• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba arkadaşlar
Gruba yeni çağırılan arkadaş benim. Siteye yeni üye oldum. Anladığım kadarıyla belli bir liste yok herkes yediğini yaptığını yazıyor inşallah bende ağustosa kadar 5 -6 kilo veririm.
Hoşgeldin canim. İlk sayfadaki kuralları okursan daha çok bilgi edinebilirsin❤️ kendini tanıt bize bakalm hedefin şimdiki kilon vs

Hoşgeldin canım aynen dengeli beslenme önemli olan
İnşallah beraber veririz canım aktif olman yeter sadece
Kaptanımız P Pinarbartu
Hoşbulduk dengeli beslenme anına bu saate hala yarin akşamın yemeğini yapıyorum😀 bakla ve patlıcan silkme var akşam menüsünde inşallah vericem bu sefer

Hoşgeldin canim. İlk sayfadaki kuralları okursan daha çok bilgi edinebilirsin❤ kendini tanıt bize bakalm hedefin şimdiki kilon vs
Mer
Hoşgeldin canim. İlk sayfadaki kuralları okursan daha çok bilgi edinebilirsin❤ kendini tanıt bize bakalm hedefin şimdiki kilon vs
Hosbuldum. İlk sayfadaki kuralları okudum. 36 yaşındayım. 2 yaşında bir oğlum var. Şu anki kilom 63 hedef kilom 57. Yarın diyete başlıyorum akşamlarında yürüyüş hadi bakalım inşallah verecegim.

Hoşbulduk dengeli beslenme anına bu saate hala yarin akşamın yemeğini yapıyorum😀 bakla ve patlıcan silkme var akşam menüsünde inşallah vericem bu sefer
İnşallah canım sen karar vererek yolun yarısını tamamlamişsin zaten ve unutma arada tokezlesende bırakmak yok kaldığın yerden devam edeceksin ister 1 ayda ister 5 ayda gelsin sonuç

20200529_132523.jpg

Cuma
Omlet sofradan yedim
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz badem
Domates
Kavun
Çay
IMG-20200601-WA0000.jpg

Akşam
Çiğ köfte (bunun gibi bir tabak daha yedim)
Acıbibe
2 bardak ayran
20200530_114757(0).jpg

Cumartesi
Yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
Ceviz badem
Marul
Süzme Yoğurtta 1 tane muz 3 tane çilek doğrayıp yedim
Akşam
Kereviz yemeği
Salata
Yoğurt
20200531_131610.jpg

Bugün
Tereyağlı omlet
Zeytin peynir tereyağ
Domates salatalık
Ceviz fındık
Çilek kavun

20200531_192746.jpg

Akşam
Köfte
Salata
Ayran
Yemekten sonra
Kahve yanına 10 tane kuru üzüm
Günlük 2 litre limonlu su yarım saat yürüyüş ara sıra cardio

Selam kızlar 🌸 Hayırlı akşamlar
Nasılsınız, herkes iyi mi?
31 Mayıs menü

Sabah 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, domates salatalık, çeyrek simit bal

Ara 1 elma 1 tarçınlı süt

Akşam : 1 tabak nohut yemeği, 1 bardak ayran, salata.

Kızlar Chole Ting 2 weeks shred challenge a başladım bugün 2.gün. Ölüyorum resmen her yerim ağrıyor ve hareketleri tamamen yapamıyorum :KK43: İnşaAllah faydasını görürüm artık şu göbek gitsin istiyorum. 14 gün sürüyor toplamda. Aranızdan daha önce yapan oldu mu?
Afiyet olsun süpersin canım İlk günler öyle yavaş yavaş alışırsın :KK49:

Merhaba arkadaşlar
Gruba yeni çağırılan arkadaş benim. Siteye yeni üye oldum. Anladığım kadarıyla belli bir liste yok herkes yediğini yaptığını yazıyor inşallah bende ağustosa kadar 5 -6 kilo veririm.
Merhaba canım:KK25:hoşgeldin aynen herkes nasıl besleniyorsa onları yazıyor hadi bakalım başarırlar canım :KK50: :KK49:

Eki Görüntüle 2642750
Cuma
Omlet sofradan yedim
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz badem
Domates
Kavun
Çay
Eki Görüntüle 2642751
Akşam
Çiğ köfte (bunun gibi bir tabak daha yedim)
Acıbibe
2 bardak ayran
Eki Görüntüle 2642752
Cumartesi
Yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
Ceviz badem
Marul
Süzme Yoğurtta 1 tane muz 3 tane çilek doğrayıp yedim
Akşam
Kereviz yemeği