık yeşil çay

Öğlen : haşlanmış tavuk salata

Ara 4 5 tane çilek, 3 tane kuru kayısı, 1 Fincan Türk kahvesi

2. Ara :) : sütlü kahve

Akşam : 4-5 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği, 5 kaşık yoğurt

Su hemen hemen 2 litre, yatana kadar 2 buçuk olur
Leslie 1 mil yaptım sadece 15 dk yani:KK48: Chloe ting 4.gündeyim hareketleri yarım yamalak yapsam da...

Sütlü kahveyi içmesem daha iyi olacak sanırım ama ders çalışırken soğuk soğuk çok iyi geliyor :) granül kahveyi daha konsantre yapıp buzlukta donduruyorum sonra süte katıyorum direkt. Sıcakta çok iyi oluyor şekersiz tabiki :) ama yine de her gün içmesem daha iyi olacak :D

2 Haziran

Kahvaltı :1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytin 1. 5 kk beyaz peynir domates salatalık yeşil çay

Leslie 1 mil yaptım sadece 15 dk yani:KK48: Chloe ting 4.gündeyim hareketleri yarım yamalak yapsam da...

Sütlü kahveyi içmesem daha iyi olacak sanırım ama ders çalışırken soğuk soğuk çok iyi geliyor :) granül kahveyi daha konsantre yapıp buzlukta donduruyorum sonra süte katıyorum direkt. Sıcakta çok iyi oluyor şekersiz tabiki :) ama yine de her gün içmesem daha iyi olacak :KK70:
Afiyet olsun canım iyi geliyorsa iç tabiiki ama granül kahveleri pek önermiyorlar herhalde sağlık için

Profiterol müüü:rolleyes:
Evettt ama Allah'tan sosunu güzel yapamamislar 1 tane yedim biraktm 😂😂

2 Haziran

Sütlü kahveyi içmesem daha iyi olacak sanırım ama ders çalışırken soğuk soğuk çok iyi geliyor :) granül kahveyi daha konsantre yapıp buzlukta donduruyorum sonra süte katıyorum direkt. Sıcakta çok iyi oluyor şekersiz tabiki :) ama yine de her gün içmesem daha iyi olacak :KK70:
Türk kahvesi Çandır diyorum 😁
Bı tartı günü geçsin de inşallah aklımda ben tatlının herturlusunu severim ama bu aralar sütlü tatlılar daha bı ağır basıyor
Ben baklava seviyem 😂😂😂
Kızlar menim
Sabah 7 de bı büyük ayran
10 gibi çay
Öğlen bı kase yulaflı kayısı yogrt yedim dolu dolu
Aksam 6 gibi de tavuk salats bı kqsik pilav
Bir buçuk litre su
Sabah kahvaltısı ise baslayincs yalan oldu çünkü az daha uyumak uğrama herdey 😂😂😂
Sabah sabah ayran 😁

Back