• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben hep şehirde yaşamış biri olarak asla köy ve şehir ayrımı yapmadım derdim köyle değil işte burada kızlar biliyor durumumu elti ile altlı üstlü ve üstelik ortak tam anlamıyla ortak bir gelir ile oturmakla hayatımın hatasını yaptım ve artık burayı altın olsa sevmem sırf bu yüzden köye karşı bı fobi gibi bişey oluştu bende 😔 bizimkisi biber canım ama burada tütün oldukça yaygın miş ve evet baya zor
Ahhh o eltiler bende ikiz elti var ve kiskanclar baya bende Allah'tan ayrı sehirdeyim ama buraya bile yetişiyorlar birde watsap grup kurdular :olamaz: akraba diye . Allah yardımcın olsun canım insan yeri geliyor aileyle yapamıyor birde onlar hiç çekilmiyor. Valla gezmeye gideyim ama ben bizim köy tütün yeri sevmiyorum işte soğudum bir kez :ıslık:

Ahhh o eltiler bende ikiz elti var ve kiskanclar baya bende Allah'tan ayrı sehirdeyim ama buraya bile yetişiyorlar birde watsap grup kurdular :olamaz: akraba diye . Allah yardımcın olsun canım insan yeri geliyor aileyle yapamıyor birde onlar hiç çekilmiyor. Valla gezmeye gideyim ama ben bizim köy tütün yeri sevmiyorum işte soğudum bir kez :ıslık:
Başta anlamıyordu eşim de ama artık oda anladı uygun bir iş bulduk mu gidecez inşallah hayırlısıyla
Köye karşı bir şeyim yoktu ama ( olsa en başta kabul etmezdim zaten) işte artık çok soğudum ya bide bonus olarak kv var çok yakın mesafede işte tam anlamıyla curcuna 🤦

Selam kızlar 🌸 Hayırlı akşamlar
Nasılsınız, herkes iyi mi?
31 Mayıs menü

Sabah 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, domates salatalık, çeyrek simit bal

Ara 1 elma 1 tarçınlı süt

Akşam : 1 tabak nohut yemeği, 1 bardak ayran, salata.

Kızlar Chole Ting 2 weeks shred challenge a başladım bugün 2.gün. Ölüyorum resmen her yerim ağrıyor ve hareketleri tamamen yapamıyorum :( İnşaAllah faydasını görürüm artık şu göbek gitsin istiyorum. 14 gün sürüyor toplamda. Aranızdan daha önce yapan oldu mu?

Günaydın kızlar bugun pek fazla giremeyebilirim öpüldünüz :KK68:

Bu arada ölçü almak gerçekten motive ediyor önceki diyet deneyimimde de alıyordum ama not olarak yazmiyordum 3 aydır not alıyorum her ay nereden nereye geldiğimi görünce baya iyi hissettiriyor 🙂
Bunları paylaşabilseniz keşke bize de motivasyon olur :dondurma::spor:

Kalan sağlar bizimdir ne yapalım 🤣🤣🤣
Merhaba arkadaşlar
Gruba yeni çağırılan arkadaş benim. Siteye yeni üye oldum. Anladığım kadarıyla belli bir liste yok herkes yediğini yaptığını yazıyor inşallah bende ağustosa kadar 5 -6 kilo veririm.

Merhaba arkadaşlar
Gruba yeni çağırılan arkadaş benim. Siteye yeni üye oldum. Anladığım kadarıyla belli bir liste yok herkes yediğini yaptığını yazıyor inşallah bende ağustosa kadar 5 -6 kilo veririm.
Hoşgeldin canım aynen dengeli beslenme önemli olan
İnşallah beraber veririz canım aktif olman yeter sadece
Kaptanımız P Pinarbartu

31 Mayıs menü

Kızlar Chole Ting 2 weeks shred challenge a başladım bugün 2.gün. Ölüyorum resmen her yerim ağrıyor ve hareketleri tamamen yapamıyorum :( İnşaAllah faydasını görürüm artık şu göbek gitsin istiyorum. 14 gün sürüyor toplamda. Aranızdan daha önce yapan oldu mu?

Bunları paylaşabilseniz keşke bize de motivasyon olur :dondurma::spor:
Pes etme canım zamanla daha iyi yapacaksın ben yaptım canım 4-5 gün önce Instagram da bı sayfada gördüm summer shred olanını ilk gün başlayın dedim ertesi gün acayip belim ağrıdı ondandır herhalde dedim ve devam etmedim güzel ama hareketleri

Tabi canım birdaha olcunce yazayım hepsini bir inşallah

Pes etme canım zamanla daha iyi yapacaksın ben yaptım canım 4-5 gün önce Instagram da bı sayfada gördüm summer shred olanını ilk gün başlayın dedim ertesi gün acayip belim ağrıdı ondandır herhalde dedim ve devam etmedim güzel ama hareketleri

Tabi canım birdaha olcunce yazayım hepsini bir inşallah
Çok sağol ❤

31 Mayıs menü

Kızlar Chole Ting 2 weeks shred challenge a başladım bugün 2.gün. Ölüyorum resmen her yerim ağrıyor ve hareketleri tamamen yapamıyorum :KK43: İnşaAllah faydasını görürüm artık şu göbek gitsin istiyorum. 14 gün sürüyor toplamda. Aranızdan daha önce yapan oldu mu?
O nasıl biseymis ki o kadar etkili bende yavaştan spora başlamak istiyorum

Back