Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhabalar, 40 yaşındayım 10 ve 8 yaşında 2 kız annesiyim. 66 kilodayım ve bu kilo bel çevresinde toplanmış. Bölgesel hedefim var. 10 kilo verip 56 ya düşsem çok güzel olur.
Hoşgeldin canım ( ablamı diyeyim yoksa)
Bende 26 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var
Benimde sorunum bel ve göbek maalesef ama inşallah beraber inceliriz

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın
Haydi bakaaaliimmm cumaya güzel bı ekşi gelir bu motivasyonla

Günaydın kuzuuum napiyosun nasilsinn
İYi sayılırım ailemizin üstünde kara bulutlar geziyor kuzenim vefat etti geçen sene vefat eden kuzenimin abisi birde miniğimiz vardı hatırlayanlar bilir onla ilgili büyük sıkıntımız var elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz ..
inşaat işimiz bitti annemlerin ve teyzemin evini taşıcaz bakalım nasıl olcak su akar yolunu bulur diyoruz şimdilik
pınar eşin işe başlamış gözün aydın canım .
mocha menülerini gördüm muhteşem gidiyorsun

De
Hoşgeldin canım ( ablamı diyeyim yoksa)
Bende 26 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var
Benimde sorunum bel ve göbek maalesef ama inşallah beraber inceliriz
İnşallah canım, bu arada nasıl istersen öyle hitap edebilirsin. Senin yaşın genç olduğu için avantajlısın. İncelmek daha kolay olur. Belli bi yaştan sonra maalesef daha zor.

Günaydın kızlar ❤
P Pinarbartu canım iki kişi daha davet ettim takıma
Seni kaptan yardımcısı olan ediyorum
Merhabalar, 40 yaşındayım 10 ve 8 yaşında 2 kız annesiyim. 66 kilodayım ve bu kilo bel çevresinde toplanmış. Bölgesel hedefim var. 10 kilo verip 56 ya düşsem çok güzel olur.
hosgeldinnn ❤ yaşına göre kilon çok iyi aslında boyun ne kadad
Dur bakım bulabilirsem eski olculerimi

Ay basiniz sağolsun genç miydi annenler le teyzenler aynı binaya mi tasincak nasi olcak ben kaçırmışım orayı
Sağol kuzum başladı şükür

Ay basiniz sağolsun genç miydi annenler le teyzenler aynı binaya mi tasincak nasi olcak ben kaçırmışım orayı
Sağol kuzum başladı şükür
evet canım 2 darie 1 dükkan teyzem evini kiraya verecek kendide kiraya anneme gelecek .
gençti 45 46 yaşlarındaydı canım .
gözün aydın canım daim etsin

De
İnşallah canım, bu arada nasıl istersen öyle hitap edebilirsin. Senin yaşın genç olduğu için avantajlısın. İncelmek daha kolay olur. Belli bi yaştan sonra maalesef daha zor.
Haklısın canım ama azmin elinden ne kurtulmuş ki şimdiye kadar
Seni kaptan yardımcısı olan ediyorum

Dur bakım bulabilirsem eski olculerimi
Nayır nolamaz ben liste miste işlerinden anlamıyorum ki

Hoşbulduk. Boyum 1.63. Kilom hiç iyi değil maalesef... Göbek ve simit aldı başını gidiyor. Giydiğim hiç bir şey yakışmıyor. Bel kısmından yağlarım taşıyor. Aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum

nasi oldu o 2 günde
Cumartesi çok hafif beslendim hattaki akşam yemeğinde sadece zencefil zerdeçal tarçın yoğurt yedim ve spor detoks suyu bol su ödemi attım
Tebrikler canım demekki direnci kırdın bozma aynen devam et
İnşallah devam edecek böyle böyle 50 leri görmek nasip olur inşallah bir zamanlar 63 hayal gibiydi şimdi 61 i konuşuyoruz
Ne güzel eksiler öyle canım haftanın birincisi şimdiden belli oldu
Hadi bakalım regl haftama da girdim o beni bozmazsa benden süper eksi gelir inşallah

Hoşgeldin canim. İlk sayfadaki kuralları okursan daha çok bilgi edinebilirsin❤ kendini tanıt bize bakalm hedefin şimdiki kilon vs
Kaptan al sana 15 dk link bomba spor oncesinde isinmani tavsiye ederim sayfasına bakarsan ayrıntıları da bulursun hareketlerin

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-31-23-46-31-260_com.instagram.android.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2020-05-31-23-46-02-413_com.instagram.android.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 17
İnşaAllah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine benim de göbek bölgem çok fena. Şuan 59 kiloyum 64 kilo ölçülerimi yazıyorum buraya inşallah motivasyon olur.

Luluuu94 64 kilo iken şu şekildeymiş
97/83/100
Şimdi şöyle
93/73/ 95

Hedef beli 60 lara indirmek ve göbeğin gitmesi 64 kilo iken göbeğim 95 cm imiş şuan 89 :/

İnşaAllah en kısa zamanda ulaşırsın hedefine
Allah rahmet eylesin Allah yardımcınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…