Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin canim. İlk sayfadaki kuralları okursan daha çok bilgi edinebilirsin kendini tanıt bize bakalm hedefin şimdiki kilon vs

Hoşgeldin canım aynen dengeli beslenme önemli olan
İnşallah beraber veririz canım aktif olman yeter sadece
Kaptanımız P Pinarbartu
Hoşbulduk dengeli beslenme anına bu saate hala yarin akşamın yemeğini yapıyorum bakla ve patlıcan silkme var akşam menüsünde inşallah vericem bu sefer

Hoşgeldin canim. İlk sayfadaki kuralları okursan daha çok bilgi edinebilirsin❤ kendini tanıt bize bakalm hedefin şimdiki kilon vs
Mer
Hoşgeldin canim. İlk sayfadaki kuralları okursan daha çok bilgi edinebilirsin❤ kendini tanıt bize bakalm hedefin şimdiki kilon vs
Hosbuldum. İlk sayfadaki kuralları okudum. 36 yaşındayım. 2 yaşında bir oğlum var. Şu anki kilom 63 hedef kilom 57. Yarın diyete başlıyorum akşamlarında yürüyüş hadi bakalım inşallah verecegim.

Hoşbulduk dengeli beslenme anına bu saate hala yarin akşamın yemeğini yapıyorum bakla ve patlıcan silkme var akşam menüsünde inşallah vericem bu sefer
İnşallah canım sen karar vererek yolun yarısını tamamlamişsin zaten ve unutma arada tokezlesende bırakmak yok kaldığın yerden devam edeceksin ister 1 ayda ister 5 ayda gelsin sonuç

Cuma
Omlet sofradan yedim
Zeytin peynir tereyağ
Ceviz badem
Domates
Kavun
Çay

Akşam
Çiğ köfte (bunun gibi bir tabak daha yedim)
Acıbibe
2 bardak ayran

Cumartesi
Yumurta
Zeytin peynir
Domates salatalık
Ceviz badem
Marul
Süzme Yoğurtta 1 tane muz 3 tane çilek doğrayıp yedim
Akşam
Kereviz yemeği
Salata
Yoğurt

Bugün
Tereyağlı omlet
Zeytin peynir tereyağ
Domates salatalık
Ceviz fındık
Çilek kavun

Akşam
Köfte
Salata
Ayran
Yemekten sonra
Kahve yanına 10 tane kuru üzüm
Günlük 2 litre limonlu su yarım saat yürüyüş ara sıra cardio

Afiyet olsun süpersin canım İlk günler öyle yavaş yavaş alışırsın

Merhaba canımhoşgeldin aynen herkes nasıl besleniyorsa onları yazıyor hadi bakalım başarırlar canım

Afiyet olsuunnn akşam bende mercimek köftesi yedim bugün +200 çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…