- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #336.801
Kesinlikle öyleAkşam gündüz ki gunahlsrina af dilemek gibi olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyleAkşam gündüz ki gunahlsrina af dilemek gibi olmuş
Tütün çok pis iş bizde gündelik giderdik yaaaEn kötüsü tütün işçiliği çocukluğumu yediler o tarlalarda o sebeple köy bile sevmiyorum
Evet öyle canım etraftan gördüğüm kadarıylaTütün çok pis iş bizde gündelik giderdik yaaa
Ahhh o eltiler bende ikiz elti var ve kiskanclar baya bende Allah'tan ayrı sehirdeyim ama buraya bile yetişiyorlar birde watsap grup kurdular akraba diye . Allah yardımcın olsun canım insan yeri geliyor aileyle yapamıyor birde onlar hiç çekilmiyor. Valla gezmeye gideyim ama ben bizim köy tütün yeri sevmiyorum işte soğudum bir kezBen hep şehirde yaşamış biri olarak asla köy ve şehir ayrımı yapmadım derdim köyle değil işte burada kızlar biliyor durumumu elti ile altlı üstlü ve üstelik ortak tam anlamıyla ortak bir gelir ile oturmakla hayatımın hatasını yaptım ve artık burayı altın olsa sevmem sırf bu yüzden köye karşı bı fobi gibi bişey oluştu bende bizimkisi biber canım ama burada tütün oldukça yaygın miş ve evet baya zor
Annemlerde anlatıyordu onlarda tütüne gidiyomus elleri fln çok kötü oluyomusher işin zorluğu var işteEn kötüsü tütün işçiliği çocukluğumu yediler o tarlalarda o sebeple köy bile sevmiyorum
Başta anlamıyordu eşim de ama artık oda anladı uygun bir iş bulduk mu gidecez inşallah hayırlısıylaAhhh o eltiler bende ikiz elti var ve kiskanclar baya bende Allah'tan ayrı sehirdeyim ama buraya bile yetişiyorlar birde watsap grup kurdular akraba diye . Allah yardımcın olsun canım insan yeri geliyor aileyle yapamıyor birde onlar hiç çekilmiyor. Valla gezmeye gideyim ama ben bizim köy tütün yeri sevmiyorum işte soğudum bir kez
Yeni arkadas çağırdım bu sefer yetisdim sabahtan beri geç kalıyordumKizlar naberrrr bugün kahvaltı fln geç kaldık baya malum uasak var yattık koca gün
Hafta bı arkadaşımız giriyo listeye galiba diğeri zaten ortalıkta yok 6kisi olcaz sanırsam izine ayrilanlarlaYeni arkadas çağırdım bu sefer yetisdim sabahtan beri geç kalıyordum
Kızlar bugün 62.3 çıktım geçen pazara göre -900 Gr haftaya cuma şuraya şöyle büyük rakamlarla 61.8 yazmak nasip olsun inşallah yani tam -1.5 kilo
Kalan sağlar bizimdir ne yapalımHafta bı arkadaşımız giriyo listeye galiba diğeri zaten ortalıkta yok 6kisi olcaz sanırsam izine ayrilanlarla
Tebrikler canım demekki direnci kırdın bozma aynen devam etKızlar bugün 62.3 çıktım geçen pazara göre -900 Gr haftaya cuma şuraya şöyle büyük rakamlarla 61.8 yazmak nasip olsun inşallah yani tam -1.5 kilo
Bunları paylaşabilseniz keşke bize de motivasyon olurGünaydın kızlar bugun pek fazla giremeyebilirim öpüldünüz
Bu arada ölçü almak gerçekten motive ediyor önceki diyet deneyimimde de alıyordum ama not olarak yazmiyordum 3 aydır not alıyorum her ay nereden nereye geldiğimi görünce baya iyi hissettiriyor
Merhaba arkadaşlarKalan sağlar bizimdir ne yapalım
Hoşgeldin canım aynen dengeli beslenme önemli olanMerhaba arkadaşlar
Gruba yeni çağırılan arkadaş benim. Siteye yeni üye oldum. Anladığım kadarıyla belli bir liste yok herkes yediğini yaptığını yazıyor inşallah bende ağustosa kadar 5 -6 kilo veririm.
Selam kızlar Hayırlı akşamlar
Nasılsınız, herkes iyi mi?
31 Mayıs menü
Sabah 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, domates salatalık, çeyrek simit bal
Ara 1 elma 1 tarçınlı süt
Akşam : 1 tabak nohut yemeği, 1 bardak ayran, salata.
Kızlar Chole Ting 2 weeks shred challenge a başladım bugün 2.gün. Ölüyorum resmen her yerim ağrıyor ve hareketleri tamamen yapamıyorum İnşaAllah faydasını görürüm artık şu göbek gitsin istiyorum. 14 gün sürüyor toplamda. Aranızdan daha önce yapan oldu mu?
Pes etme canım zamanla daha iyi yapacaksın ben yaptım canım 4-5 gün önce Instagram da bı sayfada gördüm summer shred olanını ilk gün başlayın dedim ertesi gün acayip belim ağrıdı ondandır herhalde dedim ve devam etmedim güzel ama hareketleriBunları paylaşabilseniz keşke bize de motivasyon olur
Çok sağol ❤Pes etme canım zamanla daha iyi yapacaksın ben yaptım canım 4-5 gün önce Instagram da bı sayfada gördüm summer shred olanını ilk gün başlayın dedim ertesi gün acayip belim ağrıdı ondandır herhalde dedim ve devam etmedim güzel ama hareketleri
Tabi canım birdaha olcunce yazayım hepsini bir inşallah
O nasıl biseymis ki o kadar etkili bende yavaştan spora başlamak istiyorumSelam kızlar Hayırlı akşamlar
Nasılsınız, herkes iyi mi?
31 Mayıs menü
Sabah 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, domates salatalık, çeyrek simit bal
Ara 1 elma 1 tarçınlı süt
Akşam : 1 tabak nohut yemeği, 1 bardak ayran, salata.
Kızlar Chole Ting 2 weeks shred challenge a başladım bugün 2.gün. Ölüyorum resmen her yerim ağrıyor ve hareketleri tamamen yapamıyorum İnşaAllah faydasını görürüm artık şu göbek gitsin istiyorum. 14 gün sürüyor toplamda. Aranızdan daha önce yapan oldu mu?