- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #336.841
Hoşgeldin canım ( ablamı diyeyim yoksa)Merhabalar, 40 yaşındayım 10 ve 8 yaşında 2 kız annesiyim. 66 kilodayım ve bu kilo bel çevresinde toplanmış. Bölgesel hedefim var. 10 kilo verip 56 ya düşsem çok güzel olur.
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın
İYi sayılırım ailemizin üstünde kara bulutlar geziyor kuzenim vefat etti geçen sene vefat eden kuzenimin abisiHaydi bakaaaliimmm cumaya güzel bı ekşi gelir bu motivasyonla
Günaydın kuzuuum napiyosun nasilsinn
İnşallah canım, bu arada nasıl istersen öyle hitap edebilirsin. Senin yaşın genç olduğu için avantajlısın. İncelmek daha kolay olur. Belli bi yaştan sonra maalesef daha zor.Hoşgeldin canım ( ablamı diyeyim yoksa)
Bende 26 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var
Benimde sorunum bel ve göbek maalesef ama inşallah beraber inceliriz
Seni kaptan yardımcısı olan ediyorum
hosgeldinnn ❤ yaşına göre kilon çok iyi aslında boyun ne kadadMerhabalar, 40 yaşındayım 10 ve 8 yaşında 2 kız annesiyim. 66 kilodayım ve bu kilo bel çevresinde toplanmış. Bölgesel hedefim var. 10 kilo verip 56 ya düşsem çok güzel olur.
Dur bakım bulabilirsem eski olculerimiÖlçülerim
02 Mart. 1 Haziran
Göğüs ---- 92 ---- 88
Bel. ---- 78 ---- 72
Göbek ---- 88 ---- 81
Basen ---- 94 ---- 85
Kalça ---- 94 ---- 89
Bacak sağ --- 55 --- 51
Bacak sol ---- 54 --- 50
P Pinarbartu canım sıra sende çok merak ediyorum❤
Ay basiniz sağolsun genç miydiİYi sayılırım ailemizin üstünde kara bulutlar geziyor kuzenim vefat etti geçen sene vefat eden kuzenimin abisibirde miniğimiz vardı hatırlayanlar bilir onla ilgili büyük sıkıntımız var elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz ..
inşaat işimiz bitti annemlerin ve teyzemin evini taşıcaz bakalım nasıl olcak su akar yolunu bulur diyoruz şimdilik
pınar eşin işe başlamış gözün aydın canım .
mocha menülerini gördüm muhteşem gidiyorsun
evet canım 2 darie 1 dükkan teyzem evini kiraya verecek kendide kiraya anneme gelecek .Ay basiniz sağolsun genç miydiannenler le teyzenler aynı binaya mi tasincak nasi olcak ben kaçırmışım orayı
Sağol kuzum başladı şükür
Haklısın canım ama azmin elinden ne kurtulmuş ki şimdiye kadarDe
İnşallah canım, bu arada nasıl istersen öyle hitap edebilirsin. Senin yaşın genç olduğu için avantajlısın. İncelmek daha kolay olur. Belli bi yaştan sonra maalesef daha zor.
Nayır nolamaz ben liste miste işlerinden anlamıyorum kiSeni kaptan yardımcısı olan ediyorum
hosgeldinnn ❤ yaşına göre kilon çok iyi aslında boyun ne kadad
Dur bakım bulabilirsem eski olculerimi
hosgeldinnn ❤ yaşına göre kilon çok iyi aslında boyun ne kadad
Ay hayırlı olsun inşallah gecinebilirler çünkü yakın olunca ister istemez anlaşmazlık oluyoevet canım 2 darie 1 dükkan teyzem evini kiraya verecek kendide kiraya anneme gelecek .
gençti 45 46 yaşlarındaydı canım .
gözün aydın canım daim etsin
Anlarsın yavaş yavaşHaklısın canım ama azmin elinden ne kurtulmuş ki şimdiye kadar
Nayır nolamaz ben liste miste işlerinden anlamıyorum ki
Cumartesi çok hafif beslendim hattaki akşam yemeğinde sadece zencefil zerdeçal tarçın yoğurt yedim ve spor detoks suyu bol su ödemi attımnasi oldu o 2 günde
İnşallah devam edecek böyle böyle 50 leri görmek nasip olur inşallah bir zamanlar 63 hayal gibiydi şimdi 61 i konuşuyoruzTebrikler canım demekki direnci kırdın bozma aynen devam et
Hadi bakalım regl haftama da girdim o beni bozmazsa benden süper eksi gelir inşallahNe güzel eksiler öyle canım haftanın birincisi şimdiden belli oldu
Kaptan al sana 15 dk link bomba spor oncesinde isinmani tavsiye ederim sayfasına bakarsan ayrıntıları da bulursun hareketlerinHoşgeldin canim. İlk sayfadaki kuralları okursan daha çok bilgi edinebilirsin❤ kendini tanıt bize bakalm hedefin şimdiki kilon vs
Geçinirler cnım yıllardır hep birlikteler yaz aylarında zaten teyzem yaylaya çıkıyor kışın geliyor o dönemde de yine birlikteler hepAy hayırlı olsun inşallah gecinebilirler çünkü yakın olunca ister istemez anlaşmazlık oluyo
İnşaAllah en kısa zamanda ulaşırsın hedefineMerhabalar, 40 yaşındayım 10 ve 8 yaşında 2 kız annesiyim. 66 kilodayım ve bu kilo bel çevresinde toplanmış. Bölgesel hedefim var. 10 kilo verip 56 ya düşsem çok güzel olur.
İnşaAllah en kısa zamanda ulaşırsın hedefineMerhabalar, 40 yaşındayım 10 ve 8 yaşında 2 kız annesiyim. 66 kilodayım ve bu kilo bel çevresinde toplanmış. Bölgesel hedefim var. 10 kilo verip 56 ya düşsem çok güzel olur.
Allah rahmet eylesinİYi sayılırım ailemizin üstünde kara bulutlar geziyor kuzenim vefat etti geçen sene vefat eden kuzenimin abisibirde miniğimiz vardı hatırlayanlar bilir onla ilgili büyük sıkıntımız var elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz ..
inşaat işimiz bitti annemlerin ve teyzemin evini taşıcaz bakalım nasıl olcak su akar yolunu bulur diyoruz şimdilik
pınar eşin işe başlamış gözün aydın canım .
mocha menülerini gördüm muhteşem gidiyorsun
Merhabalar ❣Yeni arkadas çağırdım bu sefer yetisdim sabahtan beri geç kalıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?