- 19 Ağustos 2019
- 1.376
- 2.286
- 133
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.901
Valla birtakim kilolalar beraber alindi mecburNe güzel ya eşle beraber diyet yapmak
Oyyy işkembe yaptım eşime ev ne biçim koktu yaa bı daha çığ işkembe sokmam eve
Ben 7 de uyanıyorum 11 e kadar kahve, su bi şekilde sabrettim de şu an çok açım. Ara öğünü de yapmama rağmen.Bencede en güzeeli 2 ana 1 ara öğün şeklinde beslenmek ama ben kahvaltiyi çok erken yaptığım için acikiyorum
2 öğün yapicaksan ara öğün az da olsa yap bence bnm fikrim yani kan sekerin düşer akşam çok yersin sonra kahve yanın çerez gibi mesela
Bizimkilerde anca köstek olsunValla birtakim kilolalar beraber alindi mecbur❣
Aslında bı zahmeti yok esimde sevdi bu 2. Yapisim ama ilki pismisti bu çiğ olduğu için çok koktuBen bayılırım işkembeye ama evde cesaret edemem, çok zahmetlidir eminim.
Kuru kayısı vs de yiyebilirsin yada dediğin gibi diyet bisküvi yada su kuru ekmek Lee var ya adını bilmiyorumBen 7 de uyanıyorum 11 e kadar kahve, su bi şekilde sabrettim de şu an çok açım. Ara öğünü de yapmama rağmen.
Çereze baktım da çok kalorili geldi bana. 2 küçük bisküvi yesem yoğurtla daha iyi gibi.
Canım günlük kaç kalori alıyorsun bilmiyorum ama 1200 in altına inmemen lazım ve bir avuç kuruyemiş özellikle çığ bence daha iyi en fazla 100 kalori olur ki bisküvi den daha fazla tok tutar faydasını demiyorum bileBen 7 de uyanıyorum 11 e kadar kahve, su bi şekilde sabrettim de şu an çok açım. Ara öğünü de yapmama rağmen.
Çereze baktım da çok kalorili geldi bana. 2 küçük bisküvi yesem yoğurtla daha iyi gibi.
Ayy profiterol muBizimkilerde anca köstek olsunakşam profiterol almış gelmiş
Ben sütlü tatlı çok sevmyyorum ama profiterol çok severimCanım günlük kaç kalori alıyorsun bilmiyorum ama 1200 in altına inmemen lazım ve bir avuç kuruyemiş özellikle çığ bence daha iyi en fazla 100 kalori olur ki bisküvi den daha fazla tok tutar faydasını demiyorum bile
Ayy profiterol muzaten kaç gündür magnolia dolanıyor kafamda
Profiterol müüüBizimkilerde anca köstek olsunakşam profiterol almış gelmiş
Bı tartı günü geçsin de inşallah aklımda ben tatlının herturlusunu severim ama bu aralar sütlü tatlılar daha bı ağır basıyorBen sütlü tatlı çok sevmyyorum ama profiterol çok severimyap sende az şekerle hafif tatlı sonucta
Merhaba canım hoşgeldin başarırlarMerhabalar, 40 yaşındayım 10 ve 8 yaşında 2 kız annesiyim. 66 kilodayım ve bu kilo bel çevresinde toplanmış. Bölgesel hedefim var. 10 kilo verip 56 ya düşsem çok güzel olur.
Afiyet olsun canım iyi geliyorsa iç tabiiki ama granül kahveleri pek önermiyorlar herhalde sağlık içinKızlar herkes iyidir inşallah? :)
2 Haziran
Kahvaltı :1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytin 1. 5 kk beyaz peynir domates salatalık yeşil çay
Öğlen : haşlanmış tavuk salata
Ara 4 5 tane çilek, 3 tane kuru kayısı, 1 Fincan Türk kahvesi
2. Ara :) : sütlü kahve
Akşam : 4-5 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği, 5 kaşık yoğurt
Su hemen hemen 2 litre, yatana kadar 2 buçuk olur
Leslie 1 mil yaptım sadece 15 dk yaniChloe ting 4.gündeyim hareketleri yarım yamalak yapsam da...
Sütlü kahveyi içmesem daha iyi olacak sanırım ama ders çalışırken soğuk soğuk çok iyi geliyor :) granül kahveyi daha konsantre yapıp buzlukta donduruyorum sonra süte katıyorum direkt. Sıcakta çok iyi oluyor şekersiz tabiki :) ama yine de her gün içmesem daha iyi olacak
Görüyorum da pek gelmez oldunMerhaba canım hoşgeldin başarırlar
Maşallah canim çok güz3l gidiyorsunÖlçülerim
02 Mart. 1 Haziran
Göğüs ---- 92 ---- 88
Bel. ---- 78 ---- 72
Göbek ---- 88 ---- 81
Basen ---- 94 ---- 85
Kalça ---- 94 ---- 89
Bacak sağ --- 55 --- 51
Bacak sol ---- 54 --- 50
P Pinarbartu canım sıra sende çok merak ediyorum❤
Sende yazzzzMaşallah canim çok güz3l gidiyorsun
Aynen gerckten öyleO zaman siz sahur yapiyonuz
Ya kıyamam Bartu babasıyla dışarı çıktığında eve gelince merdivenlerde karşılıyorum yüzü gülüyor çocuğunanne farklı çocuklar için
Ekmek severlerde bugün
Çok haklısın aslında, azaltmaya çalışmam lazım :)Afiyet olsun canım iyi geliyorsa iç tabiiki ama granül kahveleri pek önermiyorlar herhalde sağlık için
Evettt ama Allah'tan sosunu güzel yapamamislar 1 tane yedim biraktmProfiterol müüü
Türk kahvesi Çandır diyorumKızlar herkes iyidir inşallah? :)
2 Haziran
Kahvaltı :1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytin 1. 5 kk beyaz peynir domates salatalık yeşil çay
Öğlen : haşlanmış tavuk salata
Ara 4 5 tane çilek, 3 tane kuru kayısı, 1 Fincan Türk kahvesi
2. Ara :) : sütlü kahve
Akşam : 4-5 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği, 5 kaşık yoğurt
Su hemen hemen 2 litre, yatana kadar 2 buçuk olur
Leslie 1 mil yaptım sadece 15 dk yaniChloe ting 4.gündeyim hareketleri yarım yamalak yapsam da...
Sütlü kahveyi içmesem daha iyi olacak sanırım ama ders çalışırken soğuk soğuk çok iyi geliyor :) granül kahveyi daha konsantre yapıp buzlukta donduruyorum sonra süte katıyorum direkt. Sıcakta çok iyi oluyor şekersiz tabiki :) ama yine de her gün içmesem daha iyi olacak
Ben baklava seviyemBı tartı günü geçsin de inşallah aklımda ben tatlının herturlusunu severim ama bu aralar sütlü tatlılar daha bı ağır basıyor
Sabah sabah ayranKızlar menim
Sabah 7 de bı büyük ayran
10 gibi çay
Öğlen bı kase yulaflı kayısı yogrt yedim dolu dolu
Aksam 6 gibi de tavuk salats bı kqsik pilav
Bir buçuk litre su
Sabah kahvaltısı ise baslayincs yalan oldu çünkü az daha uyumak uğrama herdey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?